Şimdi Ara

Commandos Serisi [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.499
Cevap
18
Favori
129.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Cerberux

quote:

Orjinalden alıntı: coskunay

green beretle baslanıyor tiny natashayı felan kurtadıgımız bolum bölügün dısındakı askerlerı oldurup dıgerlerını kurtarıyorduk bombaları alıp ıkı tane benzin tankını patlatıp bır tane snıperın oldugu yerdende gemıye tırmanmak gerekıyor orda gemıye tırmanmak ıcın yardım lazım

Thief'i kullanarak uçak gemisinin yanındaki dev vinç'e tırman,sonra gemiye doğru ilerle geminin altına geldinmi atla,daha önce japon keskin nişancısının durduğu yere gel merdiven olacak, ona tıkla aşağıya merdiven inecek.

Hee orayı şimdi hatırladım. Ben de aynen coskunay arkadaşın kaldığı yerde kalmıştım. Sonra sıkılıp orayı hileyle geçmiştim.

• cookk tesekkurler benıde yazın artık tabıkı greeb baret
  • quote:

Orjinalden alıntı: coskunay

cookk tesekkurler benıde yazın artık tabıkı greeb baret

Ekledim. Aramıza hoşgeldin.
  • hos bulduk bu oyun benım genclıgımın oyunuydu :)))
  • neydi bu oyunların çıkış sırası
  • bide bu seriye benzeyen tavsiye var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: owin

bide bu seriye benzeyen tavsiye var mı

malesef yok.
  • war Desperados çok güzeldir x) Kowboy versiyonu
  • Desperados var,ama ancak benziyo o kadar.
  • quote:

neydi bu oyunların çıkış sırası

quote:

Orjinalden alıntı: Jansay

Commandos Serisi

Commandos: Behind Enemy Lines
    Commandos: Beyond the Call of Duty
    Commandos 2: Man of Courage
    Commandos 3: Destination Berlin
    Commandos: Strike Force

Desperados'ta çok güzeldir. Commandos kalitesini yakalayamamış bir oyun olsa da denenmesini şiddetle tavsiye ederim. Fakat ne yazık ki ikinci versiyonunda güzelim oyunu bozdular.

Alternatif olarak: Robin Hood: Legeng of Sherwood, Chicago: 1930(SVGA kardeşimiz tarafından incelemesi için tıklayın).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 16 Temmuz 2009; 18:28:25 >

• desperados 2 yi oynamayım mı
    Kötü mü olmuş

şimdi çektim comandosu grafikler fln tat vermedi, eskiden güzelmiş galiba
  • quote:

desperados 2 yi oynamayım mı
    Kötü mü olmuş

şimdi çektim comandosu grafikler fln tat vermedi, eskiden güzelmiş galiba

Bence kötü olmuş. Ama içinde kaldıysa merak ediyorsan bir dene istersen. Fakat daha önce Desperados 1'i(Wanted Dead or Alive) bir bitir, Despo oyununa aşık olacaksın.

Bence: Commandos serisinin Strike Force versiyonu hariç bütün hepsi güzeldir. Strike Force'ta bir denenmeyi hak eder(diğer versiyonların hatrına). Ama onu diğer versiyonlarla karşılaştırıp değil de sıradan bir FPS'ymiş gibi oynamakla olur yoksa yapımcıya küfür etmekten oynayamazsın oyunu.

• Tüm Commandos sever arkadaşların Berat Kandillerini tebrik ediyorum.
  • 1 Gün geçse de teşekkürler
  • neden bu tarz oyunlar yapılmıyor anlamadım gitti
    ben dönüp dönüp aynılarını mı oynayacağım
    benim 1 numaram desperados dur bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent35220

neden bu tarz oyunlar yapılmıyor anlamadım gitti
    ben dönüp dönüp aynılarını mı oynayacağım
    benim 1 numaram desperados dur bu arada

Niyeyse oyun dünyasında bir gerileme var. Artık adam gibi oyunlar pek yok. Dertleri sadece para olunca böyle oluyor işte.
  • Başarılı oyunlar o kadar çok para getiriyor ki, şirketler nerede başarı kazanmış bir oyun varsa aynısını yapıyorlar,bu da kalitesizlik ve tekdüzelik yaratıyor.

En son oyununun üstünden 6 yıl geçmiş olmasına rağmen hala Commandos konuşuyorsak bu serinin kendine has tarzından ve karakterlerindendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cerberux

Başarılı oyunlar o kadar çok para getiriyor ki, şirketler nerede başarı kazanmış bir oyun varsa aynısını yapıyorlar,bu da kalitesizlik ve tekdüzelik yaratıyor.

En son oyununun üstünden 6 yıl geçmiş olmasına rağmen hala Commandos konuşuyorsak bu serinin kendine has tarzından ve karakterlerindendir.

+1453.
  • Buradan bütün commandos-severlerin ramazanlarını tebrik ediyorum. Hayırlı ramazanlar.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.