Şimdi Ara

COMBO w+s+r+skill ile yapılmaz böyle yapılır. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam sizle birsey paylasmak istemis demediginizi birakmamissiniz be. Bu tür oyuncaklar illegal degil. Sonucta kullanan insan.
  • yaf aynı topic ten 100 lerce kez açıldı yeter artık acmayın böle topicler anladık öle ib klavye oldunu nie 100 kere sölüyosunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk_Magician -- 5 Ekim 2006; 16:02:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarKStrider

Adam sizle birsey paylasmak istemis demediginizi birakmamissiniz be. Bu tür oyuncaklar illegal degil. Sonucta kullanan insan.

Konuyu hörtletmekle ne kazandın?
  • En İyi Combo W+R + MOUSE SKİLL dir
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkdantE

sen sımdı 0000000 ın bunu kullandıgını nerden biliyosun hem ne var bu 000000 da anlamıyorum abi yeter artık ya başka adam yokmu bu oyunda heryer 0000000 dante f9devil olmuş kendinize bakın azcık sizde öyle olun

kardeş sen kendi nick'ine bak önce!!!

• Ben de duymuştum öyle şeyler bana da 000 o klavyeden kullanıyo gibime geldi yoksa oyle combo yapılmaz ki abi ya çok sağlam forumdaki asas arkadaşlar yanlış anlamsınlar hakkıyla çok sağlam combolar yapanlar da var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pclown

W4RM4STER ve W4RM4STERL4DY kankam Areste oynayanlar bilirler.. 70 Warior ve 69 Priest. Bizim cafeden Hasan ve Ömer abi.

bebelik yapmayın adamı asabını bozmayın.

kankan mı yasın kaç senın 35 yasında ömer abı kankan oldu ... 3 yıldır brbız bız...
  • ya coq güsel bi konuya deginmisin bu klavyelerden almak sart

ayrıca arkadasım bunun gibi adamlara yararlı topic acmıcan koy f9devil in 1.5 yıllık videosunu tekrar tekrar izlesinler
  • amma sıyırmışın ha

öle bi klavye olmaz bir bide f1 e basınca hepsini atıo f2 ye basıncada ozaman hepsini atar ne varsa ona basar ozaman pot göz saklanma
  • Saçma ötesi birşey neden dersen game pad lerin böyle bir özelliği yok ve bu yazı daha önce çok verildi yeni olanlar için söylüyorum son derece saçma bir topictir ilgilenmeyiniz.
  • Adam dogru söyluo ole bişiler war ama kesin bi sonuc yok ortada ayrıca adm bilgisini paylasmak istemiş hemen tepki wermeyin siz konu acsanız size bole deseler hoş olmass o yuzden saol kardes yinede !
  • yaa şimdi argo kullancam sizin gibiler yüzünden ban yiicem ya ne kadar beyin yaşınız küçükki gitmiş ananızı babanızı allahı müslümanları söven bi şerefsiz ib....e or.......u çocuğunu savunuyosunuz lan adam gelip sizin annenizi yada sizi bişi yapsa aa o adam i combo yapıto ii adamdır hakkını yemeyelim annemede ii combo yaptı dieceksiniz lan bu kadar aptallık görmedim yazıyı bi okudum hey heylerim üzerime geldi yaaa size sölicek laf bulamıyorum daha doorusu ZERO ya laf söletytirmemeye çalışana ve onu tutana ya yazık diorum ve yazığada kazık diorum bu kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazy_knight_online

yaa şimdi argo kullancam sizin gibiler yüzünden ban yiicem ya ne kadar beyin yaşınız küçükki gitmiş ananızı babanızı allahı müslümanları söven bi şerefsiz ib....e or.......u çocuğunu savunuyosunuz lan adam gelip sizin annenizi yada sizi bişi yapsa aa o adam i combo yapıto ii adamdır hakkını yemeyelim annemede ii combo yaptı dieceksiniz lan bu kadar aptallık görmedim yazıyı bi okudum hey heylerim üzerime geldi yaaa size sölicek laf bulamıyorum daha doorusu ZERO ya laf söletytirmemeye çalışana ve onu tutana ya yazık diorum ve yazığada kazık diorum bu kadar

Amcam döktürmüş,Haksızda deil yane

• quote:

Orjinalden alıntı: HloveJ

quote:

Arkadaşlar combo diye birşey sizin yaptığınız basit yöntem ile olmaz yani w+s+r+skill gib!!i Arkadaşlar 00000 ve birçok iyi hackerın bildiği GamePad dediğimiz kalveyler vardır ve bunlar skilleri bir konsola bağlarlar Ve skiller sırası ile aralarında R atarak atmaya başlar 00000 vb. kişiler Ne heal koxpu nede combo koxp u kullanırlar Sadece GamePad klavyenin bir mükemmel olanağı diyebiliriz. Konsol sisteminde F1 e bastığı zaman bütün skilleri sırası ile atar F2 ye bastığında da aynı şey söz konusudur. Şu anda GamePAd klavyelerin fiyatı 85$ civarında eğer oyunda bir yerlere gelmek istiyorsanız Bu kalvyelerden edinmenizde fayda var diye düşünüyorum.

63 Kasar HooD ---Beramus--- Nick:Blade1_tR np:201knp

00000 da öle bişi olduğunu düşünmüyorum hele minorda öle bişi asla kullanmıyo dikkat ettiyseniz 2. videosunda Xrated ile kapışmasında 8 de minor varken yanlışlıkla 9 a basıp chat bölümü yok oluyo sonra bidaha 9 a basıp açıyor ardından minorla devam ediyo. bu adamlara laf ettiğiniz yeter artık 70 charınız yok adamlara atmadığınız şey kalmadı. adam iyi combo yapıyo die programcı oldu bence onda herhangi bi program yok. otur çalış sende yaparsın öle combo
    hmm doğru söyleyo olabilirsin evt combo yapmak gamepad işi değil w+s+r+skill değil w ya basılı tutcaksın ve sürekli rrrrrr yapcan sürekli r ye bascan basılı tutmuyacan rrr yapcan anlayan anlar işte sonra skillere ve bunları aynı anda bascan ben yavaş yavaş yapmaya başladım bu comboyu ama en yazla 1234 tuşları ile yapabildiğim için rogue ile beceremiyorum warrior ve priestle becerebiliyorum

• hmm iimiş alabilriim !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hi_On3

000000 ve fp devil senin kankan mı?????

:D yuıhauhuayh koptum

• quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

Anlattığın comboyu bende biliorum ama asas kasmıorum bikaç arkımın asasları var ve onlardan daha ii combo yaptığımı düşünüorum ancak o tip bi klavye kullanmıorum gerkli olduğunuda sanmıorum yeter bu oyuna daha fazla para harcamayalım ayrıca 00000 f9 dante falan herkes bilio ama bilmediğiniz şey cypher daki eski attention yani leavemealone bubba iwillkillyou bu arkadaşlarda en az onlar kadar süper charlara sahip cypher a dikkatinizi çekerim dupe cenneti bir server da oynadığım için sölüyorum illegal yöntemlerle elde ettikleri hayal bile edemeyeceğimiz itemlar kullanıolar (bikaçını gördüm +4 warrior earring gibi)

+4 warrior earring LEGAL

• quote:

Arkadaşlar combo diye birşey sizin yaptığınız basit yöntem ile olmaz yani w+s+r+skill gib!!i Arkadaşlar 00000 ve birçok iyi hackerın bildiği GamePad dediğimiz kalveyler vardır ve bunlar skilleri bir konsola bağlarlar Ve skiller sırası ile aralarında R atarak atmaya başlar 00000 vb. kişiler Ne heal koxpu nede combo koxp u kullanırlar Sadece GamePad klavyenin bir mükemmel olanağı diyebiliriz. Konsol sisteminde F1 e bastığı zaman bütün skilleri sırası ile atar F2 ye bastığında da aynı şey söz konusudur. Şu anda GamePAd klavyelerin fiyatı 85$ civarında eğer oyunda bir yerlere gelmek istiyorsanız Bu kalvyelerden edinmenizde fayda var diye düşünüyorum.

son zmanlarda bu forumda amma cok tartısılır oldu bu konu bırakın sunlari bi oyun ıcın böle bi klavye para vermem normal Q klavye neyınıze yetmıyo

• quote:

Orjinalden alıntı: l

quote:

W4RM4STER ve W4RM4STERL4DY kankam Areste oynayanlar bilirler.. 70 Warior ve 69 Priest. Bizim cafeden Hasan ve Ömer abi.

bebelik yapmayın adamı asabını bozmayın.

kankan mı yasın kaç senın 35 yasında ömer abı kankan oldu ... 3 yıldır brbız bız...

harbi yaa olaya baq çocuk resmen abi dedii adamın kankası oluyo zuharaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: HloveJ

quote:

00000 da öle bişi olduğunu düşünmüyorum hele minorda öle bişi asla kullanmıyo dikkat ettiyseniz 2. videosunda Xrated ile kapışmasında 8 de minor varken yanlışlıkla 9 a basıp chat bölümü yok oluyo sonra bidaha 9 a basıp açıyor ardından minorla devam ediyo. bu adamlara laf ettiğiniz yeter artık 70 charınız yok adamlara atmadığınız şey kalmadı. adam iyi combo yapıyo die programcı oldu bence onda herhangi bi program yok. otur çalış sende yaparsın öle combo

Walla helal ii dikkat etmişin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.