Şimdi Ara

Commandos Serisi [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
18
Favori
129.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugüne kadar hiç bi oyunu orijinal olarak edinmedim.Eğer yeni oyun yada yeni harita paket falan bişey çıkarsa gidip ilk ben alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

Bugüne kadar hiç bi oyunu orijinal olarak edinmedim.Eğer yeni oyun yada yeni harita paket falan bişey çıkarsa gidip ilk ben alıcam.

Bende commandos BEL orjinal var ama gel gör ki artık istesem de oynayamıyorum
  • Arkadaşlar commandos 2 oynuyorum ,oyun 25 fps de çalışıyor.Ve haritayı sağa sola hareket ettirince görüntü titiriyor.
    vsync açtım fakat birşey değişmedi. 60 fps ye sabitlemenin bir yolu varmıdır ?
    Birde yama filan yükleyerek 1024 x768 çözünürlüğünü daha da yükseltebilirmiyiz ?
    şimdiden teşekkürler.
  • Ekle hocam. Bütün versiyonlarını oynadım.

Yalnız 4'üncü versiyonu strateji olmadığı için beğemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 22 Eylül 2009; 16:52:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ameLe`

Ekle hocam. Bütün versiyonlarını oynadım.

Yalnız 4'üncü versiyonu strateji olmadığı için beğemedim.

Hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz arkadaşım; Commandos 4 toplum yaramız.

Ekliyorum hoşgeldin.

• Bence commandos 4 ün ismini farklı koymaları lazımdı. Bizim klasik commandos serileri gibi değil hiç alakası yok. Ben şöyle haritaya baktığım zaman bütün adamlarımı görücem kim o anda nerde ne yapıyor bakıcam kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Bence commandos 4 ün ismini farklı koymaları lazımdı. Bizim klasik commandos serileri gibi değil hiç alakası yok. Ben şöyle haritaya baktığım zaman bütün adamlarımı görücem kim o anda nerde ne yapıyor bakıcam kardeşim.

Aynen öyle bari ismini değiştirselerdi. Beklenenin dışında oldu. Eski Commandos serilerinde kendimizi komutan gbi hissedebiliyorduk. Bu oyunda asker olmuşuz.
  • hocam bu oyunu daha deniyemedim stratej tarzı oyunları severim ama bu böyle hiç güzel gözükmüyor
  • Başka bir isimle çıkarsalardı daha başarılı bir oyun olurdu. Commandos adı altında çıkması oyunu bitirdi.
  • ayrıca hocam bu yeni çağ strratejileri bana hiç güzel gelmiyor açıkcası gelirsede 1-2 tanesi rise of nationsla empie earth diğer commandos ,yuri felan ilgimi çekmiyo fazla
  • yuri dediği red alert 2 ise eğer o oyuna laf yok kesinlikle efsanelerden birisidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedWolFTR!!!

ayrıca hocam bu yeni çağ strratejileri bana hiç güzel gelmiyor açıkcası gelirsede 1-2 tanesi rise of nationsla empie earth diğer commandos ,yuri felan ilgimi çekmiyo fazla

Benim de çekmiyordu, ta ki Red Alert'la tanışana kadar.

quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

yuri dediği red alert 2 ise eğer o oyuna laf yok kesinlikle efsanelerden birisidir.

Kardeş renkler, zevkler ve oyunlar tartışılmaz.

• oyun güzel ama grafikleri çok kötü be arkdaş
    oynarken sıkıyor canını insanın resmen yenisi olsa keşke

helldorado kurdum onu oynuyorum bu aralar

vermiyor aynı tadı ama oyalanıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: owin

oyun güzel ama grafikleri çok kötü be arkdaş
    oynarken sıkıyor canını insanın resmen yenisi olsa keşke

helldorado kurdum onu oynuyorum bu aralar

vermiyor aynı tadı ama oyalanıyoruz

Kaçıncı oyundan bahsediyorsun?
  • Ekle hocam ekle commandos değişilmez
    her ne kadar 3 den sonra bozduysada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PokerPeekFace

Ekle hocam ekle commandos değişilmez
    her ne kadar 3 den sonra bozduysada.

Değişilmez tabi.

Hoşgeldin ekliyorum kardeş.
  • Burası commandos fan clupsa sorumu sorayım commandosda alman olmak istiyoruz commandosa hiç mod yapılmıyor sanırsam acaba böyle bir mod yapılabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PANZERGENERAL -- 11 Ekim 2009; 21:01:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PANZERGENERAL

Burası commandos fan clupsa sorumu sorayım commandosda alman olmak istiyoruz commandosa hiç mod yapılmıyor sanırsam acaba böyle bir mod yapılabilirmi

Eğer ingilizcen varsa burada birşeyler bulabilirsin belki.
  • Yani bizmi yapabiliriz demek istiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: PANZERGENERAL

Yani bizmi yapabiliriz demek istiyorsun

Neden olmasın? Senin istediğin şey için oradaki bilgiler yeterli olur mu bilemiyorum ama.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.