Şimdi Ara

Commandos Serisi [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
18
Favori
129.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Cerberux

Commandos'un devam oyunu olacak mı...olacaksa nedir?

Şu anda öyle bir haber yok ne yazık ki.
  • Hocam bende listeye girebilirim,,

"by the way, dont keep talking!"
  • Arkadaşlar Commandos:Behind Enemy Lines de
    D-Day bölümünde save gamesi olan var mı acaba?
  • Kayıkta başlanılan bölüm müydü :)

Vallahi bölüm şifreleri 3-4 yıl önce elimdeydi de eve gidince bir bakarım, internette bölüm şifrelerini araman belki kolaylık olur..
  • Oyunu orjinal olarak almak için ;http://www.aralgame.com/ adresinde " Ürün Arama " kısmında " commandos " olarak aratın. Hesaplı olarak alabilirsiniz.
  • Herkese merhaba!
    ben de gruba katılmak istiyorum.
    Yazılanları okuyunca anılar gözümde canlandı,
    Commandos 1'in ilk bölümünü hatırlıyorsunuzdur. Yarı karlı bir ortamda başlıyordu. ilk oynadığımda Green Beret'i kara saklamıştım ama geri çıkartamamıştım. Sinirlenip oyunu silecektim neredeyse(Allahtan silmemişim). çok güzel bir oyun. ama benim commandos 2: man of courage oyununu hiç oynama fırsatım olmadı. Acaba 2. el ya da sıfır olarak temin edebileceğim bir arkadaşım ya da bir adres var mı? (aralgame.com'da ne yazık ki stokta yok)
  • Arkadaşlar FPS olarak değil de yine kuş bakışı şekilde oyun cıkarmayı düşünüyormu bu adamlar?
  • reicht4, mfcetin arkadaşlar hoşgeldiniz ekliyorum.

seF[o] ben de reicht4'in dediğini diyecektim, öyle yap. Eğer o bölüm kayıkta başayansa 14. olması lazım. Onun şifresi: CT34V. Bunu bir dene.

quote:

Orjinalden alıntı: burak08

Arkadaşlar FPS olarak değil de yine kuş bakışı şekilde oyun cıkarmayı düşünüyormu bu adamlar?

Ne yazık ki şu an öyle bir proje yok. Ben bi ara eidos'un forumunda takılıyordum ama ne yazık ki böyle sevindirici bir haber bulamadım.

• Commandos 3'ü de pek begenmemiştim. Commandos 2 de kaldım ben. Ona benzer bir oyun cıkartsalar keşke :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak08

Commandos 3'ü de pek begenmemiştim. Commandos 2 de kaldım ben. Ona benzer bir oyun cıkartsalar keşke :(

Ahh keşke.
  • Valla oyle canım cekti ki dün gece üşenmedim buldum cd sini yükledim :)
  • ne günlerdi bee..okuldan gelip üstümü başımı çıkarmadan kurulurdum başına.Hele 2'de white death vardı ya???mükemmel bir bölümdü yaw.
  • Commandos 2 nin tüm bölümleri mükemmel. Keşke yenisi cıksa ya :(
  • Commandos, Beyond the Call of Duty

biraz önce ilk bölümünü bitirdim eski günlerdeki gibi çok güzel
  • Beni de ekleyin
  • Hey gidi günler hehe :)

sapper'ın babacan seslerini özlemişimdir her zaman, uzun yola çıkılacak adam tam :)

Bu arada aranızda hiç kurtardığımız Fransız tutsaklara sinir olanınız var mıydı?

Söze bak;

-ho ho i would like to that but.... (ben tamamlayım: bi halt ettik buradayız)

trapspeed;
    aynı olayları bende yaşamıştım, hele ki sömestri tatili dönüşünde abim afrikada ki petrol rafinesinin oldugu bölümde kafayı çizmişti, hasbel kader 5 dakka da geçince kafa göz dalacak gibi oldu bana :) adam 2 hafta kasmış ben yokken :D Resmen ailece başına oturup "hadi olum kap gel onu" derdik...

ayrıca: how does it feel to be alive yeahhh !!!

* sevdiğim komando Sapper'dır, her ne kadar green beret yüzünden zamanında yeşil bere almış olsamda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reicht4 -- 16 Haziran 2009; 9:51:01 >

• evet hocam çok güzel

commandos 1 behind the enemy lines
    beyond the call of the duty
    commandos 2 men of courage
    commandos 3 destination berlin

uzun bi aradan sonra tekrar başlamak çok güzel.
    birinciyi bitirmiştim.oyunda 17.bölümdü galiba ateş ettiğimizde bile öldürmemiz gereken adam arabasıyla kaçıyordu.londraydı galiba.bir tek orayı hileyle geçmiştim
  • bitirdim hepsini ekle benide
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedman
    birinciyi bitirmiştim.oyunda 17.bölümdü galiba ateş ettiğimizde bile öldürmemiz gereken adam arabasıyla kaçıyordu.londraydı galiba.bir tek orayı hileyle geçmiştim

Hatırladım o bölümü, uğraşlar sonucu sniper'ı bina tepesine çıkarmıştım, ama sonrasında tankerle binayı patlatma ve mezarlık civarından kaçış deli etmişti beni.
    Görev tamamlanmasına rağmen bazen kaçmıyorlardı sütçü arabasıyla. Bence oyunda ki tek bug oradaydı, kaydettiğim yerden okuyordum oyunu, tekinde kaçıyor tekinde kaçmıyor.. Haliylede görev bitmiyor, deli etmişti beni..

Behind enemy lines'ı tek geçerim, her zaman tadı farklı kalacak.. Eski sensible soccer'lar gibi :)

Edit, usta orası londra olamaz ya, Haliyle Alman işgalinin oraya gitmesi kısmet olmadı Muhtemelen paris'ti diye hatırlıyorum. Çünkü hedef kişi "butcher" lakaplıydı, malum zamanında ün yapmış bir "Paris Kasabı" vardır yaptıklarıyla, ismini hatırlamıyorum şimdi..
    **ama goggle var dı dimi; Karl Oberg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reicht4 -- 16 Haziran 2009; 12:00:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: reicht4

quote:

Orjinalden alıntı: speedman

Hatırladım o bölümü, uğraşlar sonucu sniper'ı bina tepesine çıkarmıştım, ama sonrasında tankerle binayı patlatma ve mezarlık civarından kaçış deli etmişti beni.
    Görev tamamlanmasına rağmen bazen kaçmıyorlardı sütçü arabasıyla. Bence oyunda ki tek bug oradaydı, kaydettiğim yerden okuyordum oyunu, tekinde kaçıyor tekinde kaçmıyor.. Haliylede görev bitmiyor, deli etmişti beni..

Behind enemy lines'ı tek geçerim, her zaman tadı farklı kalacak.. Eski sensible soccer'lar gibi :)

Edit, usta orası londra olamaz ya, Haliyle Alman işgalinin oraya gitmesi kısmet olmadı Muhtemelen paris'ti diye hatırlıyorum. Çünkü hedef kişi "butcher" lakaplıydı, malum zamanında ün yapmış bir "Paris Kasabı" vardır yaptıklarıyla, ismini hatırlamıyorum şimdi..
    **ama goggle var dı dimi; Karl Oberg

paris olabilir

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.