Şimdi Ara

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU] (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.255
Cevap
2
Favori
149.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ra3 türkçe yama elinde olan vamrı tüm linkler ölü technopath dakide uyumsuz
  • Steam de indirimde 7 liraya aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duygulandim be

Bu foruma red alert ile uye olmustum yillar once

• Ek paketi sevmedim ama orjinal RA3 versiyonu çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

Duygulandim be

Bu foruma red alert ile uye olmustum yillar once

RA3 oynuyor musunuz hocam?
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Hocam bayadir oynamadim
    Lisedeyken cok oynadik ama arkadaslarla 6 kisi filan oynuyorduk cok keyifliydi

Siz devam ediyor musunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

Hocam bayadir oynamadim
    Lisedeyken cok oynadik ama arkadaslarla 6 kisi filan oynuyorduk cok keyifliydi

Siz devam ediyor musunuz

Bazen RA3 oynuyorum. Allied ekipmanları çok hoşuma gidiyor mirage tank ve athena cannon gibi.
  • Hala oynayan var mı?
  • Oyunu indirip yükledim Windows 10 laptop çalışmıyor.

Menü ekranı gelmeden önce takılı kalıyor oyun müziği vs geliyor. Uyumluluk gibi şeylerin hepsini denedim çare olmadı.

Var mı çözüm ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Oyunu indirip yükledim Windows 10 laptop çalışmıyor.

Menü ekranı gelmeden önce takılı kalıyor oyun müziği vs geliyor. Uyumluluk gibi şeylerin hepsini denedim çare olmadı.

Var mı çözüm ?
    interneti kesip oyunu açabilri misin?
  • Merhabalar,
    Konuyu hortlatmış olacağım ama uzun yıllar sonra masaüstü sisteme dönmüş birisi olarak eskilerden aklımda kalan strateji oyunu olan RED ALERT'a bir bakayım dedim. RA3'ü aktif olarak oynayan var mıdır? 35 TL'ye bu oyunu alabiliyorum ama acaba 05.06.2020'de gelecek remastered collection olayını mı beklesem bilemedim (pre-order olarak 20€ olarak gösteriyor).
    Sanırım RA3 ile bir başlangıç yapacağım. RA2'yi ortaokul zamanlarında fena halde oynamış biri olarak 35 lira verilir sanırım eski yılların hatrına :)
  • Simültane S kullanıcısına yanıt
    Hiç para vermene gerek yok. Hatta oynamana da gerek yok. Oyunlar eski en yenisi de 3 bu da 2nin çeyreği olamaz. Sıkıcı oyunlar. Yeni oyunları bekle(remastered değil). remastered paketi de çok pahalı adamlar hiç bir oyununda bölgesel fiyat uygulamıyor sen niye adamlara para kazandıracaksın. Ea oyunları alınmaya değer değil bence

• Ben de sizin gibi düşünüyorum ama RA2 tadında yeni oyunlar gelir mi emin değilim. RA3 ile nostalji yapayım diyordum. Henüz kararsızım, farklı strateji oyunları da bakıyorum, bulamazsam tekrar yöneleceğim. Şuan beklemedeyim bakalım. İnternet kafede multiplayer RA2 'leri hala hatırlıyorum. Evde de bilgisayara karşı oyunlar efsaneydi. O zamanın teknoloji seviyesinde bize çok şey veriyordu o grafiklerle bile...
  • Simültane S kullanıcısına yanıt
    Eski tadı alacağını sanmıyorum çoğu insan da hevestir o. Bende denedim ama olmuyor. En basit komutun bile eksik olması insanı sinir edebiliyor. Bu tarz oyun da yok sanırım. Yazdan sonra güzel strateji oyunları gelecek ama c&c farklı. Güncel oyunları oynamak daha mantıklı çoğu zaman. İstediğin gibi bir oyun bulamazsan ve c&c oynamak istiyorsan remastered versiyonunu almanı öneririm.

• Başlığı ve ilk mesajı düzenledim.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.