Şimdi Ara

Commandos Serisi [ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.499
Cevap
18
Favori
129.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vayyy beee efsane oyun, zamaninda az pc yi kirmadik bu oyun icin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reicht4

quote:

Orjinalden alıntı: VII_outLaw
    mmuahah :) ya kaç senede bitirdiniz pekİ:) 15.bölüme( en zor bölümüdür bence ) gelene kadar

vallahi ben yaklaşık 2 ayda bitirmiştim :)

şunu belirteyim, hiçbir zaman öylesine hamle yapmıyordum, satranç gibi tık tık tık hamleler ile oynadım. hatta şu afrika'da çatıların tepesinde dolaştığımız bölüm vardı fransız esirini çıkartıyoduk falan, onda acıdır ki oyunun sonuna kadar kaydetmeyi unutmuştum :( Sonra araba infilak etti kaçarken sil baştan :d

fransız esir dedim de, bu esir ve pilot'tan nefret ederdim;
    "ho ho i'd like to that, but...."
    "sir, that is im+paağğoosssiiibbbiiillllllll"

muhahahah sen save&load yaptın ama :) adamlar yapmamış ondan sordm x) düşenemiyorum öyle oynamayı ^^ hatta bu anlattığın 12.bölüm orda bile katil olurlar xD save&load olmadan 1 hafta derim en az o bölüm

fransızdı dimi;onun ses tonuna hastaydım xD

• quote:

Orjinalden alıntı: speedman

7.bölümdeyim.hapishaneli olan bölüm.herkesi temizledim.arabaya binip gitmeye çalışınca game over diyor

bişey yapmak gerekiyor ama

edit: geçtim.adamların sırtçantalarını almak gerekiyormuş

Onu nasıl aldın hocam ya ben orada ilk defa şifre kullandım :D Bir de hepsinin sırt çantasını mı almak gerekiyor.Köpek sürüsü gibiler mübarekler.

• quote:

Orjinalden alıntı: sedatss

quote:

Orjinalden alıntı: speedman

7.bölümdeyim.hapishaneli olan bölüm.herkesi temizledim.arabaya binip gitmeye çalışınca game over diyor

bişey yapmak gerekiyor ama

edit: geçtim.adamların sırtçantalarını almak gerekiyormuş

Onu nasıl aldın hocam ya ben orada ilk defa şifre kullandım :D Bir de hepsinin sırt çantasını mı almak gerekiyor.Köpek sürüsü gibiler mübarekler.

• Commandos 1 i tekrar yükledim 14. bölümde kalmıstım bakalım bitirebilcez mi oyunu
  • Ekle benide
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jansay

quote:

Orjinalden alıntı: .nevermind

bu konuyu görünce heyecanlandım.. neden derseniz ilk commandos oyununu abim ben çok küçükken pc'de oynardı.. o kadar heyecanlanırdim ki anlatamam.. film gibi izlerdim.. bu oyuna fazlasıyla sempatım var.. hala çocugum ama dahada küçüklüğüm geliyor aklıma.. ahhh o zamanlar.. neyse arkadaşlar benide alırsanız sevnirim.. çok teşşekkürler

Yapma ya benim de çocukluk hikayem aynan öyle. Commandos bazında senle aynı çocukluğu geçirmişiz desene.

Seni memnuniyetle ekliyorum kardeş, hoşgeldin.

Jansay@

Benim hikayemde aynı yahu

Birde Commandos 2'nin 3. cd'si bozuk çıktı iyi mi Tam bulmuştum evde heyecanlı bir şekilde kuruyordum

Veri döngüsü hatası (Böyle birşeydi)

Commandos 1'de evde bir yerlerde ama kaybettim.Vay be bir şu yeni çıkan Commandos 4'ü oynamamışım (rezil birşeymiş ama)

Commandos 4 Strike Force oynayanlar kimler

• 4HeaveN ekliyorum hoşgeldin.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: reicht4

quote:

mmuahah :) ya kaç senede bitirdiniz pekİ:) 15.bölüme( en zor bölümüdür bence ) gelene kadar

vallahi ben yaklaşık 2 ayda bitirmiştim :)

şunu belirteyim, hiçbir zaman öylesine hamle yapmıyordum, satranç gibi tık tık tık hamleler ile oynadım. hatta şu afrika'da çatıların tepesinde dolaştığımız bölüm vardı fransız esirini çıkartıyoduk falan, onda acıdır ki oyunun sonuna kadar kaydetmeyi unutmuştum :( Sonra araba infilak etti kaçarken sil baştan :d

fransız esir dedim de, bu esir ve pilot'tan nefret ederdim;
    "ho ho i'd like to that, but...."
    "sir, that is im+paağğoosssiiibbbiiillllllll"

muhahahah sen save&load yaptın ama :) adamlar yapmamış ondan sordm x) düşenemiyorum öyle oynamayı ^^ hatta bu anlattığın 12.bölüm orda bile katil olurlar xD save&load olmadan 1 hafta derim en az o bölüm

fransızdı dimi;onun ses tonuna hastaydım xD

Aynen ben de. Sürekli ona impossible dedirttiriyodum adamın aksanı çok güzeldi ya.

quote:

Orjinalden alıntı: dahin

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: .nevermind

bu konuyu görünce heyecanlandım.. neden derseniz ilk commandos oyununu abim ben çok küçükken pc'de oynardı.. o kadar heyecanlanırdim ki anlatamam.. film gibi izlerdim.. bu oyuna fazlasıyla sempatım var.. hala çocugum ama dahada küçüklüğüm geliyor aklıma.. ahhh o zamanlar.. neyse arkadaşlar benide alırsanız sevnirim.. çok teşşekkürler

Yapma ya benim de çocukluk hikayem aynan öyle. Commandos bazında senle aynı çocukluğu geçirmişiz desene.

Seni memnuniyetle ekliyorum kardeş, hoşgeldin.

Jansay@

Benim hikayemde aynı yahu

Birde Commandos 2'nin 3. cd'si bozuk çıktı iyi mi Tam bulmuştum evde heyecanlı bir şekilde kuruyordum

Veri döngüsü hatası (Böyle birşeydi)

Commandos 1'de evde bir yerlerde ama kaybettim.Vay be bir şu yeni çıkan Commandos 4'ü oynamamışım (rezil birşeymiş ama)

Yapma ya. Süper valla. Sanıyorum ki abisi olan 90 kuşağındakiler hep Commandos'u abisinden görmüş. Mantıklı tabi biz o yaşta küçük velettik pc oyunu filan anlamazdık şimdi doktoramızı yaptık çok şükür.

• quote:

Orjinalden alıntı: dahin

Ya dedik, 3 boyutlu dedik gaza geldik ve oynadım,, kötü diyemem elbet seveni vardır..

Ama bildiğim birşey varsa "commandos" değil.. Adamların sanal zekası çok kötü, olaylar stratejiden daha çok FPS yönüne kaymış, Call Of United Offensive'e kadar bilimum FPS oyununu seviyordum ama sonra konular karman çorman oldu ve FPS'yi bıraktım.. Strike Force en azından eski konseptli bir FPS fakat sanal zekasını hiç beğenmedim..

Artık şöyle adam gibi ana fikri olan adam gibi oyun yapmıyorlar.. Hepsi birbirinin az ya da çok kopyası, yaptıkları tek şey donanım sektörüne malzeme vermek.

• quote:

Orjinalden alıntı: seF[o]

Commandos 1 i tekrar yükledim 14. bölümde kalmıstım bakalım bitirebilcez mi oyunu

nasıl gidiyor çölden sonra ki bölümdesin x) dmk neyse 15 'den sonra kafayı geçir pc'ye x)
  • quote:

quote:

Commandos 1 i tekrar yükledim 14. bölümde kalmıstım bakalım bitirebilcez mi oyunu

nasıl gidiyor çölden sonra ki bölümdesin x) dmk neyse 15 'den sonra kafayı geçir pc'ye x)

Aynen. Ama 18'e kadar dayandım ben.

• Com3'de ''Stop bomb deployment'' diye bir görev var,eğer iyi oynarsanız bence commandos serisinin en harika 3 görevinden biri G.B şov yapıyor adeta,ilk başlarda bu görevden nefret etmiştim 15 dk. süre kısıtlaması var diye,şimdi oynuyorum geriye 6 dk. falan bırakıyorum hemde hiç kasmadan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cerberux

Com3'de ''Stop bomb deployment'' diye bir görev var,eğer iyi oynarsanız bence commandos serisinin en harika 3 görevinden biri G.B şov yapıyor adeta,ilk başlarda bu görevden nefret etmiştim 15 dk. süre kısıtlaması var diye,şimdi oynuyorum geriye 6 dk. falan bırakıyorum hemde hiç kasmadan.

Com3 hiç bulaşmadım nasip olursa bir gün onuda bitirirz x)
    Eskilere karşı bir muhafakazarlık görüyorum kendimde ondan canım sıkıldıkça oynarım halen yani.
  • quote:

quote:

quote:

x) Commandos BEL'de bir bölgeyi 2 kere oynadığım tek yer war 16 ve 18 ; yinemi aynı yer ya fln mı oldun bıraktın.

ya aslında kolay oralar ya çok ufak ipuçları war yakalarsan bölümler fıs dwm dwm bitirn x)

• quote:

quote:

quote:

quote:

x) Commandos BEL'de bir bölgeyi 2 kere oynadığım tek yer war 16 ve 18 ; yinemi aynı yer ya fln mı oldun bıraktın.

ya aslında kolay oralar ya çok ufak ipuçları war yakalarsan bölümler fıs dwm dwm bitirn x)

Ya yok aksine çok sevdim. Daha önce köprüyü nazilerin patlatmasını engelliyorduk sonra savaşın rotası değişince bu sefer rolleri değiştik. Çok ilginç gelmişti. Ama çok zor yav o yüzden bıraktım. Ama bölümün pass'ini almıştım bir ara gaz gelirse tekrar bir el atmayı düşünüyorum.

• arkadaslar commondos 2 de The Giant in Haiphong bölümünde son bolumu gecemıyorum gemıye cıkamıyorum az kaldı bılgısayarı parcalamama
    arkadaslar nasıl yapacagımı lutfen yazarsanız sevınırım yoksa delırmek uzereyım bır haftadır gemının altında beklıyorum
    bilen arkadaslardan rıca edıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: coskunay

arkadaslar commondos 2 de The Giant in Haiphong bölümünde son bolumu gecemıyorum gemıye cıkamıyorum az kaldı bılgısayarı parcalamama
    arkadaslar nasıl yapacagımı lutfen yazarsanız sevınırım yoksa delırmek uzereyım bır haftadır gemının altında beklıyorum
    bilen arkadaslardan rıca edıyorum

Aklımda canlandıramadım bölümü. Bölümü biraz daha açıklarsan hatırlayabilirim sanırım.

• green beretle baslanıyor tiny natashayı felan kurtadıgımız bolum bölügün dısındakı askerlerı oldurup dıgerlerını kurtarıyorduk bombaları alıp ıkı tane benzin tankını patlatıp bır tane snıperın oldugu yerdende gemıye tırmanmak gerekıyor orda gemıye tırmanmak ıcın yardım lazım
  • Commandos 1 BEL ve COD olsa sorun yokta; Commandos 2'de fiili bir bölüm war orda kaldım galiba hala 2 senedir orda durur; keşke bitirmiş olsaydım da yardımcı olsaydım s)
  • quote:

Orjinalden alıntı: coskunay

green beretle baslanıyor tiny natashayı felan kurtadıgımız bolum bölügün dısındakı askerlerı oldurup dıgerlerını kurtarıyorduk bombaları alıp ıkı tane benzin tankını patlatıp bır tane snıperın oldugu yerdende gemıye tırmanmak gerekıyor orda gemıye tırmanmak ıcın yardım lazım

Thief'i kullanarak uçak gemisinin yanındaki dev vinç'e tırman,sonra gemiye doğru ilerle geminin altına geldinmi atla,daha önce japon keskin nişancısının durduğu yere gel merdiven olacak, ona tıkla aşağıya merdiven inecek.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.