Şimdi Ara

Comfydesk Çakması Notebook Standı: Rogadis DL-104 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gold şu anda 50 tlye veriyor kargoda bedava ama rogadis hep çakma ürün yapıyor güvenemiyosun, bazıları çok iyi diyor comfydeske para kaptırmaya gerek yok diyor, bazılarıda çok dandik diyor ne yapacağımızı şaşırdık ama YA ALLAH deyip alacam şansıma, nasip olursa izlenimlerimi paylaşırım ...
    benim için fan değil stand olması önemli özellikle yatakta kullanılması benim gibi haftasonu 48 saat yataktan çıkmayan birisi için çook önemli , bakalım nası olacak

GOLD'da 50 TL
  • Ben bundan aldım gelince göreceğimhttp://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/ayakli-mukemmel-notebook-sogutucu-stand-84473417

comfydesk in değişen parçası yine kırıldı bende fanları çıkartıp komple çöpe attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous

Ben bundan aldım gelince göreceğimhttp://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/ayakli-mukemmel-notebook-sogutucu-stand-84473417

comfydesk in değişen parçası yine kırıldı bende fanları çıkartıp komple çöpe attım.

comfydesk almayı düşünüyorum. ama kırılan parçalardan bahsedince kafam karıştı. Hangi parçaları ve nasıl kullanıldığında kırılıyor? Normal kullanırken mi kırılıyor yoksa fazla yüklenince mi kırılıyor?

• Benim merak ettigim Classic de "kahvaltı, makyaj, başucu sehpası olarak da kullanabilir denmiş" 79 tl lik lite da bu ozellikler yokmu?

Edit. Classsic de sogutucu olmadıgından bos kalan yeri doldurmak icin yazmislar .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piratex -- 21 Mayıs 2013; 9:35:34 >
  • benim şansıma fanlar çok sessiz çalışıyor, hatta ilk seferinde çalışıp çalışmadığını elle kontrol ettim. iyide soğutuyor piyasadaki pek çok fandan iyi soğutma gücü.
    ama bacakları biraz dandik sanki benimki gibi laptopunuz ağırsa yıkılacakmış gibi duruyor, ama bacaklara sağlam bi pozisyon (düşmeyecek devrilmeyecek sallanmayacak) bi pozisyon aldırırsanız işinizi fazlasıyla görüyor. alışveriş sitelerindeki görseller hep comfydeske ait genelliklede plus modeli, görsellere aldanmayın.
    özellikle yerde ve yatakta laptopu vücuda yakın ama kucağa dize koymadan kullanım için beklentiyi karşılıyor tavsiye ederim...
    FAN SESSİZ/GÜRÜLTÜLÜ OLAYI ŞANSINIZLA ALAKALI ARKADAŞLAR, BENİM FAN ÇOK İYİ ALLAH BOZMASIN...

• bunu da şimdi keşfettim, rogadisi almadan görseydim bunu alırdım,hem de daha ucuz şansıma tüküreyim...

link

• bu biraz pahalı ama bildiğimiz tüm laptop standlarından daha şık daha kullanışlı, vallahi ben acele etmişim rogadis için....
    linkkk
  • quote:

Orijinalden alıntı: X55

bu biraz pahalı ama bildiğimiz tüm laptop standlarından daha şık daha kullanışlı, vallahi ben acele etmişim rogadis için....
    linkkk

Bende bunları görseydim kesinlikle Rogadis almazdım. Şimdi bir kenara attım, sehbanın üzerinde laptopu kullanıyorum. (ayaklarını ayarlama zorluğu yüzünden kullanamıyorum.)
    Daha önce neredeydin?

• evet acele etmişiz, elimizin altında internet var yinede fazla araştırmıyoruz. halbuki internet her evde yokken günlerce mağaza mağaza dolaşır, aradığımı bulurdum. her geçen gün daha da tembelleşiyoruz sanki
  • Comfydesk yerine N-desk LD05 alınır mı? arada 50 TL fark var. Bu iki ürün arasında kaldım. Kullananlar lütfen bir yol göstersin.
  • n-desk 05 laptop masası şu an kampanyada 29 tl - ücretsiz kargo. buradan inceleyebilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.