Şimdi Ara

Commandos Serisi [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
18
Favori
129.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende tüm serisini 20'şer kereden fazla bitirmiş biri olarak.Yeni çıkacak oyunun fps olmamasını istiyorum eidosa mail atan arkadaş cevap geldimi.Umarım seni dinlerler.
    Evet arkadaşlar benide ekleyin...
    bende tabiki Green Beret hastasıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: TigeR_Bf109

Bende tüm serisini 20'şer kereden fazla bitirmiş biri olarak.Yeni çıkacak oyunun fps olmamasını istiyorum eidosa mail atan arkadaş cevap geldimi.Umarım seni dinlerler.

Vaay tecrübe kokusu alıyorum senden.

Pyro Studios'a mail attıydım yapımcı firmaya. Daha gelmedi bence okuyup sildiler veya hiç okumadılar.

Ekliyorum hoşgeldin.

• quote:

Orjinalden alıntı: Jansay

quote:

Orjinalden alıntı: TigeR_Bf109

Bende tüm serisini 20'şer kereden fazla bitirmiş biri olarak.Yeni çıkacak oyunun fps olmamasını istiyorum eidosa mail atan arkadaş cevap geldimi.Umarım seni dinlerler.

Vaay tecrübe kokusu alıyorum senden.

Pyro Studios'a mail attıydım yapımcı firmaya. Daha gelmedi bence okuyup sildiler veya hiç okumadılar.

Ekliyorum hoşgeldin.

Vizelerim bitsin bende size geçemediğiniz bölümlerde yardımcı olmaya çalışacağım.Dediğim gibi en sevdiğim oyun bu daha doğrusu beni bilgisayarla tanıştıran oyunda diyebilirim.Bazen haftasonları kurar en kısa zamanda bitirmeye çalışırım.

• arkadaşlar bende bi commandos hastasıyım ama en son oyunu fps yapmışlardı kurdum açtım 10 dk oynadım ve direk sildim mahvettiler güzelim harika seriyi ben o kadar oynardımki gece arkamdan o meşhuur alarm sesi ve alman askerlerini sesini duyardım bazen.... delirme safhasındaydım :D yani inş tekrar verirler bize küçük askerlerimizi şöyle tepeden tepeden bakar oynarız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TT46

arkadaşlar bende bi commandos hastasıyım ama en son oyunu fps yapmışlardı kurdum açtım 10 dk oynadım ve direk sildim mahvettiler güzelim harika seriyi ben o kadar oynardımki gece arkamdan o meşhuur alarm sesi ve alman askerlerini sesini duyardım bazen.... delirme safhasındaydım :D yani inş tekrar verirler bize küçük askerlerimizi şöyle tepeden tepeden bakar oynarız...

izometrik kamera forever.
  • Arkadaşlar merhabalar,

Laptop ve normal bilgisayardan commandos 2'yi lan üzernden oynamaya çalışıyorum ama bir türlü birbirlerini gösteremedim.Online oynamak için ne yapmamız gerekiyor?

Bir de Commandos 2'yle ilgili şöyle bir şey buldum:

Commandos Serisi [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamJam -- 16 Aralık 2008; 23:58:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: m1ndfre4k
    Bu hayvanat bahçesinin içindeki devekuslarınn brini öldürdüünde alarm çalıor ve bütün ordu içeri giriordu.Bende green b. le arkadan gidip bahcenin kapısnı kapatıordm.Heppsi içerde.Ne yapıcana sen karar veriosn deişik deişik katliam taktikleri yapıorsn cok zevklydi

quote:

O 2. bölüm. Hayvanat bahçesinde. Ben orada ilk yaptığım iş çabucak hayvanat bahçesi sahibi gibi bi tip var ona ulaşmak, onun kıyafetini spy'a giydirince kral spy oluyordu herkes selam çakıyor kimse karışmıyor filan.

Az önce hayvanat bahçesini bölümünü bitirdim de keşke şu iki yorumu görseymişim daha önceden.Ben haritadan bütün düşmanları sildim de öyle geçtim o bölümü..Tüh ya..

Ayrıca, internetten Commandos 2 Destination Berlin Modu'nu indirmiştim. Beğenmeyip modu kaldırdım, comm2 exe'sini yerine koydum ama oyundaki save'lerim kaybolmuş.Daha doğrusu profilim silinmiş. :rolleyes::rolleyes: Bir tek quick save duruyor ama oradan devam etsem dahi rütbelerim gitmiş oluyor.Yardımcı olabilecek var mı?

Söylemeyi unutmuşum.Beni de eklerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamJam -- 17 Aralık 2008; 0:02:07 >

• @SamJam problemlerine çözüm bulamıyorum ama inş. bir bilen çıkar.

Klübe hoşgeldin.

Bu resimler bonus olarak çıkıyor. Her bölümde bazı yerlerde alınması zorunlu olmayan kağıt parçaları var. Bunlar dolaplara filan saklı. Bunların hepsini alınca bölümü bitirdiğinde resim tamamlanmış oluyor ve sana gösteriliyor. Tamamlamasanda yarım yamalak olarak gösteriliyor. Böyle bonus birşey yapmış amcamlar.
  • kulübe eklermisin benide dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: JaSoN_

kulübe eklermisin benide dostum

ekliyorum hoşgeldin.
  • Ooooo.. Uzun süredir görmüyordum bu kulübü ..
  • quote:

@SamJam problemlerine çözüm bulamıyorum ama inş. bir bilen çıkar.

Klübe hoşgeldin.

Bu resimler bonus olarak çıkıyor. Her bölümde bazı yerlerde alınması zorunlu olmayan kağıt parçaları var. Bunlar dolaplara filan saklı. Bunların hepsini alınca bölümü bitirdiğinde resim tamamlanmış oluyor ve sana gösteriliyor. Tamamlamasanda yarım yamalak olarak gösteriliyor. Böyle bonus birşey yapmış amcamlar.

O resimlerin hepsini toplayınca BONUS bölümler açılıyo.Ama oyunun tamamını bitincede açılıyo sonradan bütün bonusları bu şekilde oynayabilirsiniz.Bence en güzel bonus grevi uçak gemisinin bonusu bi deneyin...

• arkadaslar commandos 2 destination paris ile ilgili bir bilgisi olan varmi aranizda?varsa oyunda ne gibi deisiklikler var?yardimci olursaniz sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LAzoAsaf

arkadaslar commandos 2 destination paris ile ilgili bir bilgisi olan varmi aranizda?varsa oyunda ne gibi deisiklikler var?yardimci olursaniz sevinirim...

Bende sıkıcı bir commandoscuyum taparım adete xD
    "commandos 2 destination paris" 30mb lik bi ek paket gayet zor yapmışlar oynamanı tavsiye ederim.Serinin en zor paketlerinden...
    Burdan indirebilirsin
    http://www.gamershell.com/download_9639.shtml
  • quote:

Orjinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

arkadaslar commandos 2 destination paris ile ilgili bir bilgisi olan varmi aranizda?varsa oyunda ne gibi deisiklikler var?yardimci olursaniz sevinirim...

"commandos 2 destination paris" 30mb lik bi ek paket gayet zor yapmışlar oynamanı tavsiye ederim.Serinin en zor paketlerinden...
    Burdan indirebilirsin

Tek değişim zorlukta. Geri kalan yerleri hep aynı. Bölümlerde can alıcı noktalara daha fazla asker koymuşlar. Aşırı zor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Burdan indirebilirsin

Tek değişim zorlukta. Geri kalan yerleri hep aynı. Bölümlerde can alıcı noktalara daha fazla asker koymuşlar. Aşırı zor.

Bu modda baya hoşuma gitti strike force'dan sonra bu resmi olmasada commandos'la ilgili yenilik baya iyi geldi bitirmem kısa sürdü.Normal commandos 2'yi bitiremeyenlere zor gelebilir geçemediğiniz yerlerde yardımcı olabilirim...

• yenisi gelmiycekmi bu oyunun
  • Bu oyun çoooooooooooooooooooook eski bir şeye benziyor
  • Benide ekle üstad... Favorim Green Beret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinkcrow7 -- 12 Şubat 2009; 10:49:15 >
  • Commandos Serisi [ANA KONU]

Hasin bakıslı GREEN BERRET favorimdir. İsvicre cakısı gibi adam her ise yarıyor.

Hey gidi hey beee.... Birden beni eski günlerime döndürdün dostum. Bu konuyu actıgın icin tesekkürler. EIDOS ilk Commandos 'u cıkardıgı günden beri bir sonraki ne zaman gelecek diye hep bekledim.
    COMMANDOS 2 bence serinin en iyi oyunuydu.
    Commandos3 te isin icine 3D girince o eski klasik Commandos lardaki zevki alamadım.

En son "Commandos : Strike Force" cıkmıs. Yani Commandos4. Onun yorumlarında da tamamen eski oyunun tadı kalmadıgı ve Commandos serisinin en berbat en rezil oyunu oldugu yazıyordu. O yüzden soguk kalmıstım. Ancak simdi eski hatıralar canlandı ve ilk 3 ünün hatrına sonuncuyu da oynayayım diyorum.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.