Şimdi Ara

Commandos Serisi [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
18
Favori
129.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TigeR_Bf109

Understood

• quote:

Orjinalden alıntı: seF[o]

Geçenlerde commandos 1 i indirmiştim.Gerçekten çok zor oyun.
    1. bölümü geçene kadar ecel terleri attım.
    2. bölümün yarısında kalmıştım oyunu mecbur silmek zorunda kaldım şimdi tekrar yüklüyorum
    2. bölümü geçmek için yardımınızı bekliyorumAma önce insin

Commandos: Behind Enemy Lines mı? Seve seve yardım ederiz.

Orada ben sıka sıka 18. bölüme geldiydim. Orayı da biraz oynamaya çalıştım, harita nazi cehenneminden farksız. Ama süperdi ya:

Spoiler Tehlikesi!!!
    Geçen bölümlerde bir köprünün patlamamasını sağlıyorduk. Nazilerin bizim Sapper gibi bomba uzmanları vardı şüpheli birşey görünce direk köprüyü havaya uçuruyorlardı, şimdi 18. bölümde bizim hedefimiz köprüyü uçurmak. Yani aradan 1 bölüm(sanırım) geçti ve aynı haritada[daha çok nazi koyulmuş bi şekilde(e tabi orayı bi ziyaret ettik ölü nazi askerleri görünce ödleri patlamıştır)] bu sefer rolümüzü değiştirerek oynuyoruz. Bu oyun tarihe kazınmış bir oyun değilde nedir yahu? Süper ötesi!

quote:

Orjinalden alıntı: m@ny@k

Bu sene başı commandos krizi tuttu beni yine. Hepsini tekrar kurdum sondan doğru başladım. 2nin yarısındayım fırsat buldukça oynuyorum.fan club'a giriş varsa 51 olsun commandolar. favorim green beret'tir.

Ekliyorum hoşgeldin.

quote:

Orjinalden alıntı: yuzcan

ya bende eski commandosculardanım hala commandos 2 yi oynuyorum. ama bu behind enemy lines ve c.o.d oyunlarını xpde kurup oynayamadım bunu başaranlar varmı aranızda?

Ben. Uyumluluk filan yapmadım XP Pro kullanıyorum. İki oyunda çalıştı ve çok seyrek atıyor oyundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 16 Nisan 2009; 5:29:49 >

• ya ben elimdeki cdleri kaybettiğim için internetten indirmiştim sanırım full değildi riplenmiş olduğundan dolayı sorunmu yaşıyorum bilmiyorum ama bende sürekli hata veriyordu
    bu arada Jansay komandolara beni de ekleyebilirsin favorim Sniper

57mblık rarlı bir behind enemy lines buldum ve yükledim ama adamlar çok hızlı hareket ediyor oyunun oynanış zevkini bitiriyor bu şekilde. bu problemi nasıl çözebilirim arkadaşlar daha önce başına gelen olmuştur muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzcan -- 16 Nisan 2009; 11:06:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuzcan

ya ben elimdeki cdleri kaybettiğim için internetten indirmiştim sanırım full değildi riplenmiş olduğundan dolayı sorunmu yaşıyorum bilmiyorum ama bende sürekli hata veriyordu
    bu arada Jansay komandolara beni de ekleyebilirsin favorim Sniper

57mblık rarlı bir behind enemy lines buldum ve yükledim ama adamlar çok hızlı hareket ediyor oyunun oynanış zevkini bitiriyor bu şekilde. bu problemi nasıl çözebilirim arkadaşlar daha önce başına gelen olmuştur muhtemelen

Ekliyorum hoşgeldin.

Benim başıma geliyor bazen. Sanırım netten indirdiğim bir tanesinde olmuştu. Ama oyunun zevkini o kadar düşürmüyodu hatırladığım kadarıyla. Hatta fena değildi komandoları bir yerden bir yere götürürken fazla beklemiyordum.

Şimdikini CD'den yükledim var bende cd. Öyle bir problem olmadı.

• commandos 1 'i 3 gundur oynuyorum ,

cok zor! +
    green beret i zar zor kulubeye sokabıldım-2gunde-, orda kaldı.
    commandos 3 arıyorum elınde olan varsa ,kadıkoy cıvarında oturan bır arkadas var mı , bu arada bende 134 mb lık comm.1 var uısteyene lınk vereyım ındırsın ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendemail

commandos 1 'i 3 gundur oynuyorum ,

cok zor! +
    green beret i zar zor kulubeye sokabıldım-2gunde-, orda kaldı.
    commandos 3 arıyorum elınde olan varsa ,kadıkoy cıvarında oturan bır arkadas var mı , bu arada bende 134 mb lık comm.1 var uısteyene lınk vereyım ındırsın ...

kadıköy yazıcıoğlunun arkasında birsel iletişim var el altından cd satılıyor...ucuza bulabilrsin
  • heman kadıkoyde commandos aradım bulamadım dedıgın yere baktım yoğ kardeşim dediler sende var sa bana ulastırır mısın??
    bedeli neyse elbette veririm....mesele değil.
  • Bende Varım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendemail

heman kadıkoyde commandos aradım bulamadım dedıgın yere baktım yoğ kardeşim dediler sende var sa bana ulastırır mısın??
    bedeli neyse elbette veririm....mesele değil.

adresini ver pm den kargo yapayım karşı ödemeli .. ama bakmam lazım işallah birisine vermemişimdir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hellcat876

Bende Varım

Hoşgeldin ekliyorum.
  • bende varım arkadaşlar...

şimdi sorular..

1)kaç serisi strateji türünde(son çıkanları fps türünde çünkü)
    2)2. serisinde sürekli çalan müziği nereden bulacağız.
  • commandos-1 (20 görev) >> behind enemy lines
    commandos-1 (8 görevlik ek paket) >> beyond the call of duty
    commandos-2 (2 antrenman 10 ana bölüm)
    commandos 3 destination berlin

BUNLARIN HEPSİ STRATEJİ DEMİ?

BUNDAN SONRA ÇIKAN STRATEJİ OYUNU VARMI?
  • Ahh Pyro şu güzelim oyunu da FPS ye çevirip katlettin ya artık sana ne denilebilir bilmiyorum.Halbuki Commandos serisi bence 3. oyuna kadar strateji türünün en sağlam örneklerinden biriydi.Şimdi ise geldiği durum oyunun bir fanı olarak beni çok üzüyor doğrusu.
  • gerçekten süper bi oyun benide eklersen sevinirim internettten indirmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: swat882

commandos-1 (20 görev) >> behind enemy lines
    commandos-1 (8 görevlik ek paket) >> beyond the call of duty
    commandos-2 (2 antrenman 10 ana bölüm)
    commandos 3 destination berlin

BUNLARIN HEPSİ STRATEJİ DEMİ?

BUNDAN SONRA ÇIKAN STRATEJİ OYUNU VARMI?

Evet doğru olarak yazmışsın hepsi bundan sonra strike force çıktı oda fps...
  • beni eklememişsin ayıp etmissin benide ekler misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinaneca -- 1 Mayıs 2009; 22:17:29 >
  • Green Beret ekle benide ;) ilk bir derginin verdiği demodan aa buda neymiş falan diye başladık ve sene 2009 olmuş hala bu kadar fan görmek sevindirici doğrusu ama sölemeden edemicem "strike force" kesinlikle benim için tam bir hayal kırıklığı ... oyunun bütün havasını kaldırıp çöpe attılar ... saygılar
  • swat882, crazytrex, Sinaneca, killingtime hoşgeldiniz arkadaşlar ekliyorum.

@swat882 arkadaşım oyunlardaki müzikleri şöyle elde edebilirsin:

Masaüstündeyken sağ alttan başlat çubuğundaki ses kontrolüne iki tıklayıp açacaksın. Orada Seçenekler/Özellikler deyip "kaydetme" ikonunu seçeceksin(eğer harici/dahili bir mikrofonun varsa), tamam deyip kapat. Sonra ses kontrol penceresinden "mikrofon" kısmını kapayıp "giriş" kısmını açacaksın. Böylece artık kaydettiğin zaman mikrofondan gelen sesleri değil PC'nden gelen sesleri kaydeder. Sonra ses kaydedicisini açıp oyunu açtıktan sonra kayda başla. Editlemek için de Nero 6'nın Wave Editor programı gayet iyidir (Eğer Nero 6 yüklüyse sende o program otomatik olarak yüklenmiştir.)

Not: Bu yöntemi söylüyorum çünki Commandos 2'nin soundtrack'ini internette araştırıp bulamadım.

• GÜZELİM OYUNU KATLETDİLER

EDİT:JANSAY DOSTUM SAOLASIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 4 Mayıs 2009; 21:42:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: swat882

GÜZELİM OYUNU KATLETDİLER

EDİT:JANSAY DOSTUM SAOLASIN

Aynen öyle yaptılar vallahi. Üstüne üstlük yoğun istek olmasına rağmen yeni Commados versiyonu çıkarmıyorlar. Belki de çıkaramıyorlar çünki Eidos'un forumunda Commandos'u yapan ekip Eidos'tan ayrıldı diye duymuştum.

Ne demek, görevimiz.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.