Şimdi Ara

Commandos Serisi [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
18
Favori
129.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaz beni bi kenara
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gürcan34

Burayı geç keşfeden 5-6 yıllık bir Commandos manyağı olarak gruba üye olmak istiyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Gürcan34

Burayı geç keşfeden 5-6 yıllık bir Commandos manyağı olarak gruba üye olmak istiyorum

Sağlık olsun, geç olsun güç olmasın.

thecosmiclighthouse, TheLo®d hoşgeldiniz beyler ekliyorum.

• bence herkes en sevdiğ komandoyu yazsın,iki sayfa sonra aşağı yukarı bir fikir elde edebiliriz

Misal ben Sniper'ı çok severim ''What's the next target?''
  • bu konuyu görünce heyecanlandım.. neden derseniz ilk commandos oyununu abim ben çok küçükken pc'de oynardı.. o kadar heyecanlanırdim ki anlatamam.. film gibi izlerdim.. bu oyuna fazlasıyla sempatım var.. hala çocugum ama dahada küçüklüğüm geliyor aklıma.. ahhh o zamanlar.. neyse arkadaşlar benide alırsanız sevnirim.. çok teşşekkürler
  • Bu oyunun telefon versiyonu vardı adı farklıydı galiba 2 sene önce oynuyodum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cerberux

bence herkes en sevdiğ komandoyu yazsın,iki sayfa sonra aşağı yukarı bir fikir elde edebiliriz

Misal ben Sniper'ı çok severim ''What's the next target?''

Onu yapıyoruz zaten kardeş, üye olanlar favori komandolarını söylüyorlar ben de onları üye listesinde nicklerinin yanına yazıyorum. Sanırım şu anda en çok sevilen: Green Beret. "Comin', comin' over. I'm coming!"

quote:

Orjinalden alıntı: .nevermind

bu konuyu görünce heyecanlandım.. neden derseniz ilk commandos oyununu abim ben çok küçükken pc'de oynardı.. o kadar heyecanlanırdim ki anlatamam.. film gibi izlerdim.. bu oyuna fazlasıyla sempatım var.. hala çocugum ama dahada küçüklüğüm geliyor aklıma.. ahhh o zamanlar.. neyse arkadaşlar benide alırsanız sevnirim.. çok teşşekkürler

Yapma ya benim de çocukluk hikayem aynan öyle. Commandos bazında senle aynı çocukluğu geçirmişiz desene.

Seni memnuniyetle ekliyorum kardeş, hoşgeldin.

• Ekleyin nan benide :) şaka maka favori karakterim agent'tır.Ama sanırım o kadar oynamış player olarak bazı bölümlerin aşırı zorluğundan dolayı bir çok ve %90 'ana tekabül eden oynamış kişilerin Commandos 1'deki bazı bölümleri şifreli geçip bitirdiğini düşünüyorum x) ( bana kızmayın pls )

Ve burda Commandos 1 Behind Enemy Lines ve Beyonda Call of Duty hakkında en ince ayrıntısına ipucu verebilirin tsklr :) ^^
  • hocam benide ekler misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jansay

Yapma ya benim de çocukluk hikayem aynan öyle. Commandos bazında senle aynı çocukluğu geçirmişiz desene.

belki hatırlarsınız o yıllarda birde blood2 diye bir oyun vardı.. çok korkardım ya
    Commandos Serisi [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .nevermind -- 25 Haziran 2009; 15:29:22 >

• VII_outLaw, GMC arkadaşlar ekliyorum hoşgeldiniz. VII_outLaw, favorine Spy yazıyorum(agent'tan onu kastettin sanırım).

quote:

Orjinalden alıntı: .nevermind

quote:

Orjinalden alıntı: Jansay

belki hatırlarsınız o yıllarda birde blood2 diye bir oyun vardı.. çok korkardım ya
    Commandos Serisi [ANA KONU]

Yok hatırlayamadım. Biz de Tomb Raider oynardık ben de ondan çok korkardım. Tomb Raider III oynayanlar bilir, oyun sonunda bir adam kocaman bir örümceğe dönüşüyordu(kafası hariç) biz de ona bazukayla mukabele etmeye çalışıyorduk(bazuka yetmiyor tabi oranın bir geçişi vardı da unuttum). Acayip korkardım yav. Halen devam eder bu korku, Tomb Raider oynayamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 25 Haziran 2009; 17:28:00 >

• İLk pc oyunum blood'dır :) Şimdi oynasam kusarım kesin Onun 2side mi war
  • 99 yıllarında vardı die hatrlıyorum bak

bu arada commandos şu an ki Company Of Heroes tarzında azcık dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinkcrow7

Commandos I'in ilk çıktığı zamanlar. O zamanlar bende bilgisayar yok. Arkadaşımın evine otobüsle gidip Commandos 1 oynardık... P 150 makina 32 mb ram,s3 virge 3d ekran kartı.. İşin vurucu kısmı şu.Biz Commandos I de Save & Load olayını bilmeden tam 15 bölüm bitirdik.Bir düşünün tam 15 bölüm...Abartısız ilk bölümü 2 günde bitirmiştik.. Artık bir yere yürümeye kalksak 50 kere kontrol ederdik Aniden bir hayy behista dedim mi kafa tavana vururdu

Vallahi usta helal olsun, bende ilk bir kac bolumde o ozelligi kullanmamistim, cunku CM01-02'den sonra modern bilgisayarımda ki ilk oyunda ve "save-load" nasıl oluyor ne işe yarıyor bilmiyordum bile :D Sonra F kısa yolunu bile kullanmaya başladım ayrı mesele..

Ayrıca;
    quote:

Aniden bir hayy behista dedim mi kafa tavana vururdu

Benim de bu ünlem ile çok maceram oldu.. Verilen ilk tepkilerden biri muhtemelen "noldu .. ..yim" gibi birşeydir sanırım

• 7.bölümdeyim.hapishaneli olan bölüm.herkesi temizledim.arabaya binip gitmeye çalışınca game over diyor

bişey yapmak gerekiyor ama

edit: geçtim.adamların sırtçantalarını almak gerekiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 29 Haziran 2009; 18:29:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedman

7.bölümdeyim.hapishaneli olan bölüm.herkesi temizledim.arabaya binip gitmeye çalışınca game over diyor

bişey yapmak gerekiyor ama

edit: geçtim.adamların sırtçantalarını almak gerekiyormuş

Tebrik ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: reicht4

quote:

Orjinalden alıntı: pinkcrow7

Commandos I'in ilk çıktığı zamanlar. O zamanlar bende bilgisayar yok. Arkadaşımın evine otobüsle gidip Commandos 1 oynardık... P 150 makina 32 mb ram,s3 virge 3d ekran kartı.. İşin vurucu kısmı şu.Biz Commandos I de Save & Load olayını bilmeden tam 15 bölüm bitirdik.Bir düşünün tam 15 bölüm...Abartısız ilk bölümü 2 günde bitirmiştik.. Artık bir yere yürümeye kalksak 50 kere kontrol ederdik Aniden bir hayy behista dedim mi kafa tavana vururdu

Vallahi usta helal olsun, bende ilk bir kac bolumde o ozelligi kullanmamistim, cunku CM01-02'den sonra modern bilgisayarımda ki ilk oyunda ve "save-load" nasıl oluyor ne işe yarıyor bilmiyordum bile :D Sonra F kısa yolunu bile kullanmaya başladım ayrı mesele..

Ayrıca;
    quote:

Aniden bir hayy behista dedim mi kafa tavana vururdu

Benim de bu ünlem ile çok maceram oldu.. Verilen ilk tepkilerden biri muhtemelen "noldu .. ..yim" gibi birşeydir sanırım

mmuahah :) ya kaç senede bitirdiniz pekİ:) 15.bölüme( en zor bölümüdür bence ) gelene kadar

• 8.bölüm çok karışık
  • quote:

Orjinalden alıntı: VII_outLaw
    mmuahah :) ya kaç senede bitirdiniz pekİ:) 15.bölüme( en zor bölümüdür bence ) gelene kadar

vallahi ben yaklaşık 2 ayda bitirmiştim :)

şunu belirteyim, hiçbir zaman öylesine hamle yapmıyordum, satranç gibi tık tık tık hamleler ile oynadım. hatta şu afrika'da çatıların tepesinde dolaştığımız bölüm vardı fransız esirini çıkartıyoduk falan, onda acıdır ki oyunun sonuna kadar kaydetmeyi unutmuştum :( Sonra araba infilak etti kaçarken sil baştan :d

fransız esir dedim de, bu esir ve pilot'tan nefret ederdim;
    "ho ho i'd like to that, but...."
    "sir, that is im+paağğoosssiiibbbiiillllllll"
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.