Şimdi Ara

Commandos Serisi [ANA KONU] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
18
Favori
129.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynanabilirlik ve görüntü açısından hangidini tavsiye edersiniz. Sistemim iyi kaldırır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edmun_Dantes

Oynanabilirlik ve görüntü açısından hangidini tavsiye edersiniz. Sistemim iyi kaldırır diye düşünüyorum.

Commandos 2
  • Bu arada çıkıpta kimse "ben commandos 2'yi 2-3 saatte bitirdim" demesin, büyük yalan söyler. Oyunun normal modda dahi zorluk derecesine göre en kolay bölümü yarım saatten fazla sürüyor. Bunun oyunla veya oyuncuyla alakası yok, hile yapmayan biri bu oyunu en basit modda bile 2 saatte bitiremez. Commandos'tan bahsediyoruz GTA dan değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burasibaska

Bu arada çıkıpta kimse "ben commandos 2'yi 2-3 saatte bitirdim" demesin, büyük yalan söyler. Oyunun normal modda dahi zorluk derecesine göre en kolay bölümü yarım saatten fazla sürüyor. Bunun oyunla veya oyuncuyla alakası yok, hile yapmayan biri bu oyunu en basit modda bile 2 saatte bitiremez. Commandos'tan bahsediyoruz GTA dan değil.

Kesinlikle commandos 1 içinde geçerli bu

Commandos 3-4 için geçerli değil tabi 2-3 saat yerine 24 saat veririsek

Bu arada hiç kimse GTA(3-vc-san-4)yıda 2-3 saatte bitiremez

• Benide ekleyin en sevdiğim komando green berret ve spy bu arada en seride en sevdiğim oyun hepsi
  • danydarco1983 ve ergo_proxy hoşgeldiniz ekliyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Edmun_Dantes

Oynanabilirlik ve görüntü açısından hangidini tavsiye edersiniz. Sistemim iyi kaldırır diye düşünüyorum.

Senin sistemin bütün seriyi kaldırır. Görüntü açısından en güzeli Commandos 3'tür. Eğlence açısından ise görecelidir ama şahsi fikrimi soruyorsan Commandos 2: Men of Courage'dır. Bence hepsini oyna; hepsi çok güzel.

2-3 saatte Modern Warfare 2 bile bitirilemez. Anca en kolayda, o da şüpheli.

• ah ah knightonline başlarkenbile charımın ismini commandos koymuştum ve hala öle bu oynu ne kadar sevdiğimin göstergesidir oyunla ilk defa yıllar önce beşiktaşta pasajda pentium 133 ümü 150 çıkarmak için gittim zaman bilgda masanın üstünde cd si vardı ilk defa orda görüp sormuştum sonra alıp oynamıştım gerçekten süper oyundu zamanında hala öle.. commandos ve star craft benim için ayrı bir yeri vardır oyun dünyasında 2 sini hala oynarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piskopatzencefil

quote:

Orijinalden alıntı: burasibaska

Bu arada çıkıpta kimse "ben commandos 2'yi 2-3 saatte bitirdim" demesin, büyük yalan söyler. Oyunun normal modda dahi zorluk derecesine göre en kolay bölümü yarım saatten fazla sürüyor. Bunun oyunla veya oyuncuyla alakası yok, hile yapmayan biri bu oyunu en basit modda bile 2 saatte bitiremez. Commandos'tan bahsediyoruz GTA dan değil.

Kesinlikle commandos 1 içinde geçerli bu

Commandos 3-4 için geçerli değil tabi 2-3 saat yerine 24 saat veririsek

Bu arada hiç kimse GTA(3-vc-san-4)yıda 2-3 saatte bitiremez

GTA örnek vermemdeki amaç, oyunun temel özelliğinin unutulup sadece sanal olarak adam dövme boyutuna taşınmasından ötürüdür. Bu sayede isterseniz 1 sene oynayın o mantıkla o oyun bitmez :)

• quote:

Orijinalden alıntı: saiyajin61

ah ah knightonline başlarkenbile charımın ismini commandos koymuştum ve hala öle bu oynu ne kadar sevdiğimin göstergesidir oyunla ilk defa yıllar önce beşiktaşta pasajda pentium 133 ümü 150 çıkarmak için gittim zaman bilgda masanın üstünde cd si vardı ilk defa orda görüp sormuştum sonra alıp oynamıştım gerçekten süper oyundu zamanında hala öle.. commandos ve star craft benim için ayrı bir yeri vardır oyun dünyasında 2 sini hala oynarım

Ahh eski günler; tahmin edebiliyorum.

Konuyla alaksız ama: şu Starcraft hakkında da hep iyi şeyler duyuyorum. "Efsane oyun" falan. SS'lerine bakıp beğenmemiştim ama bir deneyeceğim ilk fırsatta inşaallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: saiyajin61

ah ah knightonline başlarkenbile charımın ismini commandos koymuştum ve hala öle bu oynu ne kadar sevdiğimin göstergesidir oyunla ilk defa yıllar önce beşiktaşta pasajda pentium 133 ümü 150 çıkarmak için gittim zaman bilgda masanın üstünde cd si vardı ilk defa orda görüp sormuştum sonra alıp oynamıştım gerçekten süper oyundu zamanında hala öle.. commandos ve star craft benim için ayrı bir yeri vardır oyun dünyasında 2 sini hala oynarım

Bende maltepe pazarında gezerken 1 CD nin içinde 4 oyun gelgel diğen bir adamdan satın almıştım CDnin içinde;Commandos,AOE-1,FiFa 99 birtanede çalışmayan bir araba yarışı vardı.

O günden beri AOE,Commandos,Fifa hastası olmuşumdur.

Bu 3 oyunu hala arkadaşlarla multiplayer oynuyorum.

Commandos nadir oluyor tabi anlaşması zor

• Herşey çok güzel, çok açıklayıcı ve güzel bir yazı olmuş (ilk post - KarettaKerata) ama şu frame limiter programını c++ da ben yazdım deyip yalan atmasaymışsın tam olacakmış,
    program freebasic de yazılmış ilk olarak artı orijinal programcısı eidos forumlarında zaten programı vermiş, neyse gene de iyi derleyip aktarmışsın, teşekkür ederim.

ek olarak, bu frame lmiter (buradaki adıyla Loader) sadece 64 bit değl 32 bitde de çalışır, böyle bir kısıtlama yok.

- over and out

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdzen -- 5 Şubat 2010; 6:55:32 >
  • Frame sorunu donanımsaldan daha çok programsal

Windows 98 sp3de bu sorunu yaşarken xp sp2de sorunsuz hayat
  • Bütün seriyi bitirmiş biri olarak söyleyebilirim ki, beni en çok zorlayan ikinci oyundu. son oyun pek tatmin etmedi beni. call of duty oynuyormuş gibi oldum. bitirdim sonra tekrar eski oyunlara göz attım. kuş bakışı oynamak bile ayrı keyif veriyor adama yahu.. umarım devamı gelir ama eski tadında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@ny@k

Bütün seriyi bitirmiş biri olarak söyleyebilirim ki, beni en çok zorlayan ikinci oyundu. son oyun pek tatmin etmedi beni. call of duty oynuyormuş gibi oldum. bitirdim sonra tekrar eski oyunlara göz attım. kuş bakışı oynamak bile ayrı keyif veriyor adama yahu.. umarım devamı gelir ama eski tadında..

Aynen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jansay

quote:

Orijinalden alıntı: m@ny@k

Bütün seriyi bitirmiş biri olarak söyleyebilirim ki, beni en çok zorlayan ikinci oyundu. son oyun pek tatmin etmedi beni. call of duty oynuyormuş gibi oldum. bitirdim sonra tekrar eski oyunlara göz attım. kuş bakışı oynamak bile ayrı keyif veriyor adama yahu.. umarım devamı gelir ama eski tadında..

Aynen.

tek temennim

• selamın aleyküm arkadaşlar sorum şu commandos beyond the call of duty multyplayer oynadığımızda arkadaşlarla ekran ayarı çok düşük multyplayer oynarken nasıl ekran ayarını 1024 x 768 yapabiliriz .şimdiden teşekkürler
  • selamlar...
    bende çok eski bir commandos hayranıyım inanmayacaksınız ama ben bu oyunu ilk çıktığı zaman 1990 lı senenler da oynamıştım ve gerçekten hayran kalmıştım ilk göz ağrım diye bilirim commandos serisi için
    ama hiç multiplayer oynamadım açıkçası bununla ilgili bana yardımcı olurmusunuz nasıl ve hangi programlarla oynaya bilirim ve serinin hangi oyunu multi playerde daha başarılı?
    yardımlar için şimdiden teşekkürler...
    kolay gele..
  • quote:

Orijinalden alıntı: adoreco

selamlar...
    bende çok eski bir commandos hayranıyım inanmayacaksınız ama ben bu oyunu ilk çıktığı zaman 1990 lı senenler da oynamıştım ve gerçekten hayran kalmıştım ilk göz ağrım diye bilirim commandos serisi için
    ama hiç multiplayer oynamadım açıkçası bununla ilgili bana yardımcı olurmusunuz nasıl ve hangi programlarla oynaya bilirim ve serinin hangi oyunu multi playerde daha başarılı?
    yardımlar için şimdiden teşekkürler...
    kolay gele..

Hamachi'den oynamıştık. Fakat çok zevkli değil. Tam bir koordinasyon lazım, iletişimin güzel olması lazım. Tek olarak oyna daha kolay.

Commandos 2: Men of Courage'ı öneririm. Hem de zevklidir bölümleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: golod_golod

selamın aleyküm arkadaşlar sorum şu commandos beyond the call of duty multyplayer oynadığımızda arkadaşlarla ekran ayarı çok düşük multyplayer oynarken nasıl ekran ayarını 1024 x 768 yapabiliriz .şimdiden teşekkürler

Bildiğim kadarı ile yapma şansınız yok.

Çözünürlük onlinede bilgi alışverişini değiştiren bir faktör,
    Fifa oynuyorsanızbilirsiniz arkadaşnız 800x600 siz 1024x768 kullanıyorsanız bir süre sonra DC yersiniz

Bunun gibi commandostada çözünürlük etkiliyor multi playerda yukardaki örnekteki gibi sorunlar yaşanmasın diye tek değiştirelimez bir çözünürlük belirlemişler gibime geliyor.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.