Şimdi Ara

Command Conquer The Ultimate Collection (2012) / Remastered Collection (2020) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
6.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ultramarinesquad

quote:

Orijinalden alıntı: GT6

Bı oyunbu alan var mı ? cd siz miş? Hepsi netten nasıl iner bir hafta mı yüklecenek? Fİyatı 70 tl civarıydı....??

Hocam keşke internetten araştırsaydın almadan önce,

http://www.openra.net/

C&C 1 ve RA1'i yukarıdaki linkten online oynayabiliyorsun, hem de daha gelişmiş olanaklarla. Arcıca bir kaç yıl önce, C&C1, C&C2 Tiberian Sun, RA1 ve RA2 Freeware olmuştu. İndirmek istersen ücretsiz olması lazım freeware linklinin.

http://mentalomega.com/
    Mod DB
    Twisted Insurrection mod for C&C: Tiberian Sun
    http://www.moddb.com/mods/twisted-insurrection

Mod DB
    Dawn of the Tiberium Age mod for C&C: Tiberian Sun
    http://www.moddb.com/mods/the-dawn-of-the-tiberium-age

Son olarak en son attığım modlara da bakabilirsin, orjinal seriyi seviyorsan çok beğeneceksin :)

Hocam çok sağol! BAya güzel görünüyor.

Nasıl oynanıyor bunlar indir daha sonra multi mi hep?

• Modları indiriyon. Open RA'nın camping var mı bilmiyorum. Ama modların camping bölümleri de var.
  • Arladşlar bir sorum daha olacak oyun resimdeki gibikare çıkıyor nasıl fullscreen yapabilirim? Win 7 64 bit kullanıyorum
    Command Conquer The Ultimate Collection (2012) / Remastered Collection (2020) [ANA KONU]Command Conquer The Ultimate Collection (2012) / Remastered Collection (2020) [ANA KONU]

• Merhaba bende bu paketi dün satın aldım kinguinden 7.40 euro ya fakat oyunları açamıyorum şuan red alert ve red alert 2 yi yükledim origin den oyunu başlat diyorum küçük bir ekran geliyor ordan 2 oyundan birini seç diyor fakat 2 side açılmıyor windows 8.1 kullanıyorum çözümü bilen varsa söylesin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IBreak4LoveI

Merhaba bende bu paketi dün satın aldım kinguinden 7.40 euro ya fakat oyunları açamıyorum şuan red alert ve red alert 2 yi yükledim origin den oyunu başlat diyorum küçük bir ekran geliyor ordan 2 oyundan birini seç diyor fakat 2 side açılmıyor windows 8.1 kullanıyorum çözümü bilen varsa söylesin lütfen.

Çözüm ve tüm oyuncular burada: https://forum.donanimhaber.com/red-alert-2-yuri-multiplayer-oynuyoruz-resimli-anlatim--126361737

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 26 Şubat 2018; 19:38:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IBreak4LoveI

Merhaba bende bu paketi dün satın aldım kinguinden 7.40 euro ya fakat oyunları açamıyorum şuan red alert ve red alert 2 yi yükledim origin den oyunu başlat diyorum küçük bir ekran geliyor ordan 2 oyundan birini seç diyor fakat 2 side açılmıyor windows 8.1 kullanıyorum çözümü bilen varsa söylesin lütfen.

abicim niye ordan aldın. amazonda 5 dolardı. hala da öyle gerçi.
    www.amazon.com
    Amazon.com: Command and Conquer The Ultimate Collection [Online Game Code]: Video Games
    http://www.amazon.com/Command-Conquer-Ultimate-Collection-Online/dp/B009IR1SR0

aynı durum bende de var. ra 1 sorunsuz çalışırken, 2 ve 3 çalışmıyor. ra 3'ün ek paketi çalışıyor sadece.
    bakalım bende durumu çözmeye çalışıyorum. launcher yükleyin diye birşey vardı, yaptım olmadı.
    başka çözüm arıyorum hala. çözersem yazarım buraya. ama bu sıralar fazla bakamıyorum.

• sefer33

Merhaba sorun sadece arkadaşın dediği gibi belli oyunlarda çıkıyor 2 oyunda sorunlu diğerlerinde sorun yok ayrıca full paket aldım sadece o oyunu almadım beraberinde geldi.

muratynn

Merhaba bilmiyordum valla amazonda ki fiyatı bilseydim oradan alırdım ama pek fark etmiyor benim için red alert hayranı olduğum içindir belki direkt aldım ayrıca o dediğiniz sistemi bende yaptım olmadı bende de ilerde win 7 yada 10 çıktıgında sorunu düzeltirler
    cevaplar için teşekkürler.
  • Amazon'da 5 $

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuanda 49 tl
  • Pakette oynadığım tek oyun generals zero hour.Bide rise of the reds ile shockwave modlarini yukleyince dadından yenmiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeneralGranger -- 24 Eylül 2016; 14:39:39 >
  • Generals ZH oynayan varsa multi yapabiliriz, çok şuku olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strategeist

Generals ZH oynayan varsa multi yapabiliriz, çok şuku olur.

Origin üzerinden multi oynanıyor mu zero hour
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

quote:

Yok öyle oynanmıyor Hamachi gibi sanal LAN alternatifleri ile oynayabiliriz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

quote:

Yok öyle oynanmıyor Hamachi gibi sanal LAN alternatifleri ile oynayabiliriz.

Hamachi devri kapandı artık gameranger dünyanın heryerinden oyuncu var. Sitesinden ufak bir client kuruyosun.

www.gameranger.com

• Konuyu Hortlatıyorum ama :)

Ultimate edition alınca Generals ve Generals Zero hour oynayacapım daha çok. Win 10 da diğer crackli vs de tam ekran olmuyor. Bunlarda öyle sıkıntı olur mu? Online direk oynayamayırouz ama bu oyun platformlarından (steam,origin) vs indirince hamchi veya gameranger da bu oyunlar gözüküyor mu yine de?

Oynayanlar varsa bilgi verebilir mi?
  • Başlığa Remastered Collection eklendi. İlk mesaj güncellendi.
  • Generals Zero Hour un tırnagı olamaz bu remastered
  • quote:

Orijinalden alıntı: WARTIME

Generals Zero Hour un tırnagı olamaz bu remastered

Evet şu an olmadı aynen.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.