Şimdi Ara

Commandos Serisi [ANA KONU] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
18
Favori
129.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anlatımın ve çözümün için teşekkürler arkadaşım.
  • commandos 2 de Das Boot, Silent Killers bölümünün sonunda denizaltıya girip görevin bitmesi gerekiyor görev defterinde herşey tamamlandı ancak bitmiyor görev neden acaba neyi gözden kaçırıyorum bu bölümü bilen varsa bana anlatabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgrsrgn

commandos 2 de Das Boot, Silent Killers bölümünün sonunda denizaltıya girip görevin bitmesi gerekiyor görev defterinde herşey tamamlandı ancak bitmiyor görev neden acaba neyi gözden kaçırıyorum bu bölümü bilen varsa bana anlatabilirmi

SPY ve GREENi hava balonuna bindirip yolladın mı?
  • tamamdır arkadaşlar hallettim gözden kaçırdığım ufak bi ayrıntı varmış.kusura bakmayın zırtpırt soru soruyorum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgrsrgn

tamamdır arkadaşlar hallettim gözden kaçırdığım ufak bi ayrıntı varmış.kusura bakmayın zırtpırt soru soruyorum. :)

Estağfurullah. Bu topic bugünler için var.
  • ekle ahbap
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatal3ty

ekle ahbap
    />

Hoşgeldin dostum.
  • Arkadaslar herkese merhaba.. Bende eski bir commandos fanatigiyim.Yillar sonra tekrar commandos oynamaya karar verip behind the enemy lines i iki gunde bitirdim.. 3-4 gun oncede beyond the call of duty oynamaya basladim..Zor seviyede 5.bolumu bitirmistim ki 6 bolum yuklenirken devamli hata veriyor oyundan cikiyor...sebebi ne olabilir sizce? bu arada oyunu netten indirmistim onuda belirteyim. yardimlariniz icin simdiden cok tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvador dossantos

Arkadaslar herkese merhaba.. Bende eski bir commandos fanatigiyim.Yillar sonra tekrar commandos oynamaya karar verip behind the enemy lines i iki gunde bitirdim.. 3-4 gun oncede beyond the call of duty oynamaya basladim..Zor seviyede 5.bolumu bitirmistim ki 6 bolum yuklenirken devamli hata veriyor oyundan cikiyor...sebebi ne olabilir sizce? bu arada oyunu netten indirmistim onuda belirteyim. yardimlariniz icin simdiden cok tesekkurler.

o setupda sorun olabilir.bazı oyunlarda böyle hatalar olabiliyor.düzeltme şansınız var mı bilemiyorum ama farklı bi yerden indirip yolunuza devam edebilirsiniz
  • quote:

Arkadaslar herkese merhaba.. Bende eski bir commandos fanatigiyim.Yillar sonra tekrar commandos oynamaya karar verip behind the enemy lines i iki gunde bitirdim.. 3-4 gun oncede beyond the call of duty oynamaya basladim..Zor seviyede 5.bolumu bitirmistim ki 6 bolum yuklenirken devamli hata veriyor oyundan cikiyor...sebebi ne olabilir sizce? bu arada oyunu netten indirmistim onuda belirteyim. yardimlariniz icin simdiden cok tesekkurler.

Oyunun yüklü olduğu klasördeki video dosyalarını sil öle girmeyi dene ne olur ne olmaz diyede silmeden önce yedeyini al
  • Benide ekleyın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Junior.qL

Benide ekleyın

Hoşgeldin.
  • Arkadaslar cok sagolun.. set up evet sorunluymus baska yerden bulup ,video dosyalarini silince oyunu nihayet oynayip bitirebildim. bence commandos beyond the call of duty abartili kadar zor bir oyun degil ..Hatta bence behind the enemy lines tan daha kolay.. Birt tek 5.bolumde zorlandim. commandos 2 daha guzel bir oyun mu arkadaslar? hic oynamadim commandos 2
  • quote:

Arkadaslar cok sagolun.. set up evet sorunluymus baska yerden bulup ,video dosyalarini silince oyunu nihayet oynayip bitirebildim. bence commandos beyond the call of duty abartili kadar zor bir oyun degil ..Hatta bence behind the enemy lines tan daha kolay.. Birt tek 5.bolumde zorlandim. commandos 2 daha guzel bir oyun mu arkadaslar? hic oynamadim commandos 2

Kesinlikle oynamalısın; şahsen Commandos serisi içerisinde favorimdir.

Ayrıca, BEL ve BTCOD'u bu kadar çabuk bitirebildiysen, Commandos 2'yi 1 saatte filan bitirirsin. Serinin en kolay oyunudur bana göre.

• arkadaslar win 7 de oynanir mi? oynanirsa hangisini oynamaliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edmun_Dantes

arkadaslar win 7 de oynanir mi? oynanirsa hangisini oynamaliyim?

Behind Enemy Lines'ı açtıydı bende. Zannediyorum ki hiçbirinde bir problem çıkarmaz.

Bence hepsini oynaman lazım. Sırayla oyna bence; BEL ile başla.
  • Oynadığım en iyi oyun serilerinden biridir Commandos.
    Favori oyunum Commandos 2 MOC, favori komandom Diver.
    Hamachi ile Co-Op yapmak isteyen olursa ben varım.
  • Serinin en ama en kolay oyunu kesinlikle commandos 4 sonra commandos 3 sonra commandos 2 sonra commandos BEL

commandos - call of duty en zoru

Commandos 4 ü 3 yaşındaki çocuk bile 1 günde bitirir
    Commandos 3 de ise sadece karlı sezondaki son bölüm zor oda commandos 2 nin 4. bölümü kadar bile zor değil
  • ekle benide bu listeye son oyun hariç hepsini oynadım bitirdim son oyunu beğenmedim
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.