Şimdi Ara

Command Conquer The Ultimate Collection (2012) / Remastered Collection (2020) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
6.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Command & Conquer Remastered - EA Official Site
    https://www.ea.com/games/command-and-conquer/command-and-conquer-remastered

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bir hafta da indirilmesini mi düşünüyorsun? her oyunu oynarken cd yi takmak daha mı iyi?

ne güzel işte digital downlaoad yapmışlar fiyatta uygun.. eğer oynayacaksan kaçırma.. oynamayacaksan eğer gereksiz yere paranı harcama...
  • Doğru diyorsun aslında. Cd siz oynamak çok daha iyi...Uzun sürecek bir o sıkıcı, kopar yarıda kalır vs...sırf red alert 3 ü yüklemeyi düşünsen...Benim merak ettiğim yüklediğimiz şey ne? yükleme motoru mu? Yükleme motorunu yükleyip oyunu sildiğimiz de tekrar hdd den yükleyebilecek miyiz? Yoksa tekrar netten download etmek zorunda mı kalacağız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT6 -- 16 Ekim 2012; 10:35:42 >
  • öncelikle origin i indirip kuracaksın.. yeni bir account açacaksın sonrasında origin de store kısmından oyunu alırsın.. oyun accountuna eklenmiş olur.. email ve şifreni unutmadıkça oyununa bir sıkıntı falan olmaz istediğin zaman indirip kurabilirsin.. yok keyi kaybettin yok cd çizildi okumama mevzuları yok.. steamı biliyorsan aynı mevzudur..

oyunu indirirken kopma sıkıntısı bile olsa istediğin zaman kaldığın yerden devam edersin.. oyunu alabileceğin en iyi sistemdir origin veya steam.. soracağın olursa sorabilirsin..
  • Biliom steami. Format atınca bilgisayara tekrar download ediom oyunu, 2 gün sürüyor : ( C&C de de durum aynı demek...
  • origin veya steamı D ye kur.. oyunlar format sonrası silinmemiş olur.. her türlü kolaylık sağlanmış sen yeter ki paradan haber ver..
  • :D Para kolay böl takside: ) Bakayım ben bi o halde şuna...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • %50 indirim olduğu zaman bunu almak lazım.
  • Oyunu yükledim fakat C&C (ilk ve en eski oyun) görüntülerinde problem var.Ayrıca scroll screen çok hızlı. Vista 64 var ondan olabilir mi? Çözüm öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: adainsaat

Oyunu yükledim fakat C&C (ilk ve en eski oyun) görüntülerinde problem var.Ayrıca scroll screen çok hızlı. Vista 64 var ondan olabilir mi? Çözüm öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler....

gitmişin en alakasız oyunu yüklemişsin..o ilk oyun...sanal makinaya windows 98 kur sorunsuz oynamak istiyorsan.
  • DRM li oyunu nasıl sanal Win98 e kuracak ta çalıştıracak? :) DRM i geçtim Origin nasıl çalışacak?

Eski sürümlerinde optimizasyon problemleri çok; internette her yerde yazıyor C&C deki bu sorun. Grafik sorununu bir nebze çözebiliyorsunuz ama özellikle laser mouse gibi yüksek DPI lı mouse kullanıyorsanız mouse hızını hiç düşüremiyorsunuz haberiniz olsun... Küfür kıyamet olmayın sonra
  • böyle bi setin varlığından şimdi haberim oldu. aslında tam arşivlik. kaçırılmaması lazım. ama ben sadece red alert 2 oynuyorum diğer oyunlar o kadar da ilgimi çekmiyor. keşke red alert serisini, generals serisini ve tiberian serisini ayrı ayrı paket yapsalarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

böyle bi setin varlığından şimdi haberim oldu. aslında tam arşivlik. kaçırılmaması lazım. ama ben sadece red alert 2 oynuyorum diğer oyunlar o kadar da ilgimi çekmiyor. keşke red alert serisini, generals serisini ve tiberian serisini ayrı ayrı paket yapsalarmış.

Hepsinin ya steam de yada aral kutulu'da sürümleri mevcut....eski serileri çalıştırmak isteyen xp kurarak oynayabilir sorunsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

quote:

böyle bi setin varlığından şimdi haberim oldu. aslında tam arşivlik. kaçırılmaması lazım. ama ben sadece red alert 2 oynuyorum diğer oyunlar o kadar da ilgimi çekmiyor. keşke red alert serisini, generals serisini ve tiberian serisini ayrı ayrı paket yapsalarmış.

Hepsinin ya steam de yada aral kutulu'da sürümleri mevcut....eski serileri çalıştırmak isteyen xp kurarak oynayabilir sorunsuz.

hocam sadece red alert 2 aral'da 20 lira, d&r'da 17,99 lira. tüm red alert serisini ayrı ayrı bulup almak çok masraflı olur.
    the ultimate collection hem windows 7 uyumlu, hem de kanımca tek tek alınan oyunlardan daha güncel sürümleri mevcuttur herhalde.
    dvd'siz satılıyormuş, origin üzerinden indiriliyormuş zaten. şu an aral vb yerlerde 80 lira.
    origin'den direk alsan 30 dolar, ki bu da 55-60 lira arası bir bedel demek.
    d&r fiyatı ise 71,99 TL :http://goo.gl/kC1PA
    play card %25 puan kampanyasıyla birleşirse 54 liraya geliyor, hem de 12 taksite kadar bölebiliyorum.
    uygun bir red alert 2 + yuri's revenge paketi bulana kadar en uygunu bu gibi duruyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

quote:

hocam sadece red alert 2 aral'da 20 lira, d&r'da 17,99 lira. tüm red alert serisini ayrı ayrı bulup almak çok masraflı olur.
    the ultimate collection hem windows 7 uyumlu, hem de kanımca tek tek alınan oyunlardan daha güncel sürümleri mevcuttur herhalde.
    dvd'siz satılıyormuş, origin üzerinden indiriliyormuş zaten. şu an aral vb yerlerde 80 lira.
    origin'den direk alsan 30 dolar, ki bu da 55-60 lira arası bir bedel demek.
    d&r fiyatı ise 71,99 TL :http://goo.gl/kC1PA
    play card %25 puan kampanyasıyla birleşirse 54 liraya geliyor, hem de 12 taksite kadar bölebiliyorum.
    uygun bir red alert 2 + yuri's revenge paketi bulana kadar en uygunu bu gibi duruyor.

birader,paketin içinde 2 tane oynanacak oyun var red alert 2 ve generals zero hour.....diğerlerini reelde zaten oynamazsın....hepsini oynayacağım çatır çatır,kafaya koydum diyen arkadaşlar alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 6 Nisan 2013; 17:43:44 >

• Amazonda origin cd keyi 20$ iken 70-80 tl boşuna.

• setten benim de yeni haberim oldu, millet görsün diye konuyu yukarı taşıyorum vatan'da %30 indirimli hali şu an 56 tl

sadece generals için bile alınır, şuan generals zh kurulu pcde hala oynuyorum arada

• Arkadaşlar ben bu Command & Conquer™ The Ultimate Collection adlı seti satın aldım içinden cd çıkmadı originden yüklemek lazımmış ben onu yapamadım kodu beir yere yazmak lazım ama nereye yazcamı bilmiyorum yardım lütfen
  • Red Alert 1 oynayan ve değerlendirme yapabilecek olan var mı? Yani kurulum, oyun performansı, uyumluluk açısından.

Lise yıllarında tanıştığım nadide bir oyundu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT6

Bı oyunbu alan var mı ? cd siz miş? Hepsi netten nasıl iner bir hafta mı yüklecenek? Fİyatı 70 tl civarıydı....??

Hocam keşke internetten araştırsaydın almadan önce,

http://www.openra.net/

C&C 1 ve RA1'i yukarıdaki linkten online oynayabiliyorsun, hem de daha gelişmiş olanaklarla. Arcıca bir kaç yıl önce, C&C1, C&C2 Tiberian Sun, RA1 ve RA2 Freeware olmuştu. İndirmek istersen ücretsiz olması lazım freeware linklinin.

http://mentalomega.com/
    Mod DB
    Twisted Insurrection mod for C&C: Tiberian Sun
    http://www.moddb.com/mods/twisted-insurrection

Mod DB
    Dawn of the Tiberium Age mod for C&C: Tiberian Sun
    http://www.moddb.com/mods/the-dawn-of-the-tiberium-age

Son olarak en son attığım modlara da bakabilirsin, orjinal seriyi seviyorsan çok beğeneceksin :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.