Şimdi Ara

Commandos Serisi [ANA KONU] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
18
Favori
129.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Veba_S

Beni de ekler misin?
    Sene 1998 vestel bilgisayar almıştık...
    64mb ekran kartı
    64mb ram
    700mhz işlemci
    8gb hard disk :)
    Nereden nereye.İlk oyunum pharaoh idi.Daha sonra cd'deki görüntüye bakıp bu oyun güzel herhalde deyip almıştım "Beyond call of duty"Bence serinin en zor oyunuydu.Serinin 2. ve 3. oyunu yaklaşık 4 günde biterken,bu oyunun sadece 1.bölümünü geçmek için 1 hafta zaman harcamıştım...

Hoşgeldin.

Evet Beyond the C.O.D. en zoru bence de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 2 Aralık 2009; 2:13:20 >

• Yalnız serinin en iyi oyunu hem grafik hem de oynanabilirlik açısından commandos 2'dir.Bir de adalı bölümde denize daldığınızda ,öyle bir müzik çalıyor ki ,insanı alıp götürüyor resmen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veba_S

Yalnız serinin en iyi oyunu hem grafik hem de oynanabilirlik açısından commandos 2'dir.Bir de adalı bölümde denize daldığınızda ,öyle bir müzik çalıyor ki ,insanı alıp götürüyor resmen...

Kesinlikle katılıyorum. Bir adada görev vardı oradaki müzik beni mest ediyordu. Off, ne güzel mekanlar vardı oyunda yav. Her biri insanı başka bir halete sokuyor, oyunun içine daldırıyor. Tadına doyulmayan bir oyun bu işte.

• Bu sayfayı tesadüfen az önce keşfetim.Bi anda 9 sene öncesine döndüm.O zamanlar bu oyundan aldığım hazzı, şimdi büyük ekran lcd lerde oynadığımız ps3 oyunlarından bile alamıyorum.Ne varsa eskilerde var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekoroglu -- 10 Kasım 2009; 17:14:19 >
  • Ekle üstad
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoroglu

Bu sayfayı tesadüfen az önce keşfetim.Bi anda 9 sene öncesine döndüm.O zamanlar bu oyundan aldığım hazzı, şimdi büyük ekran lcd lerde oynadığımız ps3 oyunlarından bile alamıyorum.Ne varsa eskilerde var

Evet, eskiler bambaşka.

@ertuq26 ekliyorum kardeşim hoşgeldin.
  • Benide ekleyin bakalım...
    İlk oyunda pyrotechnics diye çok çetrefilli bir bölüm vardı.O bölümü "alarm" çaldırmadan bitirmiş ve çok mutlu olmuşdum zira arkadaşlarım ve oyunun çözümünü yapan editörler o bölümde alarmı çaldırarak ilerlemiş ve bitirmişlerdi ben ise onlara inat alarm çaldırmadan bitirip kendi sabrımı ve yeteneğimi test etmişdim.Çok teknik bir bölümdü ve oldukça zorluydu.

Benim favori karakterim tiny bu oyunda,herkez beğendiği karakteri söylemiş bende tiny diyorum,az nazi kesmedim o karakterle

Bu arada yeni bir commandos oyunu gelecekmi,bilgisi olan varmı?
    Hakikatten özletti bu oyun kendini...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

Benide ekleyin bakalım...
    İlk oyunda pyrotechnics diye çok çetrefilli bir bölüm vardı.O bölümü "alarm" çaldırmadan bitirmiş ve çok mutlu olmuşdum zira arkadaşlarım ve oyunun çözümünü yapan editörler o bölümde alarmı çaldırarak ilerlemiş ve bitirmişlerdi ben ise onlara inat alarm çaldırmadan bitirip kendi sabrımı ve yeteneğimi test etmişdim.Çok teknik bir bölümdü ve oldukça zorluydu.

Benim favori karakterim tiny bu oyunda,herkez beğendiği karakteri söylemiş bende tiny diyorum,az nazi kesmedim o karakterle

Bu arada yeni bir commandos oyunu gelecekmi,bilgisi olan varmı?
    Hakikatten özletti bu oyun kendini...

Ekliyorum hoşgeldin.

O bölüm hangi oyunun kaçıncısıydı hatırlıyor musun acaba?

Yeni Commandos diye söylentileri vardı ama eidos bunu yalanladı.

• bende merak ettim o bölümü x)

"prototype" diye uçakların olduğu bölümmü?
  • kayıt defterine el ile giriş nasıl yapabilirim ? regedit engelli değil fakat giriş yapmıyor ( kurumda engel bulunduğu için fakat el ile giriş yasaklı değil )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salihyet

kayıt defterine el ile giriş nasıl yapabilirim ? regedit engelli değil fakat giriş yapmıyor ( kurumda engel bulunduğu için fakat el ile giriş yasaklı değil )

Sorununu biraz daha açıkça yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz kardeşim.
  • sorunu hallettim :) bilişimden arkadaşlar yetki verdi kayıt defterine oyunu girdim, böylece save yapabiliyorum :):)

bu arada 3. bölümdeyim, commandos 1 tabiki, bir çok yoldan gidiyorum fakat devriyeler sudan karşıya geçince çok sıklaşıyor, çatışmalımıyım ne yapmalıyım. 3. bölümde hapsoldum :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salihyet

sorunu hallettim :) bilişimden arkadaşlar yetki verdi kayıt defterine oyunu girdim, böylece save yapabiliyorum :):)

bu arada 3. bölümdeyim, commandos 1 tabiki, bir çok yoldan gidiyorum fakat devriyeler sudan karşıya geçince çok sıklaşıyor, çatışmalımıyım ne yapmalıyım. 3. bölümde hapsoldum :/

Çatışma çok zor olur(bazı durumlarda imkansız). Hem çatışmaya alışma bence, çünki ilerdeki bölümlerde alarm çıkardığın zaman bölüm fail oluyor. Zaten alarm çıkarınca da bölümü sessizce bitirmek imkansız gibi birşey oluyor.

Sana tavsiyem: pes etme. Karşında bir matematik sorusu varmış gibi oturup düşün. İmkanları gözden geçir, fikirler üret ve dene; bir iki kere değil, bayağı bir dene. Fikrin başarısız olacağına inanana kadar. Kısacası çabala kardeşim. Başarırsın inşaallah.

• Arkadaşlar bende commandos fanatiğiyim ama uzun süredir oyundan uzak kaldım oyunu bulamıyorum . Bana Man of Courage 'un full olduğu bir sitenin linkini yollarsanız sevinirim
  • Dün kurdum Commandos II başladım gene en baştan oynamaya...
  • benide ekle diver..
  • @erosky, ekliyorum hoşgeldin.

Burada full oyun paylaşımı yasak.
  • eklediğin için teşekkürler yasak olduğunu belirttiğin içinde teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: erosky

eklediğin için teşekkürler yasak olduğunu belirttiğin içinde teşekkürler

Ne demek.

Edit: topic ile alakası olmayan içerik silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 22 Aralık 2009; 18:41:10 >
  • özledim
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.