Şimdi Ara

Come aLL Pwp Server 1000x İnterLude

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

[İNTERLUDE-JAVA]

1000x/1000x/3000x/7x/2x

Npc Buffer(24 Saat Buff)-Gm Shop-Multi Shop-Global Gatekeeper-Custom Zone Gatekeeper-Titanium Armor-Dynasty Armor.Weapon-Olympiad System-Cursed Weapon-TvT.CtF Event-Special Areas

Olimpiatlar Her Gün Saat 15:00 Da Başlamaktadır Ve 18:00 Kadar Devam Etmektedir!
    L2Day Sembolleri İle Multi Shopdan Titanium Ve Dynasty Armor-Weapon Alabilirsiniz!
    L2Day Sembolleri Valakas Lair Dan Düşmektedir Custom Zone Gk ile Gidebilirsiniz!
    L2Day Sembolleri Raid Bosslardan 1 Adet Düşmektedir! Her Sembol Bir RaidBossTan Düşmektedir!
    RaidBossların Respawn Süreleri 45 Dakikadır!
    Ayriyetten L2Day Sembollerini TvT Ve Gmlerimizin Günlük Yaptığı Eventlardan Kazanabilirsiniz!

Safe enchant =7
    Max Enchant =25
    Enchant Chance %60
    Blessed Scrolleri Event Ve TvT Lerde Kazanabilirsiniz[%100 Artilama Scroll]

Serverimiz 1 Hafta Önce Deneme Amaçlı Açmışdık! Serverimiz İle İlgili Bir Çok İyi Kötü Yorum Yapıldı Fakat Şimdi Açılmış Olan L2LiquidFire Çok Farklı Denemekte fayda War

Admin Ve Gmlerimiz!

[ADMİN]-Shorty
    [Co-Owner]-Teo
    [Head Gm]-Genco

Bana Ulaşabileceğiniz Adres= shorty@l2talles.com

Server Site:http://78.189.25.173
    Kayıt Ol:http://78.189.25.173/index.php?id=reg
    download:http://78.189.25.173/index.php?id=start_lk

Server Her Türlü Yardımda Bulunurum Fakat İtem-Para-L2Day Sembol İsteyenlerin Pm Ve Konuşmalarına Cevap veremem!

Gunluk Konuşma Logları Tutulmaktadır Küfür Eden- Gm-Admin- Başka Irkdan Olan İnsanlara Küfür Ve Hakaret Chat Ban Veya Jail Cezası!

Eğer Serverda Bir Adamda Sağlam İtem Gorurseniz Bana Pm atın Sizede Veriyim! Bu Nedemek Oluyor?
    Şu Demek Oluyor Eğer Ben Birisini Arkadaşım Olsun Olmasın İtem-Level Ve Para Yardımında Bulunduysam Gozumu Kırpmadan Sizede Yardımcı Olurum! Herkezin Eşit Olduğu Bir Server Yaptım Bu Böylede Gidecek!

Serverimiza Girmesseniz Bile Bir Votenizi Eksik Etmeyin!

Şimdiden Aramıza Katılan Ve İyi Veya Kötü Yorum Yapan Arkadaşlara Teşşekur Ederim[Klavyenize Sağlık] :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L2Teo -- 16 Eylül 2008; 18:04:53 >

• hayirli olsun
  • Hayırlı olsun Teo basarılar dılerım (sevıyelı bır server yonetımınde bulunmanız dılegıyle)
  • Tşşkr ederim..Bekliyorum Hepinizi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: L2Teo

Server Özellikleri

[İNTERLUDE-JAVA]

1000x/1000x/3000x/7x/2x

Npc Buffer(24 Saat Buff)-Gm Shop-Multi Shop-Global Gatekeeper-Custom Zone Gatekeeper-Titanium Armor-Dynasty Armor.Weapon-Olympiad System-Cursed Weapon-TvT.CtF Event-Special Areas

Olimpiatlar Her Gün Saat 15:00 Da Başlamaktadır Ve 18:00 Kadar Devam Etmektedir!
    L2Day Sembolleri İle Multi Shopdan Titanium Ve Dynasty Armor-Weapon Alabilirsiniz!
    L2Day Sembolleri Valakas Lair Dan Düşmektedir Custom Zone Gk ile Gidebilirsiniz!
    L2Day Sembolleri Raid Bosslardan 1 Adet Düşmektedir! Her Sembol Bir RaidBossTan Düşmektedir!
    RaidBossların Respawn Süreleri 45 Dakikadır!
    Ayriyetten L2Day Sembollerini TvT Ve Gmlerimizin Günlük Yaptığı Eventlardan Kazanabilirsiniz!

Safe enchant =7
    Max Enchant =25
    Enchant Chance %60
    Blessed Scrolleri Event Ve TvT Lerde Kazanabilirsiniz[%100 Artilama Scroll]

Serverimiz 1 Hafta Önce Deneme Amaçlı Açmışdık! Serverimiz İle İlgili Bir Çok İyi Kötü Yorum Yapıldı Fakat Şimdi Açılmış Olan L2LiquidFire Çok Farklı Denemekte fayda War

Admin Ve Gmlerimiz!

[ADMİN]-Shorty
    [Co-Owner]-Teo
    [Head Gm]-Genco

Bana Ulaşabileceğiniz Adres= shorty@l2talles.com

Server Site:http://78.189.25.173
    Kayıt Ol:http://78.189.25.173/index.php?id=reg
    download:http://78.189.25.173/index.php?id=start_lk

Server Her Türlü Yardımda Bulunurum Fakat İtem-Para-L2Day Sembol İsteyenlerin Pm Ve Konuşmalarına Cevap veremem!

Gunluk Konuşma Logları Tutulmaktadır Küfür Eden- Gm-Admin- Başka Irkdan Olan İnsanlara Küfür Ve Hakaret Chat Ban Veya Jail Cezası!

Eğer Serverda Bir Adamda Sağlam İtem Gorurseniz Bana Pm atın Sizede Veriyim! Bu Nedemek Oluyor?
    Şu Demek Oluyor Eğer Ben Birisini Arkadaşım Olsun Olmasın İtem-Level Ve Para Yardımında Bulunduysam Gozumu Kırpmadan Sizede Yardımcı Olurum! Herkezin Eşit Olduğu Bir Server Yaptım Bu Böylede Gidecek!

Serverimiza Girmesseniz Bile Bir Votenizi Eksik Etmeyin!

Şimdiden Aramıza Katılan Ve İyi Veya Kötü Yorum Yapan Arkadaşlara Teşşekur Ederim[Klavyenize Sağlık] :D:D

serverında oynmayı isterim ama oyunun cd leri lasım dvd de olur izmirdeyim bana kopyalıyıp gonderirsen sevinirim kargo masrafını ben karşıularım cevap bekl,yorum

• Acayip GüzeL bir server.
    Herkesi bekleriz
  • Abicim birinizde hellbound yada gracia server kurun gozunuzun yagını yıyem hellbound goruntu cok guzel daha dorusu yazilar cok yumusak menuler cok guzel hellbounddan sora interlude ve altini oynamak gelmio icimden !!!! (benim gorusum)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Private Server'lar
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumcumx

Abicim birinizde hellbound yada gracia server kurun gozunuzun yagını yıyem hellbound goruntu cok guzel daha dorusu yazilar cok yumusak menuler cok guzel hellbounddan sora interlude ve altini oynamak gelmio icimden !!!! (benim gorusum)

Gel bide gracia 2 yi gor
  • Hadi Beyler Hepinizi Bekleriz!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bi1ReD

quote:

Orjinalden alıntı: cumcumx

Abicim birinizde hellbound yada gracia server kurun gozunuzun yagını yıyem hellbound goruntu cok guzel daha dorusu yazilar cok yumusak menuler cok guzel hellbounddan sora interlude ve altini oynamak gelmio icimden !!!! (benim gorusum)

Gel bide gracia 2 yi gor

Gordum gordum gracıa logın ekranına bayıldım o ne guzel fon muzıgı ole yaw
    Gözlerımı kapıorum sankı bulutların uzerınde yatıorum sag kolumda Adrıana Lıma sol kolumda Alessandra Ambrosıo ooof of...
    tabı sadece hayal ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.