Şimdi Ara

COMBO w+s+r+skill ile yapılmaz böyle yapılır. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • baba bu gamePAD nasılmıs warmı bi link bakalım su klavyeye
  • Belki kendi icat etmiştir Yada var ise o gamepadin satışını yapıyodur onun için reklam yapıyodu
  • bilirsiniz commbo da 0000000 nin üstüne yoq
  • şu anda game padin tüm programları xtrap tarafından durduruluor.
  • Sacma 000000 Videosunda BAZI SKİLLERİ ATAMIO !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkdantE

sen sımdı 0000000 ın bunu kullandıgını nerden biliyosun hem ne var bu 000000 da anlamıyorum abi yeter artık ya başka adam yokmu bu oyunda heryer 0000000 dante f9devil olmuş kendinize bakın azcık sizde öyle olun

+99999
  • tartışdığınız konuya bak aslında hepiniz birer çocuksunuz bu oyunu oynuyan herkesin içinde çocukluk vardır yada çcouktur bunu unutmayın ben bi adam tanıyom kıllı bıyıklı 23 yaşında kibar çcouk gibi 62 warioru var ve adam +basma uzmanı diyim adamda 30m para vardı gitti +1galve aldı soran gitti +7ye bastı direk geçirdi sattı 300m ye gitti +1 4tane mırage aldı 3ünü +7 yaptı adam herşeyi biliyo yani düp desen admada ama çocuk giibi kimseye sölemez anlayın artık
  • Ya yapan yapsın size ne!?
  • bahsetmısdım ama arkadadasın dedgı olabılır cunku adamın kaç tane vıdeosunu ızledıysem hepsınde skıller tam yerıne oturuyor,hhıc ıskalamıor,boyle bır sey o kdar mumkun olamaz yanı el hızllıgı yanı ya arkadasın dedgı gıbı ya da program kullanıor:Ha dıyeceksınız kı gm bu nu gormuo mu nıe banlamıor:bundan guzel oyunu tanıtma seklımı olur son sınıra ulasmıs bı char ve oyunu guzellıklerı sankı basıt gıbı gm ın ban atmamasınnın sebebı de bundan dır dıe dusunuorum ama sadece bu benım fıkrımdır sız baska dusunebılırsınız
  • nie olmasın adamın lvl la bak np ye bak bence gamepad konusunda haklı
  • gercekten bos seylerle ugrasiyosunuz zenginin malı zugurtun cenesi yorar diye bosuna dememişler bos is bunlar ole de olsa bole de olsa adam oynuyo cekiyo wideolari izliyoz guzel oynuyo onu ornek almaya calısın sizde o zaman :D
  • topic i açan kardeşim çok soal bilgi için kötü yorum yapanlar adam bişi biliyoki topic açıyo demi?
  • banane yaa millet ne kullanıyosa kullanır ben kendime bakarım...
    ayrıca bu oyunda sadece ooo 2 char yok... onlardan daha ii characterleri onlarlar war...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _elkA -- 7 Ekim 2006; 2:43:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HloveJ

quote:

Orjinalden alıntı: Pclown

W4RM4STER ve W4RM4STERL4DY kankam Areste oynayanlar bilirler.. 70 Warior ve 69 Priest. Bizim cafeden Hasan ve Ömer abi.

bebelik yapmayın adamı asabını bozmayın.

bide bebe diyo sen kimsin ? yaşın kaç ? 10 mu ? burda salak salak yazılar yazıp insanların asabını bozma sen git al o gamepad midir nedir onun gibi salak yollarla np kas bizi ilgilendirmiyo benim bu oyunda herhangi biyere gelmem için ona ihtiyacım yok legal yolla adam gibi np kas ADAM desinler senin gibi programla anneannemde oynar gider kb i basar çok konuşma

pardon ama koptum ben adam haklı wersinler anneannesinne oyunubak nasıl combo yapıyo

• Konu gündeme getirilmişken; dediğiniz combo, w+s+r+skill combo değil, w+r+skill+s+r+skill.. şeklinde uygulanan warrior combosudur. Combo dediğiniz hadisede araya r koymazsanız zaten o combo olmaz.. Neyse..

Ortaya bir şey atılmış ama o 'şey'le ilgili net bilgi yok. Başlık amaçsız. Madem bir nesneden bahsediyorsunuz ve güzel olduğunu iddia ediyorsunuz, o nesnenin tanıtımını yapan bir link verseniz daha bir paylaşımcı davranmış olurdunuz. Şu an yaptığınız, paylaşmaktan çok.. hmm.. neyse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NihiList KeLebeK -- 7 Ekim 2006; 17:09:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hi_On3

000000 ve fp devil senin kankan mı?????

jnerden biliosun bunları kullandıklarını adamı videolarında gördük gayet doğal

• 0000000 Birşey Değil MurtazaYı İzlemenizi Tavsiye Ederim Ve de 0000000 Arenada F9Devil ile Vs yaparken F9 1-2 Pot Basıyor 0000000 ise programdan mıdır nedir Altı fokur fokur minor Üstü Paso Can Potu 2 pot Aynı Anda Basıyor Ve de Atak Yaparken Minor YapamazSın Bunu Herkes BİLİR KİMse 0000000 ı Örnek Vermesin Benim ADamım "Murtaza"
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.