ignore ile alakasi biLe yok..O sadece Vurusu arttirir.İgnore oLmasada Combo Yaparsın.
Ben Hiç Kanadında İnorge Olmayıp Da Combo Yapabilen Bk Görmedim ?
Master skill sonrası combo yapılabiliyormu bilmiyorum vaktim olursa bugün denemeye çalışıcam. Fakat bu özelliğide yeni öğrendim kanat'da ignore olmadan combo olmaz muhabbeti. Komik ama demi
Bu hiç onu görmemiş ben kanatsız combo yapanı gördm
Karnım arıdı
quote:
Orijinalden alıntı: thearthas
Karnım arıdı
Aynen.
Gecen senelik konu hortlamis
kanatsız combo yapılmazmış yalana gerek yoktu gereksiz bi yalan atılmış
Don gömlek Combo yapılır yeterki elinde skill li bir silah olsun. :) Ve skill sırasını doğru bir şekilde sıraya koy bukadar. :D ignore mignore yaş iş.
Kombo için önce 3.nesil ignore+luck+13+28 kanadın olacak, ayrıca üstündeki elbiselerde f.o+13+28+.... olacak pet olarak çok ender bulunan mavi ile kırmızı arası bi rengi olan panda takmalısın, bc/cc/ds eventlerini apmalısın, castle siege yi almalısın, sonra lorenden icaya kadar koşmalısın, ve sonra geri dönüp lorenden iada ya sonra tekrar geri dönüp lorenden kanturu 3e sora maya eventini bitirmelisin, sora kundum1...7 ye kadar bitirmelisin sora lorenden refugeye sora lorenden land of traile gitmelisin, bunları aşama aşama yaparsan landoftrail3 de bir yaratık görürsün adı enigma onunla el sıkışıp quest itemi alırsın sonra adminden özel yetki alırsın. Böylece 1 kerelik kombo yapma hakkı kazanırsın, eğer 2 kere istiyosan tüm bunları 2 kere yapmalısın. bu işlemleri ne kadar yaparsan o kadar kombo hakkın olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme