Şimdi Ara

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU] (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.255
Cevap
2
Favori
149.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.11 'i yüklemek için önceki patchler gerekli mi yoksa direk yüklesek olur mu
  • arkadaşlar ben japonya görevlerinin daha 1.bolumunde takıldım.başında.enerji binalarını yok et diyor fakat orada tesla coiller beni ölduruyor ne yapmam lazım???
  • haritaları hangi klasöre yüklüyoruz arkadaşlar?
  • Ya benim aldığım oyunda videolar eksik ya ara fragmanlar falan yok bunun için bi yama falan yapamaz mıyım
  • Bu oyunda örneğin bir ünitemi diğerine korutmak istiyorum ama öyle bir seçenek yok

Medium skirmish de fazla zorlamıyorlar
  • Oyunun başında çalan melodiyi nerden bulabilirim?
  • Oyun o kadar sıktı ki artık botları izliyorum o bile bi yerden sonra hep aynı.Herhangi bir sürekliliği yok oyunun maalesef.Yuriko hariç diğerleri sarmadı.
  • Red Alert 3:Yuri's Revenge olayı saptırmışlardı ama bu güzel gene grafikler eskisinden iyi olmuş 3d de baya bi çalışılmış
  • iyi akşamlar .. Oyunu kurduktan sonra istediği kodu nerden bulabilirim ? yada ne yapabilirim? ... ilk 16 sayfaya baktım ama başım döndü yardımcı olursanız sevinirim ...
  • RED ALERT 3 UPRISING OYNUYORUM GAYET GUZEL GRAFIK OLARAK OYNAYIS HIKAYE OLARAK GAYET MEMNUNUM
  • oyun birazdan almaya gidiyorum hadi bakalım
  • red alert 3 steamde 23 saatliğine 10 dolar,
    %66 indirimli olarak...
    sevenleri kaçırmasın derim, aldım ben.

http://store.steampowered.com/app/17480/

oyun bilmeyenler için hem multiplayer, hem coop destekliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 2 Ocak 2010; 19:26:38 >
  • aslında konuyu açan arkadaş buralarda olsa da hemen başlığa da iliştirseydi...
  • hocam directx son versiyon yukle bilgine 9.0cnin düzelir .
  • Arkadaşlar Camping bölümleri hamaci üzerinden coop oynanabiliyormu ?
  • Red alert 3 oynamak istiyorum

Fakat benim donanımım yeterli olmuyor.

İstenilen minumum donanım

* Windows XP / Vista (32-Bit)
    * İşlemci - XP: 2.0 GHz (Intel Pentium 4/AMD Athlon 2200+ / Core 2 Duo ya da Quad Core ) Vista: 2.2 GHz (Intel Pentium 4/AMD Athlon 2200+ / Core 2 Duo ya da Quad Core )
    * Bellek - XP/Vista: 1 GB
    * 12 GB Sabit Disk alanı
    * Ekran Kartı - NVIDIA GeForce 6800, ATI Radeon X1800 or ya da daha yükseği ve DirectX 9.0c desteği
    * Ses Kartı - DirectX 9.0c destekli ses kartı
    * 8x DVD Sürücü

Windows Xp
    2,6 ghz işlemci
    512mb DDR2 ram
    nvidia geforce 6600 ekran kartı

Bu donanımla sıkıntı olmadan oynyabilirmiyim.Farklı sitelerde minumum istedine donanaım farklılık gözteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nether_Toxin

Red Alert 3:Yuri's Revenge olayı saptırmışlardı ama bu güzel gene grafikler eskisinden iyi olmuş 3d de baya bi çalışılmış

ra2 den sonrası yalan. EA bi efsaneyi daha bitirdi.
  • red alert 3 uprising i internetten indirdim oyuna girmek istedigimde şöyle bir hata veriyor.
    please install at least one language pack

galiba dil paketi yüklemem lazım ama netten dil paketi bulamıyorum bana yardım edebilirmisiniz acaba
  • beyler red alert 3 e yeni bakıyorum sağdan soldan biraz araştırdım bir kaç soru soracağım

öncelikle ben oyunu sadece multi oynayacağım , anladığım kadarıyla upspring ile gelen yenilikler multi de yok eğer öyleyse onu yüklemem bu konu da haklı mıyım ?

1.11 yaması upsipring mi oluyor ?

kısaca en son haliyle oyunu multi oynamam için hangi yamayı yapmam lazım diyebilirim
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.