Şimdi Ara

Combo Skili Hakinda Bilgi Verirmisinz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Combo Skili Nasil Yapilir, Adami Nasil Keserim Combo Skili İle...

Soruyorum Çünkü BENİM KARAKTER FULL ADAMİNKİDE FULL AMA ADAM BENİ COMBO İLE 1 KEREDE KESİOR...
    BENDE ÖGRENMEK İSTİYORUM...
    AÇİKLAMALARİNİZİ VE YORUMLARİNİZ BEKLİYORUM.

Not:Benim Set FULL OPT+9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TEADOR_ -- 14 Mayıs 2008; 18:33:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _TEADOR_

Combo Skili Nasil Yapilir, Adami Nasil Keserim Combo Skili İle...

Soruyorum Çünkü BENİM KARAKTER FULL ADAMİNKİDE FULL AMA ADAM BENİ COMBO İLE 1 KEREDE KESİOR...

Selam...Bildiklerimi Paylaşayım
    Bk Nın Combo Skili ( death stab ) Bu Skil Sayesinde Olur. Ama Tek Bu Skil Değil Bk Kanatlarında İnorge Diye Bir Özellik Var %4 Birine Atack Yaptığın Zaman ( Player ) Vuruş Esnasında % 4 İle Combo Tutturursan Ve Statların 10k + İse Yaklaşık Olarak x10 Vurursun 64.000 Pointi Olan Bir Bk Duel Esnasında Combo Tutturursa 20 Milyon Damge Vurur. İsterse Karşısındaki Defans 1 milyon Olsun :) Full Bi Elf i ( Buflu Hali ile ) Rahat Kesersin. Combo Skilin Setinle Alakası Yoktur. Sadece Kanadındaki İnorgeye Bağlıdır Ve Şansına Ama Şansın Yaver Giderse 10k Str 5k Agi 3k Enerji de Normal Twisting Splah İle 35k+ Vurursun Combo İle 350.000 Vurursun Umarım Yanlış Değildir 9 Senelik Mu Tecrübeme Dayanarak Söyledim Ve Bk İle Kestiğim Adminlere.

• quote:

Orjinalden alıntı: ALCHOL

quote:

Orjinalden alıntı: _TEADOR_

Combo Skili Nasil Yapilir, Adami Nasil Keserim Combo Skili İle...

Selam...Bildiklerimi Paylaşayım
    Bk Nın Combo Skili ( death stab ) Bu Skil Sayesinde Olur. Ama Tek Bu Skil Değil Bk Kanatlarında İnorge Diye Bir Özellik Var %4 Birine Atack Yaptığın Zaman ( Player ) Vuruş Esnasında % 4 İle Combo Tutturursan Ve Statların 10k + İse Yaklaşık Olarak x10 Vurursun 64.000 Pointi Olan Bir Bk Duel Esnasında Combo Tutturursa 20 Milyon Damge Vurur. İsterse Karşısındaki Defans 1 milyon Olsun :) Full Bi Elf i ( Buflu Hali ile ) Rahat Kesersin. Combo Skilin Setinle Alakası Yoktur. Sadece Kanadındaki İnorgeye Bağlıdır Ve Şansına Ama Şansın Yaver Giderse 10k Str 5k Agi 3k Enerji de Normal Twisting Splah İle 35k+ Vurursun Combo İle 350.000 Vurursun Umarım Yanlış Değildir 9 Senelik Mu Tecrübeme Dayanarak Söyledim Ve Bk İle Kestiğim Adminlere.

BİDE 3-4 ÇEŞİT BÜYÜ YAPİYOR SONRA BÜYÜK MAVİ BİŞİ CİKİOR O COMBO SANİRİM...

O BÜYÜLERİ SİRA İLE YAPİYOR SANİRİM.
    SİRASİNİDA VERİRMİSİN?

BİDE O KANATTA İNORGE NEDİR ÖZELLİKLİK Mİ?
    Tam Anlayamadim

• 3-4 Skilli Peş Peşe Yapma İle Alakalı Bir Şey Değil Şans O Tamemen Bazı Oyunlarda Critical Damega Vardır Comboda Onun Gibi. Kanattaki İnorge Özelliği Sadece Bk ler İçindir. Combo Skili Olsun Diye Setindeki Özellik OLur Luck + Ref + Def + Dsr + Add + İc(Hp) Gibi Kanattada luck + Wizardy Damega + Hp + Add Ve Bunların yanına Bi De İnorge Olur %4 İle Sadece Bk Kanatlarına Özgü Birşeydir. Yani Şöyle Söyliyim Combo Skili. Bir Adama 10 Kere Skill İle Vurusan 2 Kere Veya min 1 Kere Combo Tutturursun. Tutturdugunda da Pointlerinin Ve Normal Skil Vuruşunun x10 Şeklinde Vurursub Ama Tamamen Şansına Endeksli Combo Skili Tutabilirde Tutmayadabilirde.

• Biraz Araştır Combo nun resimli anlatımı var
  • http://forum.donanimhaber.com/m_22636109/tm.htm
    daha önce anlatmıştım bu linkte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osman Sercan ERBEK -- 13 Mayıs 2008; 20:48:07 >
  • Saolaasin Akrep.. O VERDİGİN KONUDA MARLON GOREVİ GİBİ GELDİ BANA, TAM ANLAYAMADİM BİRAZ AÇARMİSİNZ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TEADOR_ -- 14 Mayıs 2008; 20:51:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ignore ile alakasi biLe yok..O sadece Vurusu arttirir.İgnore oLmasada Combo Yaparsın.
  • Birileri Şu Combo Skilini Benim Anlicagim Dilde Anlatabilirmi, KAFAM ALLAK BULLAK OLDU...
  • quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

ignore ile alakasi biLe yok..O sadece Vurusu arttirir.İgnore oLmasada Combo Yaparsın.

Ben Hiç Kanadında İnorge Olmayıp Da Combo Yapabilen Bk Görmedim ?
  • Slm,anlatmaya çalışayım
    Combo,bk'lara has Karma bi skilldir.bk level 220'de combo görevi yapar(ayrıca bk ve diğer ana charlarda bu görevin birinci bölümünü yaparak 220 lvl'dan sonra 5 yerine 6'şar point almaya başlar.Bu görev Marlon npc sinden alınır ve 1.kısım tarkan 1 de,2.kısım icarusta yapılır.
    Combo adında anlaşılacağı gibi bir cok skill'in bir arada kullanılmasıyla yapılabilen bir skilldir,ancak combo için mutlaka kendi skilli bulunan bir silah kullanılmalıdır.
    Normal 3 skilin yapılması gerekir ama yabancılar(gmo'da yapanlar var,2 skill kullanarak cok daha seri yapıyorlar).

Örnek:1-silahın kendi sikili........2.twıng slahs......3.death yaparak otomatikman bu skilli yapmış oluruz.
    Combo skillinin DMG si normal death'ın %30-50 fazlası ve kendine has bir (artı) serili vardır.
    Ayrıca Combo..Deaath...ts......yapılırken bk'nın vuruş gücünü arttırmak icin:
    1 exc dmg'li itemler(yüzük silah gibi)
    2.%3 İgnore özelliğine sahip kanat
    3:Ancient set yani büyülü set(hyon,katana,garuda,warrion,eplete,hyprion)
    4.(bu şık sadece +380 lvl'dan sonra olur)Bone blade'ye joh(jewel of hormany)basarak silahın normal dmg'si arttırılır.
    Bunlar aklıma gelenler.
    İyi günler,
    Daha bir cok yol var +dmg için bunlar aklıma gelenler

• quote:

Orjinalden alıntı: izmirden

Slm,anlatmaya çalışayım
    Combo,bk'lara has Karma bi skilldir.bk level 220'de combo görevi yapar(ayrıca bk ve diğer ana charlarda bu görevin birinci bölümünü yaparak 220 lvl'dan sonra 5 yerine 6'şar point almaya başlar.Bu görev Marlon npc sinden alınır ve 1.kısım tarkan 1 de,2.kısım icarusta yapılır.
    Combo adında anlaşılacağı gibi bir cok skill'in bir arada kullanılmasıyla yapılabilen bir skilldir,ancak combo için mutlaka kendi skilli bulunan bir silah kullanılmalıdır.
    Normal 3 skilin yapılması gerekir ama yabancılar(gmo'da yapanlar var,2 skill kullanarak cok daha seri yapıyorlar).

Örnek:1-silahın kendi sikili........2.twıng slahs......3.death yaparak otomatikman bu skilli yapmış oluruz.
    Combo skillinin DMG si normal death'ın %30-50 fazlası ve kendine has bir (artı) serili vardır.
    Ayrıca Combo..Deaath...ts......yapılırken bk'nın vuruş gücünü arttırmak icin:
    1 exc dmg'li itemler(yüzük silah gibi)
    2.%3 İgnore özelliğine sahip kanat
    3:Ancient set yani büyülü set(hyon,katana,garuda,warrion,eplete,hyprion)
    4.(bu şık sadece +380 lvl'dan sonra olur)Bone blade'ye joh(jewel of hormany)basarak silahın normal dmg'si arttırılır.
    Bunlar aklıma gelenler.
    İyi günler,
    Daha bir cok yol var +dmg için bunlar aklıma gelenler

2.%3 İgnore özelliğine sahip kanat BUNU DERKEN KANATTA BU MU YAZCAK %3 İGNORE , HİÇ RASTLAMADİM DAHA...
    Anticient Setlerin NE FAYDASİ VAR?
    Harmony İŞE YARAR HAKLİSİN AMA 2 SORUNUN CEVABİNİ VERİRSEN ..

• Evet bu özellik tüm charlara ait 2. nesil kanatlarda şansa bağlı olarak yapılırken çıkabilir.ve kanatlarda nasıl +50 max.hp veya +50 max.mana özellikleri olursa bu özelliğede sahip olabilir kanat,yalnız +hp veya +mana
    özellikleri gibi+basılınca(blesle+1~+13) artma olmaz. ...+0 da %3 ise,,,+13 dede öyledir.
    Bu özellik basit olarak şöyle tarif edilebilir:nasıl yüzük veya silahlarda +%10 exc.dmg(charın dmg'sini %10 arttırma)varsa ,işte İgnore özelliğide öledir(%3 dendiğiine bakma baya arttırır)
  • Anticient Setlerin NE FAYDASİ VAR?

%20-%10-%5 gibi ozeLLikLer katar arsive bakayim accient item fotosu buLursam koyayim

bu accient itemLEr Wizardy Demege ekLEr Gucun bir nebze oLsun artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexix01 -- 14 Mayıs 2008; 20:00:34 >
  • Arkadaslar benim bildigim vede degismez carim bk olarak setsiz kanatsiz uzerinde hicbirsey olmamasina ragmen yinede combo yapabiliyor ve hatta 3 kere ust uste combo vurabilior...Belki set vede kanat biraz daha artirabilir ama bk herturlu combo yapabilir...Yapamaz diye bisey yok daha fazla acarakta cocugun kafasini lutfen karistirmayin marifet sadece cari kullanandadir!!!Saygilarimla...
  • set,silah...vs bunların combo veya başka skille ilgisi yok zaten,bu verdiğim(büyülü set-exc.dmg ve kanat) her karekter'in sadece gücünü arttırır ,yapacağı skilli etkilemez.
    Ayrıca MU'da vuruş gücü anlamında bu büyülü setler cok önemlidir,ancak private serverlar veya şöyle denilebilir yüksek xp'li server'larda bu setlerin atack gücene katkısı farkedilmez,ama az xp li olan private(3-10xp arası)ve global'de bu setler en değerli setlerdir.Örnek verirsek
    Dw/Sm'ler için ANUBİS set vardır,bu set esas olarak legandy settir ancak(bütün büyülü setler gibi)
    belli parcalardan oluşur.
    LEG helm + armor + gloves ve bir adet yüzük, bu 4 parcadan oluşur anubis set
    Bu parcaların 2 si oluna bir özellik.3 ü olunca 2 özellik,set tam(full)olursada,şu özellikleri kazanır:
    cristal dmg+%15
    exc.dmg+%15
    wizard dmg+%10
    double dmg+%10
    ilave +50 mana
    Yani istesek bu sete leg pant ve boot ayrıca kalkan'da+dsr+dd ve 1 adette+dsr+dd'li yüzük ekleyerek hem fazladan güç ve dayanıklılık elde ederiz.

• Ben Gördüm Sanrim 1-2 Kere Şöyle Bi Set Heralde... Kara Kara ÖZELLİKLER FİLAN VARDİ ÜSTÜNDE , FULL GİBİ 4-5 TANE ÖZELLİK VARDİ BUNLARİN BİRİ AÇİKTİ , BU SETİ TAMAMLAYİNCA ÖZELLİKLER AÇİLİYOR FİLAN...

O MU YOKSA?

2 : ŞU COMBO SKİLİNİ BİRİ BÖYLE DİYOR BİRİ ŞÖYLE DİYOR, BİRİSİ ÇIKIPTA ANLATACAK Mİ?? NASİL YAPİLİR.

• Bak kardeşim combo skill olayı gayet basit .Yapacaklarını sırayla bidaha anlatayım:
    1.lvl 220 oldunmu::...doğru devias köyünün arka taraflarında(köyün içi) bir npc adam var görevleri ondan alıyon,adı Marlon,genelde plate bi set giyer(server'a göre değişebilir)Neyse..
    1.görevde bi yüzük bulucan,yüzük tarkan 1 de düşer ama bazı serverlarda dükkanda satılır.
    Sonra ikinci görev:oda normalde icarus ta düşer,ama bazı serverlarda dükkanda satılır.
    Bunları bulup marlon adlı Npc ye verecen,sonra combo skill açılacak
    Yalnız combo için ayrı bir skill yeri açılmaz,sadece skilllerin üstünde combo yazar
    Combo yapmak icin öncelikle kullandığın silahın kendi skill'i bulunmalıdır.
    Sıra ile(seri bi şekilde); Silahın kendi skillini kullan, ama 1 sefer ve seri bir şekilde 1 sefer twıng slash yap ve hemen bi sefer death yaptığın zaman COMBO otomatikman gerçekleşecek.
    Unutma bu üç skill sıra ile birer kez ve cok seri(twıng iki kere oldumu combo gercekleşmez)
    İlk bir kaç denemede yapamıyabilirsin,ve bazı serverlar da combo skill yok veya aktif değildir.

ANCİENT/Büyülü setlere gelince,bu setler parcalardan oluşur,yani bazıları 3 parca zırh,bir silah ve yüzük.Veya full set(armor-boot...)
    Bu setler normal leg>>unubis....hyon>red drg şeklindedir ama seti tatmlayınca etfında bi ışık süzmesi /halka olur.
    buyulu itemler genelde kundum 6 ve 7'den düşer.
    Parcanın(mesala armor)addional dmg yazan yerin altın da yazar,bazen 5 özellikli olur bazı setler 7 özellikli
    Sıra ile (mesala hyon) iki parcasını bulunca üstten iki özellik siyahtan/griden beyaza döner yani bu özellik açılır.Seti tamalayınca(4 parca)bütün özellikleri açılır ve aktif hale gelir.

• Master skilli açtıktan sonrada combo yapılamıyor diyoda bi arkadaşım doğrumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsunayoshi -- 7 Şubat 2010; 18:47:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALCHOL

quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

ignore ile alakasi biLe yok..O sadece Vurusu arttirir.İgnore oLmasada Combo Yaparsın.

Ben Hiç Kanadında İnorge Olmayıp Da Combo Yapabilen Bk Görmedim ?

Master skill sonrası combo yapılabiliyormu bilmiyorum vaktim olursa bugün denemeye çalışıcam. Fakat bu özelliğide yeni öğrendim kanat'da ignore olmadan combo olmaz muhabbeti. Komik ama demi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.