Şimdi Ara

Comfydesk Çakması Notebook Standı: Rogadis DL-104

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 16enesss34 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Comfydesk Çakması Notebook Standı: Rogadis DL-104

Arkadaşlar ürün alüminyum ve 180 TLlik comfydesk plusla neredeyse aynı duruyor fiyatı ise tekzende 50 TL yeni çıkmış alan kullanan var mı acaba ona göre sipariş verecem direk valla

http://www.tekzen.com.tr/newsite/prd-835863001-rogadis_dl-104_cift_fanli_notebook_sogutuculu_stand.aspx

http://www.hepsiburada.com/Liste/rogadis-dl-104-cift-fanli-notebook-sogutuculu-stand-7-17/ProductDetails.aspx?productId=bs130708&categoryId=106861

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snadboy -- 20 Temmuz 2011; 1:24:44 >

• başlık iyiymiş ama pek kullanan yok galiba yazık olmuş,bende bir bilgi edinirim diye sevinmiştim, yinede kullanan olursa
    tespitlerini iletirse gzl olur,teşekkürler
  • Arkadaşlar bu ürünü kullanan var mı acaba ?
  • evet beyler kulanan varsa alalim bizde
  • Neyse aldim..Geldim yazarim nasil bisey :)
  • Şuanda En ucuz Sitemizde;
    Buyrun Link.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorum var mı arkadaşlar?
  • Bugün sipariş verdim hizlial.comda 59 tl yarın elime geçer ilk izlenimlerimi paylaşırım arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: la-bombonera

Bugün sipariş verdim hizlial.comda 59 tl yarın elime geçer ilk izlenimlerimi paylaşırım arkadaşlar

Geçti mi hocm nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem2602

quote:

Bugün sipariş verdim hizlial.comda 59 tl yarın elime geçer ilk izlenimlerimi paylaşırım arkadaşlar

Geçti mi hocm nasıl?

Aldım geldi comfdeskle malzeme kalitesi olarak aynı comfdeske 150 tl vermeye değmez
  • 2 küçük fan yerine bir büyük fan yapsalarmış alınırmış
  • bende aldım bu üründen . malzeme kalitesi olarak güzel bir ürün.
    ama tek eksik yönü fanlar çok kalitesiz.
    iki fan var ve çok fazla ses yapıyorlar . mecburen fanları çalıştırmadan kullanıyom.
    hafife alınacak bir ses degil gerçekten rahatsız ediyor. :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erdem2602

quote:

Geçti mi hocm nasıl?

Aldım geldi comfdeskle malzeme kalitesi olarak aynı comfdeske 150 tl vermeye değmez

Bu ürünü ben de almayı düşünüyorum. Bazıları çok sessiz bazıları çok gürültülü demiş. Herhalde fanlar ne çıkarsa bahtına şeklinde. kimine iyi kimine kötü düşüyor. Kullanan başka arkadaşlar var mı acaba? fanlar haricinde eksikleri var mı? alan arkadaşlar bilgi verebilirler mi acaba?

• Neredeyse piyasadaki tüm laptop sehpalarını kullanan birisi olarak şunu söyleyebilirim; Comfydesk malzeme kalitesi ve sunduğu çözüm olarak kesinlikle en iyisi! Rogadisin ölçüleri Comfydesk'ten daha küçük, ayrıca satış sonrası servis anlayışı olarak Comfydesk gibi bir firma henüz görmedim. Evdeki yaramazımız üzerine çıkmaya çalışırken aleti kırdı ve garantisinin geçmesine rağmen firma hicbir ucret talep etmeden tamir edip yolladı. Gerçekten takdire şayan bir tavır sergilediler, forum nezdinde kendilerini tebrik ediyorum. Son olarak firma piyasaya yeni bir modelini çıkarmış fiyat olarak 79 TL, ben aldığımda bu model olsaydı onu tercih edebilirdim fiyatından dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotmale

Neredeyse piyasadaki tüm laptop sehpalarını kullanan birisi olarak şunu söyleyebilirim; Comfydesk malzeme kalitesi ve sunduğu çözüm olarak kesinlikle en iyisi! Rogadisin ölçüleri Comfydesk'ten daha küçük, ayrıca satış sonrası servis anlayışı olarak Comfydesk gibi bir firma henüz görmedim. Evdeki yaramazımız üzerine çıkmaya çalışırken aleti kırdı ve garantisinin geçmesine rağmen firma hicbir ucret talep etmeden tamir edip yolladı. Gerçekten takdire şayan bir tavır sergilediler, forum nezdinde kendilerini tebrik ediyorum. Son olarak firma piyasaya yeni bir modelini çıkarmış fiyat olarak 79 TL, ben aldığımda bu model olsaydı onu tercih edebilirdim fiyatından dolayı.

Bu soylediginiz sikayet vardaki soylenenler ile celisiyor. Simdi hanginize inanalim.

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1339650/comfydesk-garantili-cihaza-tamir-ucreti-aliniyor/lqdza

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1371627/comfydesk-garantili-cihaza-tamir-ucreti-aliniyor/lqdza

Ayrica Comfydek (ve tabiki rakipleri icinde) bir cok yerde ayaklarin istenilen pozisyonda sabitlenmesi sikintintisindan bahsedilmis.

• ben gittigidiyor'dan sipariş verdim fakat ürünün gelmesi ile aynı hızda geri yollamam bir oldu. bir kere fanları çok gürültülü çalışıyor ve orjinali olan comfydesk'ten ufak ve kalitesiz.
    gidiş dönüş kargo ücretleri de bize kaçmasaydı iyidi
  • Comfydesk de ki lite 79 TL olan üründe güzel değil aldım iade ettim bendeki plus olanı kırılmıştı 35 TL ye tamir ediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aROMEr

quote:

Neredeyse piyasadaki tüm laptop sehpalarını kullanan birisi olarak şunu söyleyebilirim; Comfydesk malzeme kalitesi ve sunduğu çözüm olarak kesinlikle en iyisi! Rogadisin ölçüleri Comfydesk'ten daha küçük, ayrıca satış sonrası servis anlayışı olarak Comfydesk gibi bir firma henüz görmedim. Evdeki yaramazımız üzerine çıkmaya çalışırken aleti kırdı ve garantisinin geçmesine rağmen firma hicbir ucret talep etmeden tamir edip yolladı. Gerçekten takdire şayan bir tavır sergilediler, forum nezdinde kendilerini tebrik ediyorum. Son olarak firma piyasaya yeni bir modelini çıkarmış fiyat olarak 79 TL, ben aldığımda bu model olsaydı onu tercih edebilirdim fiyatından dolayı.

Bu soylediginiz sikayet vardaki soylenenler ile celisiyor. Simdi hanginize inanalim.

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1339650/comfydesk-garantili-cihaza-tamir-ucreti-aliniyor/lqdza

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1371627/comfydesk-garantili-cihaza-tamir-ucreti-aliniyor/lqdza

Ayrica Comfydek (ve tabiki rakipleri icinde) bir cok yerde ayaklarin istenilen pozisyonda sabitlenmesi sikintintisindan bahsedilmis.

hocam bütün şikayetler aynı metinlerle girilmiş neredeyse, belli ki tüm şikayetleri aynı kişi yazmış ve amacı karalamak olduğu aşikar! ben kendi yaşadığımı bilirim ve ona inanırım sadece

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aROMEr

quote:

hocam bütün şikayetler aynı metinlerle girilmiş neredeyse, belli ki tüm şikayetleri aynı kişi yazmış ve amacı karalamak olduğu aşikar! ben kendi yaşadığımı bilirim ve ona inanırım sadece

EDİT : MESAJ a EK YAPILDI

Sizden hiç bir ücret talep etmeyen firma nasıl oluyor da benden 35 TL talep ediyor onu anlamış değilim. Firma ayrım mı yapıyor?.

Şimdi dikkatimi çekti siz bulunduğunuz şehir olarak İZMİR yazmışsınız başka da bir bilginiz yok firma da İZMİR firması çok ilginç geldi bana son 1.5 yıldır her ne kadar İSTANBUL a taşınmış olsalar da sonuçta İZMİR de kurulan ve satış yapan bir firma idi son bir kaç başlıkta ki mesajlarınız hep bu firma lehinde
    insan ister istemez düşünmeden edemiyor ilgi li yer ile bir bağınızın olup olmadığı konusunu
    sizden para almayan firma ben dahil diğerlerinden neden para ister

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous -- 28 Mart 2013; 16:13:48 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.