Şimdi Ara

Commandos Serisi [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
18
Favori
129.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Sheva24

benide yazın bayılırım bu oyuna azmı oynadım ama 2. si ve 3.sünü sevmedim en iyisi ilkiydi 20 bölümlük dü galiba daha sonra 7-8 bölümlük aşırı zor bi oyun çıkarmışlardı onda oyunu bitiremedim hangi bölümde olduğumu hatırlamıyorum 2-3 adamımı rehin almışlardı

ilki 20 bölümlüydü
    ikinciside aşırı zor(8 bölümlük)
  • Bende ekle demiştim ama gözden kaçmış sanırım
    sapper diyorum...
  • KUŞ BAKIŞI COMMANDOS İSTİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: reicht4

Bende ekle demiştim ama gözden kaçmış sanırım
    sapper diyorum...

Kusura bakma.

Ekliyorum hoşgeldin.

Sheva24 hoşgeldin ekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 19 Haziran 2009; 20:59:09 >
  • Bu başlığı nasıl görmemişim

Yahu bu benim hayatımın oyunu diyebilirim. Küçüklüğüm geldi gözlerimin önüne, arkadaşlarımla ve kardeşimle bu oyunun başından kalkmazdık of off.
    Beni de ekle lütfen. Bu oyuna çok büyük vefasızlık etmiş olurum eğer bu gruba katılmazsam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: keremg

Bu başlığı nasıl görmemişim

Yahu bu benim hayatımın oyunu diyebilirim. Küçüklüğüm geldi gözlerimin önüne, arkadaşlarımla ve kardeşimle bu oyunun başından kalkmazdık of off.
    Beni de ekle lütfen. Bu oyuna çok büyük vefasızlık etmiş olurum eğer bu gruba katılmazsam.

Eklemez miyiz; ayıp ettin. Hoşgeldin, sefa geldin.
  • Arkadaşlar beyond of the call of duty de 7 bölümdeyim.Herkesi temizliyorum ama esirler yukarıdan kaçıp gidiyorlar..Ne yapmam lazım burada ya kafayı yiyeceğim(bu arada bölümde green bret ve şöför arkadaşımız esir durumdalar)
  • zaten esirleri kaçırman gerekiyor,adamları kurtardıktan sonra kamyona binip sağdan topukla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cerberux

zaten esirleri kaçırman gerekiyor,adamları kurtardıktan sonra kamyona binip sağdan topukla.

Esirler yukarıdan kaçıyorlar bende aşagıdaki binayı patlatıyorum ama birşeyler eksik kalıyor sanırım.Hiç sevmem ama hile kullanmak durumunda kaldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: -BoZ-

yaz beni yaz.. zeka oyunudur bu oyun.. pc oyunlarını çocuklar için sanan büyüklerime verebileceğim yegane cvp bu oyundur

Budur
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedatss

quote:

zaten esirleri kaçırman gerekiyor,adamları kurtardıktan sonra kamyona binip sağdan topukla.

Esirler yukarıdan kaçıyorlar bende aşagıdaki binayı patlatıyorum ama birşeyler eksik kalıyor sanırım.Hiç sevmem ama hile kullanmak durumunda kaldım

Pis Hileci
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oğuzmert

quote:

Orjinalden alıntı: sedatss

quote:

Pis Hileci

Kötüyüm ben kötü

Hile kullandım ama bütün herifleri öldürdüm ve işaretli binayı patlattım.. Vicdanım rahat

• Bitirdiğim ilk oyun Commandos 2 idi.O kadar mutlu olmuştum ki.8-9 yaşlarında bitirmiştim.Herkese hava atardım.Çünkü kimse oynayamazdı
    Daha önceden 1'inciyi abimler oynardı.Bişey anlamazdım.Sonra 2'inciyi sonrada 3'üncüyü bitirdim Ama o zaman, küçükken multiplayer'ın anlamını
    bilmiyordum (O zaman 9-10 yaşlarındaydım.Şimdi 15 yaşındayım ) 2 gün önce arkadaş ile farklı farklı oyunlarda kapışırken başka bişeylerde
    oynayalım dedim (Left 4 Dead, Tom Clancy H.A.W.X falan kapışıyorduk) Dvd'leri karıştırıyordum ki bir baktım Commandos 3.Dedim bunda
    multiplayer vardı.Aradım arkadaşı hemen.Uğraştık Hamachi felan.Ama olmadı Öylesine araştırıyorken baktım Fan Clup varmış DH'de.Nasıl
    gözümden kaçtı Uzun lafın kısası benide komando olarak yazın, Thief olarak Ayrıca multiplayer'ı gösterip oynamak isteyen varsa
    lütfen yazsın.Beraber kapışalım bi

• quote:

Orjinalden alıntı: dahin

Bitirdiğim ilk oyun Commandos 2 idi.O kadar mutlu olmuştum ki.8-9 yaşlarında bitirmiştim.Herkese hava atardım.Çünkü kimse oynayamazdı
    Daha önceden 1'inciyi abimler oynardı.Bişey anlamazdım.Sonra 2'inciyi sonrada 3'üncüyü bitirdim Ama o zaman, küçükken multiplayer'ın anlamını
    bilmiyordum (O zaman 9-10 yaşlarındaydım.Şimdi 15 yaşındayım ) 2 gün önce arkadaş ile farklı farklı oyunlarda kapışırken başka bişeylerde
    oynayalım dedim (Left 4 Dead, Tom Clancy H.A.W.X falan kapışıyorduk) Dvd'leri karıştırıyordum ki bir baktım Commandos 3.Dedim bunda
    multiplayer vardı.Aradım arkadaşı hemen.Uğraştık Hamachi felan.Ama olmadı Öylesine araştırıyorken baktım Fan Clup varmış DH'de.Nasıl
    gözümden kaçtı Uzun lafın kısası benide komando olarak yazın, Thief olarak Ayrıca multiplayer'ı gösterip oynamak isteyen varsa
    lütfen yazsın.Beraber kapışalım bi

Hoşgeldin kardeş ekliyorum.

Ya ben de forumdan biriyle Commandos 2'yi denedim olmadı yav. Olsa zevkinden doyum olmazdı.

• 4 gündür cezalıydım.evde boya badana yapıyoruz ailecek
    geceleri oynama fırsatım oluyor.bi kaçgündürde yorgunluktan ölüyorum.şimdi 6.bölümdeyim
    tavuklu bölüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedman

4 gündür cezalıydım.evde boya badana yapıyoruz ailecek
    geceleri oynama fırsatım oluyor.bi kaçgündürde yorgunluktan ölüyorum.şimdi 6.bölümdeyim
    tavuklu bölüm

6. bölüm kolay sayılır.Rahat halledersin

• ilk başlayışta aşağı tarafı hallettim.uçakların oradayım şimdi

aşağıdaki farklı bir adam vardı pilottu galiba. bayıttım kelepçeledim doğru mu yapmışım
  • Commandos I'in ilk çıktığı zamanlar. O zamanlar bende bilgisayar yok. Arkadaşımın evine otobüsle gidip Commandos 1 oynardık... P 150 makina 32 mb ram,s3 virge 3d ekran kartı.. İşin vurucu kısmı şu.Biz Commandos I de Save & Load olayını bilmeden tam 15 bölüm bitirdik.Bir düşünün tam 15 bölüm...Abartısız ilk bölümü 2 günde bitirmiştik.. Artık bir yere yürümeye kalksak 50 kere kontrol ederdik Aniden bir hayy behista dedim mi kafa tavana vururdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinkcrow7

Commandos I'in ilk çıktığı zamanlar. O zamanlar bende bilgisayar yok. Arkadaşımın evine otobüsle gidip Commandos 1 oynardık... P 150 makina 32 mb ram,s3 virge 3d ekran kartı.. İşin vurucu kısmı şu.Biz Commandos I de Save & Load olayını bilmeden tam 15 bölüm bitirdik.Bir düşünün tam 15 bölüm...Abartısız ilk bölümü 2 günde bitirmiştik.. Artık bir yere yürümeye kalksak 50 kere kontrol ederdik Aniden bir hayy behista dedim mi kafa tavana vururdu

Uffff, sizinki dünya çapında büyük bi başarı olsa gerek yav. Keşke yanınıza bi noter filan alsaydınız şimdi Guiness'e girmiştiniz valla.

• Burayı geç keşfeden 5-6 yıllık bir Commandos manyağı olarak gruba üye olmak istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.