Şimdi Ara

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.255
Cevap
2
Favori
149.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AntiX

Red Alert 3 gelsede kopsak...

Aynenzamanında az mı oynadım 2 yi
  • Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU]

Command & Conquer: Red Alert 3 resmi olarak duyuruldu

Electronic Arts yaptığı açıklama ile geliştirmekte olduğu RTS oyunu Command & Conquer: Red Alert 3'ü resmi olarak duyurdu. PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için hazırlanan ve Electronic Arts: Los Angeles tarafından geliştirilen oyunda Sovyetler Birliği geçmişteki güzel günlerine dönmek ve tarihi değiştirmek için zamanda geriye gidecek ancak yapılan bir hata nedeniyle alternatif bir zaman dilimi yaratılacak. Bu zaman diliminde ise herşey tamamiyle değişmiş olacak ve dünyanın yeni gücü Japon İmparatorluğu (The Empire of the Rising Sun) olmuş olaca

Oyunun konusundan da anlaşılacağı gibi oyunda 3 tane ırk bulunacak. Eski Red Alert oyunlardan hatırladığımız ünitelerinde bulunacağı oyunda deniz savaşları da yer alacak. Tabii ki oyunda akıllı yunuslarımız da bulunuyor. Tüm bunlarında yanında RTS oyunlarında bir ilk olarak oyunun ana senaryosunu Co-Op olarak oynayabileceğiz. Red Alert 3, ekran görüntülerinden de anlayabileceğiniz gibi Command & Conquer 3: Tiberium Wars'ta da kullanılan SAGE grafik motorunun geliştirilmiş bir versiyonu kullanılarak geliştirilecek.

Command & Conquer 3: Kane's Wrath'ı alanların 2008'in Yaz aylarında beta testlerine (sadece PC platformu için geçerli) katılabileceği Command & Conquer: Red Alert 3'ün ne zaman piyasaya sürüleceği ise henüz bilinmiyor.
    TRgamer

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 14 Şubat 2008; 17:02:18 >

• Sonbahardan önce çıkacağa benzemiyor. Artık ikinci bir Kasım vak'ası yaşanacağa benziyor. (2007 Kasım)
  • Sonunda...................
  • grafikler kötü ve özentisiz.klasik ve yeniliksiz..tiberum un motoru al bol lighting ekle modelleri ra serisine uydur sat olayı bence.oynanabilirlik olarakda HALA bir gelişme yok.Sabit aynı ra tarzı....
    sc2 derim ben hala.
  • gerçek olamayacak kadar güzel bi haber
  • EN SONUNDA BEE... PS3'e de geliyor... Allah be
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekoc

grafikler kötü ve özentisiz.klasik ve yeniliksiz..tiberum un motoru al bol lighting ekle modelleri ra serisine uydur sat olayı bence.oynanabilirlik olarakda HALA bir gelişme yok.Sabit aynı ra tarzı....
    sc2 derim ben hala.

sc2'yi maymun eder bu oyun..
  • Efsana strateji geri dönüyor, süper haber sabırsızlıkla bekliyorum
  • Vay yine cümbüş var desenize
  • Güzel bir haber daha sonunda
  • Grafikler şimdiden guzel duruyor bide oyun tam anlamıyla yapıldıgında ne olur allah bilir... Oyunu sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada Tessla Gemi super durmuş. :)

Edit: sonradan farkedilen bişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huntercem -- 14 Şubat 2008; 21:03:37 >
  • hobaa süper yaa çok iyi bi haber
  • Oyunu resmi sitesi acildi;

www.ea.com
    404 - Official EA Site
    http://www.ea.com/redalert/main.jsp

Oyun resmi forum sitesi;

Resmi forum sitesinde RA3 un dx10 desteginin olup olmayacagina dahil bir baslik acilmis;

Well I think it's time for C&C to move further. DX 10 should be a nice step right, definitely now with RA 3 coming.
    What do you guys think?
    Will RA 3 be dx10 compatible?

EA yetkilisi ise su cevabi vermis;

It's a pretty sure bet we can expect DX10 in RA3.

Haydi bakalim hayirlisi bekliyoruz ama ben isterdimki sifirdan dx10.1 destekli bir oyun motoru yazilsaymis keske.Oyun belliki 2008 in son ceyregi veya 2009 un ilk ceyreginde cikacak.

Guzel olan C&C3 KAne alan herkes RA3 beta tester olabilecekmis umarim bir terslik olmaz boylece yazin RA3 oynayamaya baslayabiliriz tabi original olarak alacaklar icin gecerli bu.

• evet olay budur 2 sini az kasmadık çıkmasını ümit ediyordum güzel olacak strateji oyunları arasında ensevdiğimdi görüyüm ea games yaza çıkart şu oyunu biri beni tokatlasın
  • efsane geri dönüyorrrr.
  • İlk defa bi oyun haberi için sevindim valla.Üniversite yıllarım az sabahlamadık bu oyun başında.Evde 2 bilgisayarı birbirine bağlar saatlerce kapışırdık
  • Guzel bir resim daha;

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU]
  • bakalım min. system requirements ne olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark4lon3

bakalım min. system requirements ne olacak
    BFME2 ve C&C3:TW ile aynı olur, çünkü aynı motoru kullanıyor bu da.

Yalnız bunda da 30 fps sınırı olacaksa RA2'deki olayların hızlı hızlı gelişmesine alışık biri olarak bu durumdan hoşnut olmam.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.