öncelikle glitch yapmak ban sebebi bunu bilde sonradan böle dediniz yaptımda ban yedim deme normal LF ni kullandıktan sonra stealth,,cat eyes ,, yada Magic Shield kullanarak(sağ tuşa alıp seri seri çift tıklayarak yapılır . hedefi seçersen daha kolay olr)
teşekkürler bilgi için oyuna girdiğim de denicem.böle daha mı hızlı oluyo?
SAOL BABACAN
aydın kanka herkez glich yapıcak olm zaten deli oluyorum onları yapanlara biaralar bende yapıyodum ama ozamnlar güzel geliyoduyapmayın gilch ban nedeni bann
quote:
Orjinalden alıntı: a_leee
aydın kanka herkez glich yapıcak olm zaten deli oluyorum onları yapanlara biaralar bende yapıyodum ama ozamnlar güzel geliyoduyapmayın gilch ban nedeni bann
niye ban nedeni ya hızlı koşmak niye ban nedeni oluyo ki?
güsel çalışma olmuş gerçekten....
adam LF ile 3 kat hızlı koşuyo normalide bu zaten sen aşağı-yukarı 5 kat filan bu yüzden ban nedeni ayrıca bi bug tır
quote:
Orjinalden alıntı: DmXxXx
adam LF ile 3 kat hızlı koşuyo normalide bu zaten sen aşağı-yukarı 5 kat filan bu yüzden ban nedeni ayrıca bi bug tır
n000bsun m000bsun ama seni sewiyorum
güzel çalışma eline sağlık
quote:
Orjinalden alıntı: a_leee
quote:
n000bsun m000bsun ama seni sewiyorum
ben combo yaparken r+r yi kullanıyorum denediğim en iyisi oydu şu ana kadar vede videolarda çoğu assasin onu kullanır ayrıca mousela basmak daha güzel oluyor skillere çünkü pot mana lf gibi şeyler elini altında oluyor öteki türlü bi yandan skill atıp bi yandan pot gibi şeyler basmak çok zor oluyor
benim anlamadığım şey en iyi combolar budur budur diyonuzda o zaman eden bütün 70 warriorlar skill +r + s + w combosunu kullanıyor bi açıklaması varmı
quote:
benim anlamadığım şurda 12-13 yada 15 sn filan demişsin o tüm skilleri vurma süre si ise baya uzun bi süre ben 5 saniye içinde tüm skilleri vurabilirim ve combo yu fareyle yapıyorum ne s ne de w kullanıyorum
imkansız!!!
quote:
Orjinalden alıntı: acchilles
quote:
benim anlamadığım şurda 12-13 yada 15 sn filan demişsin o tüm skilleri vurma süre si ise baya uzun bi süre ben 5 saniye içinde tüm skilleri vurabilirim ve combo yu fareyle yapıyorum ne s ne de w kullanıyorum
imkansız!!!
hangi serverdasın? orcsan czde diilsen arenada gösterem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme