Şimdi Ara

Commandos Serisi [ANA KONU] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
18
Favori
129.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende 1 hafta önce commandos:beyond the call of duty'i kurdum.Yardıra yardıra 6. bölüme gelebildim.Beyler bu serinin en zor oyunu sizce bu mu?. Ben en çok 4.bölümde(trenli bölüm) zorlandım.Hatta yanımdaki arkadaşa rezil oldum diyebilirim.Gerçi o gittikten sonra 1 gecede küfür ede ede geçtim o lanet bölümü

Bu bitsin direk 2 ye geçicem eğer dermanım kalırsa ilk oyunu da bitirmeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatss -- 17 Haziran 2009; 3:16:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedatss

Bu bitsin direk 2 ye geçicem eğer dermanım kalırsa ilk oyunu da bitirmeyi düşünüyorum

ilk oyunu hemen bitirirsin.ilk oyunda ilk bölüm falan bebek işi.abartmıyorum en fazla 5-6 dk alır.
    ama ilerleyen bölümlerde bu kadar kısa sürede bitirmek imkansız
  • Tekrar başladım oyuna. Ağırdan alıyorum.

Commandos Serisi [ANA KONU]
  • 2.bölümdeyim bende

• Ben behind enemy lines ile destination berlin'i oynamıştım. 2'yi ve Strike Force'u bilmiyorum. Ama yakın zamanda başlayacağım, eski aşk tekrar canlandı

Bundan sonra bir bölüm daha çıkması zor, çünkü ww2'nin başından girdiler sonuna kadar işlediler. Bu bize yeni oyun zevkini tattırmaz, ama CallofDuty - United Offensive gibi expansion pack tarzı birşey olsaydı (artık çok geç) yeni bölümler ile belki oyunlar güncelliğini koruyabilirdi..

Neyse, bence bundan sonra Commandos çıkacaksa Battlefield misali direk Vietnam savaşına kaymalı diyorum. Çünkü hala adam gibi Vietnam oyunu yok... CallofDuty'de orada ilgimi kaybetti zaten, direk günümüz zamanına geldi, sonra tekrar ww2 falan uzun hikaye... En güzelini bu konuda Battlefield yaptı ama Bf2 ve sonrası ile sağolsunlar batırdılar oyunu :)

Konuya döneyim, en zevkli oyunlar gerçek olaylara dayalı olanlar oluyor bence. Bundan dolayı, Vietnam gibi bir atmosferde Edios'u göreve çağırıyorum; titre ve kendine gel !!

edit:düzen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reicht4 -- 17 Haziran 2009; 9:48:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: speedman

2.bölümdeyim bende

Burada spy'in düşman kıyafeti giyme özelliğini inşallah kullanmışsındır Ben bu bölümde o olayı çözemeyip bütün askerleri green beret ile temizlemiştim..

Yolun açık olsun komando

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatss -- 17 Haziran 2009; 13:10:32 >

• spy'in düşman kıyafeti giyme özelliğini kulandım
    şimdi diğer bölüme geçtim navigasyon cihazını çalacakmışım
    alarm çıkardım adamlarımı tek bir köşeye götürdüm geleni indirdim geleni indirdim göndermeye adamları kalmadı
  • quote:

spy'in düşman kıyafeti giyme özelliğini kulandım
    alarm çıkardım adamlarımı tek bir köşeye götürdüm geleni indirdim geleni indirdim göndermeye adamları kalmadı

Öyle bi tadı kalmıyo oyunun ya. Alarm caldıgı gibi save ettiğim son yerden başlıyorum tekrar.

• quote:

Orjinalden alıntı: burak08

quote:

Öyle bi tadı kalmıyo oyunun ya. Alarm caldıgı gibi save ettiğim son yerden başlıyorum tekrar.

bazı bölümlerde alarm çıkarmak demek=new game demek

biliyosundur alarm çıkarınca olmuyor.ikinci bölümde alarm çıkarınca kurtarmam gereken adamı kurşuna diziyolar vs vs

internette bi adam yaznış bölümleri nasıl geçeriz diye orada okudum bu bölümde alarm çıkarmak önemli değil yazmış ondan dolayı alarm çıkardım.yoksa bende senin dediğin gibi oyundan daha zevk alıyorum.alarm da neymiş

• Eee tabi bazı durumlarda mecbur ister istemez calıyor. Bir yeri havaya oçurunca falan direk alarm calıyor zaten. Ya da öldürdüğün birini devriye gezen askerler buldugu zaman.
  • 3.bölümde tüm adamları öldürdüm temizledim heryeri.
    uçaktan navigasyon cihazı çalmam gerekiyor galiba ama bir türlü yapamadım
  • SS at belki hatırlarım. Çok zaman geçti gerçi.
  • hallettim uçağın burun kısmını sökmek gerekiyormuş
  • quote:

hallettim uçağın burun kısmını sökmek gerekiyormuş

• quote:

hallettim uçağın burun kısmını sökmek gerekiyormuş

Tam ben söylüyordum halletmişsin.Sanırım şimdi trenli bölüme geçeceksin.Allah yardımcın olsun diyorum.Her yer asker kaynıyor 5. bölüm nispeten geçmesi çok daha kolay bir bölüm

Bende 6.bölüme gece eve gidince el atıcam hayırlısıyla

• hocam her yer asker

alarm çıkarmadan mı bitireyim?
  • UNDYING, sedatss hoşgeldiniz ekliyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: sedatss

Arkadaşlar benide komando yapın (spy)

Bende 1 hafta önce commandos:beyond the call of duty'i kurdum.Yardıra yardıra 6. bölüme gelebildim.Beyler bu serinin en zor oyunu sizce bu mu?. Ben en çok 4.bölümde(trenli bölüm) zorlandım.Hatta yanımdaki arkadaşa rezil oldum diyebilirim.Gerçi o gittikten sonra 1 gecede küfür ede ede geçtim o lanet bölümü

Evet en zoru Beyond the COD'dur bence de. Çünki hem görevler zor hem imkanlar.

quote:

Orjinalden alıntı: burak08

quote:

Alarm zaten bi tek bölüm sonlarında çalar. Yoksa mümkünatı yok bitirmenin.

speedman, evet orası Paris. Çok zevkli bir bölümdü. Commandos'un ortamları süper yav.

Benim en sevdiğim bölüm: behind enemy lines'taki iki tane köprü bölümüdür. Almanlar köprüyü patlatıcakken buna mani oluyoruz. Sonraki görevde Dünya savaşının rotası değişiyor bu sefer köprüyü patlatmamız gerekiyor.

• beni neden eklemedin hocam?

• quote:

beni neden eklemedin hocam?

Ekle demedin ki kardeş. Yoksa dedin de ben mi görmedim acep?

Hoşgeldin.

• quote:

hocam her yer asker

alarm çıkarmadan mı bitireyim?

Kesinlikle alarm çıkarma. ZAten kalabalıklar daha da başına bela alma..İstenenleri patlattığında alarm çalacak ama sende kaçmış olacaksın

@jansay hoşbulduk,eklediğin için teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.