Şimdi Ara

Commandos Serisi [ANA KONU] (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
18
Favori
129.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel ama diyelimki askerler bi yerden üzerine geliyor ve köşeden görür görmez milimlik bir atış yapmak zorundasın böyle anlarda çok zor oluyor. Mesela 5 li grup askerler geldiği zaman ikisini indiriyorum ama geri kalan 3 tanesi beni taramış oluyor bu arada. O yüzden hızını düşürmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Güzel ama diyelimki askerler bi yerden üzerine geliyor ve köşeden görür görmez milimlik bir atış yapmak zorundasın böyle anlarda çok zor oluyor. Mesela 5 li grup askerler geldiği zaman ikisini indiriyorum ama geri kalan 3 tanesi beni taramış oluyor bu arada. O yüzden hızını düşürmek istiyorum.

Evet öyle durumlar hızlıda imkânsız. Ben de hiç öyle yapamam, niye diye sorardım kendime cevabımı almış oldum. Zaten öyle işlere de girmem pek, silent oynamayı severim.

Hızı düşürmenin yolunu buldum bu arada. Bu sayfadaki üç linkten herhangi biriyle cpu hızını düşüren program sayesinde("slowdown" isimli olanı iyi sanki) normal hızda oynayabilirmişsin.(Resulotion'u da 1024 x 768 yapman lazımmış.)

• arkadaşlar Commandos Strike Force u mu yoksa commandos 3 ü mü önerirsiniz? acil cevap lazım
  • comandos serisi benim de unutulmazlarım arasındadır

beni de eklermisin
    Sniper
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksnake03

arkadaşlar Commandos Strike Force u mu yoksa commandos 3 ü mü önerirsiniz? acil cevap lazım

Kesinlikle Commandos 3.

Strike Force hariç bütün seriyi öneririm sana: Commandos: Behind Enemy Lines, Commandos: Beyond the Call of Duty, Commandos 2: Men Of Courage, Commandos 3: Destination: Berlin. Hepsini oyna süper oyunlardır.

@cihansevencan hoşgeldin ekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 8 Eylül 2009; 19:08:44 >

• commandos 3 oynuyorum. stalingrad bölümünü bitirdim. normandy de ilk bölümü oynarken hata verdi ve masaüstüne attı. profilim silinmiş. save dosyalarını bulamıyorum. hangi klasörde bulunuyor bu save dosyaları arkadaşlar?
  • Bu CPU yavaşlatma programlarını denedim ama hiç biri işe yaramadı, şimdi commandos 2 yi yükledim ona başlicam artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: taflan61

commandos 3 oynuyorum. stalingrad bölümünü bitirdim. normandy de ilk bölümü oynarken hata verdi ve masaüstüne attı. profilim silinmiş. save dosyalarını bulamıyorum. hangi klasörde bulunuyor bu save dosyaları arkadaşlar?

Oyunun dosyaları içinde bulamadıysan belgelerimde de olabilir.

@darbelux Allah Allah, işe yaramadı demek. Neyse Commandos 2 de süperdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 12 Eylül 2009; 18:41:15 >
  • Ne denediysem olmadı yine çok hızlı çalışıyor, acaba vista kullanmam bunda etkili mi kim bilir
  • quote:

Ne denediysem olmadı yine çok hızlı çalışıyor, acaba vista kullanmam bunda etkili mi kim bilir

Valla dostum vistada commandos: behind enemy lines'ı çalıştırabiliyorsan bin şükür edip oyna bence. Ama sen bilirsin tabi, bu olay cpu hızıyla alakalı olduğu için belki senin makinada oynanılmayacak derecede hızlıdır, bilemiyeceğim. Ama oynanacak gibiyse bence oyna.

• Bendeki hızını görsen emin ola dersin yani. Özellikle yeşil bereliyi bir yere koşturmak için tıkladığım zaman adam saniyede oraya gidiyor. Devriye gezen nazi askerleri sanki maraton koşusu yapıyorlar gibi geliyor.

Vista da çalışıyor hemde uyumluluk moduyla oynamadan üstelik. Ama gel gör ki anlattığım gibi çalışıyor işte. Napalım artık commandos 2 ye talip olucaz.
  • Artık... Hiç Commandos'suzluktan iyidir.

Kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jansay

Artık... Hiç Commandos'suzluktan iyidir.

Kolay gelsin...

Ama insan yinede klasik commandos u özlüyor, arkadaşlarla yaptığımız taktikler geliyor hep aklıma. Belki çıkma bi anakart ve işlemci bulursam yapabilirim.
  • http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=16614
    Güncelleme: Pyro Studios yaptığı diğer bir açıklama ile bu haberin doğru olmadığını ve yeni Commandos oyunu üzerinde çalışmadıklarını duyurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 15 Eylül 2009; 14:44:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=16614
    Güncelleme: Pyro Studios yaptığı diğer bir açıklama ile bu haberin doğru olmadığını ve yeni Commandos oyunu üzerinde çalışmadıklarını duyurdu.

Yapsalar halbuki ne satar yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jansay

quote:

Orijinalden alıntı: speedman

http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=16614

Yapsalar halbuki ne satar yahu.

oyunun gerçekten bizim gibi manyakları var.bizi düşünüp çıkarsalar bari

• Bence yeni oyun çıkarmak yerine commandos 2 ve commandos 3 e yeni harita ve senaryolar ekleseler daha güzel olur sanki. Bu saatten sonra artık yeni bir commandos kaldırmaz bu piyasa, oyun artık klasik haline geldi, özelliğini korumalı bence.
  • quote:

Bence yeni oyun çıkarmak yerine commandos 2 ve commandos 3 e yeni harita ve senaryolar ekleseler daha güzel olur sanki. Bu saatten sonra artık yeni bir commandos kaldırmaz bu piyasa, oyun artık klasik haline geldi, özelliğini korumalı bence.

keşke
  • quote:

Bence yeni oyun çıkarmak yerine commandos 2 ve commandos 3 e yeni harita ve senaryolar ekleseler daha güzel olur sanki. Bu saatten sonra artık yeni bir commandos kaldırmaz bu piyasa, oyun artık klasik haline geldi, özelliğini korumalı bence.

Yahu kardeş herşeye razıyız. Harita, senaryo, yeni oyun. Yeterki şöyle daha önce oynamadığımız bir commandos oyniyalım.
  • up...
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.