Şimdi Ara

Commandos Serisi [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
18
Favori
129.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yazılarından senin de sıkı bir commandos'çu olduğunun farkındayım. Bu yüzden sana şiddetle "Desperados: Wanted Dead or Alive" oyununu öneriyorum. Commandos'un amcaoğlu diyebiliriz buna. Tek değişen şey, bir takım kontroller ve konsept(Despo'da vahşi batı konsepti hakim). Ben çok keyif aldım senin de almanı umuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jansay

@Violet

Yazılarından senin de sıkı bir commandos'çu olduğunun farkındayım. Bu yüzden sana şiddetle "Desperados: Wanted Dead or Alive" oyununu öneriyorum. Commandos'un amcaoğlu diyebiliriz buna. Tek değişen şey, bir takım kontroller ve konsept(Despo'da vahşi batı konsepti hakim). Ben çok keyif aldım senin de almanı umuyorum.

Hocam unuttun sanırım diğer Strateji Oyunları Fan Klübünde de konuşmuştuk Desperados favori oyunlarım arasındadır diye Sam de favori adamım süper bir oyun 2. oyunu oynamıştım 1 veya 2 bölüm bilgisayarımın ekran kartı o zaman iyi olmadığından oyunda grafik açısından sıkıntı verdiği için kaldırmıştım ama ekran kartımı değiştirdim müsait bi zamanımda tekrar yükleyip oynayacağım Cd leri bulamadım tekrar edineceğim bir yerlerden evet Sıkı bir ''Commandos'' cuyum özellikle 2. oyunun çıkmasını iple çektiğimi hatırlıyorum çıkar çıkmaz gidip almıştım orjinal olarak çünki Eidos un Commandos Projesine büyük bir saygım var.

• Bu arada bir düzeltme yapmak istiyorum 1.sayfadaki yazıyı okuyunca dikkatimi çekti Dalgıç 2.oyunda uzaktan bıçak atabiliyor Thief ise oyundaki en hızlı koşan tırmanan sürünen komandodur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voilet

quote:

@Violet

Hocam unuttun sanırım diğer Strateji Oyunları Fan Klübünde de konuşmuştuk Desperados favori oyunlarım arasındadır diye Sam de favori adamım süper bir oyun 2. oyunu oynamıştım 1 veya 2 bölüm bilgisayarımın ekran kartı o zaman iyi olmadığından oyunda grafik açısından sıkıntı verdiği için kaldırmıştım ama ekran kartımı değiştirdim müsait bi zamanımda tekrar yükleyip oynayacağım Cd leri bulamadım tekrar edineceğim bir yerlerden evet Sıkı bir ''Commandos'' cuyum özellikle 2. oyunun çıkmasını iple çektiğimi hatırlıyorum çıkar çıkmaz gidip almıştım orjinal olarak çünki Eidos un Commandos Projesine büyük bir saygım var.

Hee doğru ya unuttum yav kusura bakma. Ama gene sana önereceğim oyunlar var. Despo'nun yapımcılarından: Chicago 1930 ve Robin Hood: Legend Of Sherwood. Olay gene aynı, konseptler değişik.

Düzeltmen için de teşekkür ederim onlara bir ayar çekeceğim. O yazıları Commandos 2 oynamadan önce yazmıştım. Daha sonra Commandos 2'yi tecrübe edince komandoların detaylı incelemelerini yapmıştım orada bu dediğin ayrıntılar ve daha fazlası var.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Voilet

quote:

@Violet

Hee doğru ya unuttum yav kusura bakma. Ama gene sana önereceğim oyunlar var. Despo'nun yapımcılarından: Chicago 1930 ve Robin Hood: Legend Of Sherwood. Olay gene aynı, konseptler değişik.

Düzeltmen için de teşekkür ederim onlara bir ayar çekeceğim. O yazıları Commandos 2 oynamadan önce yazmıştım. Daha sonra Commandos 2'yi tecrübe edince komandoların detaylı incelemelerini yapmıştım orada bu dediğin ayrıntılar ve daha fazlası var.

Robin Hood u da oynadım bu tür oyunlar acaip derecede ilgimi çekiyor ama herzaman ki favorim ''Commandos''tur.Ara sıra canım sıkılınca Robin Hood u yükler oynarım özellikle kılıç hareketlerini kendimiz çizerek belirleyebiliyorduk o özellik çok hoşuma gidiyordu.

Ekleme: Ben nasıl oluyorda Chicago 1930 u gözden kaçırmışım hemen edinip oynayacağım Gansters 2 gibi bir oynanışı var sanırım gayet hoş olduğundan eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voilet -- 1 Mart 2009; 11:39:34 >

• @Voilet kesinlikle bir dene. SS'lerinden gördüm ayrıca biraz oynamıştım(Almancasını, sonra İngilizcesini bulamayıp sildiydim) gerçekten çok hoş. Ben de meraklıyımdır böyle oyunlara o yüzden temin eder etmez ikisini de bitirmeye can atıyorum.

Ama sanırım artık eskide kaldı bu tür oyunlar. Spellbound firmasının bile(Despo, Robin Hood, Chicago'nun yapımcı firması) açıkladığı bir tactical-strategy oyun projesi yok. Halbuki benim en çok zevk aldığım türdür strateji, özellikle taktiksel strateji. Herhalde istedikleri kârı elde edemiyorlar bu oyunlardan. Ayrıca yok üç boyutlu yok şunlu bunlu yapalım derken de oyunun zevkinin içine ettikleri için bırakmış olabilirler. Desperados 2 mesela tam bir ziyan. Oyunun o güzel havasını zevkini silip atmışlar. Commandos: Strike Force zaten Commandos serisinin yüz karası diyebileceğimiz kalitede(ulan taktiksel strateji FPS olarak oynanır mı ya?). Halbuki kafaları hiç çalışmıyor ki, şöyle 2000'li yılların grafikleriyle Despo 1, Commandos 1-2 gibi oyunlar çıkarsınlar. Böyle yapınca daha fazla beğenilmezse, satılmazsa ben de neyim. Gerçekçilikse gerçekçilik: Commandos 2'de araba spin atıyordu, komandoların koşması ve sair animasyonları daha gerçekçiydi vs. vs. Gene böyle şeyler yapsanıza.

Hem adamların oyuncuya saygıları yok zaten. Eidos'a bir mail attım "we want 2D Commados!" diye 08'in yazında mı ne atmıştım ne bir cevap var ne bir proje. "Hayır yapmicaz git 1'i oyna" deseler bile bir cevaptır, bir ilgilenme söz konusudur; ama yok.

• @Jansay

Sana sonuna kadar katılıyorum hocam oyunun doğasını bozuyor 2D den FPS ye geçmesi mesela Commandosun sonuncusunu oynamadım Sırf FPS diye FPS oyunlardan zevk almam kesinlikle Strateji oyunları benim hayatımda vazgeçilmezdir Strateji olmazsa oyundan zevk alamıyorum yok futbol yok fps falan bana hoş gelmiyor mesela arkadaş çevremde satranç oynamayı bilen kimse olmadığından oynayamıyorum ki satranç en mükemmel stratejilerin karşılaştığı bir beyin sporudur.
  • Neyse artık biz de elimizdekileri tekrar bitiririz. Despo'yu bir daha bitirmek istiyorum. Ayrıca Commandos 2'yi de, fakat CD'lerini bulamadım. Çok güzel oyun ya ondandır.(ne zaman çok istediğim bir cd'yi arasam bulamam fakat az oynadığım bütün dandik oyun cdlerinin yeri bellidir)

Edit: CD'leri buldum ve yükledim. Parti başlasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 1 Mart 2009; 20:44:27 >

• ben commandos 2 için mod yükleyerek geçici çözüm bulucam . ama commandos 2 ve 3 te daha fazla araç kullanma imkanı olsa süper olurdu .mesela tank kullanmak çok zevkli . 7. bonus bölümünde tank savaşı yapıyoduk . düşünün commandos 2 , 8 yıllık oyun . bugünkü grafiklerle yapılsa devasa büyüklükte ve ayrıntılı haritalar yapılırdı . yeni komandolar,silahlar falan . ama ne yazık ki artık yapmayacaklar galiba . 3d sini yaptıktan sonra geriye dönmezler gibime geliyor . kawai köprüsü bölümüde güzeldi fille karşıya geçiyoduk , timsahları vuruyoduk falan .
  • Ben bu konuya nasıl üye olmam ya. Favorim. Green
    2 hafta önce Commandos 3'ün orjinalini aldım. 5 liraya hemde ilk çıktığında almıştım zor geldi bunu kurmadım bile arşivde duruyo belki kurarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: smd

Ben bu konuya nasıl üye olmam ya. Favorim. Green
    2 hafta önce Commandos 3'ün orjinalini aldım. 5 liraya hemde ilk çıktığında almıştım zor geldi bunu kurmadım bile arşivde duruyo belki kurarım

Ben de seni üye yapmam mı yav. Hoşgeldin sefa geldin.

Epey ucuzmuş yav. Ben de Commandos serisinin orijinalini almayı düşünüyorum. Nereden aldın sen?

• aralgame.com sitesinden alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TigeR_Bf109

aralgame.com sitesinden alabilirsin.

Baktım oraya şimdi; güzel site. Ama orada sadece Commandos 2 ve 3 var.

Bir de birşey dikkatimi çekti: Commandos 3 beş lira, Commandos 2 ise ondokuz lira.
  • commandos 2 de mod dışında oynama imkanı var mı yeni harita funsite lar tarafından yapılmış mesela
  • benide eklerseniz sevinirim fav. komando : green beret
  • quote:

Orjinalden alıntı: netrex2

commandos 2 de mod dışında oynama imkanı var mı yeni harita funsite lar tarafından yapılmış mesela

Benim bildiğim yok.

AlperKy hoşgeldin ekliyorum.
  • quote:

commandos 2 de mod dışında oynama imkanı var mı yeni harita funsite lar tarafından yapılmış mesela

Keşke olsada oynasam.Eğer sen bulursan kesinlikle bizimle paylaş olurmu...
  • quote:

quote:

Destination Paris'mi ne öyle bir mod vardı ama. Arayüzde 1-2 değişiklik vardı. Haritalar aynıydı ama daha zordu; daha fazla asker yerleştirilmişti. Öyle değişik bir mod vardı; beğenmeyip silmiştim.
  • quote:

quote:

quote:

Destination Paris'mi ne öyle bir mod vardı ama. Arayüzde 1-2 değişiklik vardı. Haritalar aynıydı ama daha zordu; daha fazla asker yerleştirilmişti. Öyle değişik bir mod vardı; beğenmeyip silmiştim.

Ben bitirmiştim destination berlin modunu.Gerçekten ayrı bi zevkliydi.Keşke başka bi versiyonu filan çıksada commandos duygularımızı depreştirse....

• Bu tür oyunları çok seviyorum.Commandos 3 favorimdir harika bir oyundu.İlk seferimde, oyun ve ingilizce konusunda 0'a yakın olduğum için sıkıntıdan 3-4 kere silip yükledim ama sonradan kapınca favorim oldu çıktı yıllardır oynamadım ama hala aklımın bi köşesindedir
    Bildiğiniz bu tür oyunlar varsa paylaşabilir misiniz?Ben chigago,robin hood,gangland,desperado flan oynadım
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.