Şimdi Ara

Commandos Serisi [ANA KONU] (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
18
Favori
129.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun bir aradan sonra commandos beyond the call of duty oynayayım dedim.
    1.2. ve 3. bölümü rahat geçtim.Ama 4.bölüme geçtiğimde ilk bakışta beynim sulandı
    Patlatılmak istenen hedefe gidene kadar neredeyse heryer düşman kaynıyor.
    Resimde gördüğünüz gibi daha başladığım yerden ileri gidemedim.
    Sadece 2-3 naziyi hallettim o kadar.
    Ayrıca bu bölümde sniperin mermilerini nerede harcamak mantıklı olur?
    Bu bölümü profesyonelce bitiren arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Commandos Serisi [ANA KONU]

• Valla bilemiyorum; o oyunu bitirmek (hatta ben de en son o bölüme gelmiştim sanırım) şerefine henüz nail olamadım. Allah kolaylık versin ne diyeyim sana.

Nazi cesetleriyle diğer askerlerin dikkatlerini çekmeye çalış; onları tenha yerlere çekip işlerini bitir. Ya da ne bileyim; belki bir komandonu görüş alanlarına sokup hepsini "HAYT" yaptırtman faydalı olabilir. Bir kere tüfek doğrultup "HALT" dedikleri zaman yakalanan komandonu oynatmazsan kıyamete kadar o asker öyle kalır; sana da Green Beret ile arkadan gelip boğazını kesmek kalır. Ben öyle çok bölüm atlattım Behind Enemy Lines oynarken. Tek kötü tarafı: devriyelere yakalanmayacaksın. Onlar gördüğü zaman direk ateş açma emri veriyor ve komandonun helvasını yiyorsun saniyeler içinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: FFFaust

Uzun bir aradan sonra commandos beyond the call of duty oynayayım dedim.
    1.2. ve 3. bölümü rahat geçtim.Ama 4.bölüme geçtiğimde ilk bakışta beynim sulandı

Sniper'ın mermilerini resimde görülen yerlerde kullanma.Haritanın kuzeydoğu istikametinde tren garının yolcu bekleme bölümü var.O binanın üzerinde 3-4 tane nöbet tutan gözlem yapan askerler var.Orada Sniper'ın mermilerini kullanmaya bak.Diğer yerlerde Sapper'ın ayı tuzağını kullanmaya çalış.Devriye atan 3lü gruplara karşı dikkatli ol.

• Green Beret yani (HIMM)
    Sniper yani (YAAS)
    Mariner yani (YESSAAAĞ)
    Sapper yani (YES)
    Driver yani (YAP-Abi Bayt Der)
    Spy yani (Amreli)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FFFaust

Uzun bir aradan sonra commandos beyond the call of duty oynayayım dedim.

Bahsettiğin yerden sürünerek ilerlenebiliyor, görünmeden gitmem mümkün

Bölüm baya heyecanlı fakat asıl ayı oynatmak gereken bir yer var ki, peronlara girerken yan yana 2 tane asker bekliyor. Onları normal şekilde geçmek imkansız çünkü her birisini en az 2 adam kolluyor, ki çatıdakileri saymıyorum

2 tane rehin alıp 2 sini de kullanarak askerlerin kıçkıça bakacak şekilde getireceksin. En uyuz noktası burası oyunun.

• Commandos 2'yi dün tekrar yükledim.O kadar yıl geçmesine rağmen müthiş zevk aldım.Adamsın Eidos.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Commandos 2'yi dün tekrar yükledim.O kadar yıl geçmesine rağmen müthiş zevk aldım.Adamsın Eidos.

yıl 2002 adamlar muhteşem bir oyun yapmışlar ve o yıllarda en iyi stratejiydi commandos 2. Yıl 2012 ve hala o oyun gibi başarılı bir strateji çıkmadı.
  • Favorilere aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackemre

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Commandos 2'yi dün tekrar yükledim.O kadar yıl geçmesine rağmen müthiş zevk aldım.Adamsın Eidos.

yıl 2002 adamlar muhteşem bir oyun yapmışlar ve o yıllarda en iyi stratejiydi commandos 2. Yıl 2012 ve hala o oyun gibi başarılı bir strateji çıkmadı.

Aynen öyle.Hele o müzikleri yok mu beni benden alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jansay

belki bir komandonu görüş alanlarına sokup hepsini "HAYT" yaptırtman faydalı olabilir. Bir kere tüfek doğrultup "HALT" dedikleri zaman yakalanan komandonu oynatmazsan kıyamete kadar o asker öyle kalır

Taktiğin işe yaradı sağolasın.
    Koyu yeşil alanda ayağa kalkıp,eğilince peşimden koşturuyorum tenha yerlere çekiyorum.
    Ve bayağı düşman eksilttim şuanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FFFaust -- 1 Nisan 2012; 22:21:30 >

• Vay anasını işe yaradı ha? Ben de mi şunu bitirmeye yeltensem acep? Gerçi Behind Enemy Lines'ın son bölümünü bitiremedim hala; Doğu'daki komandoları bir türlü kaleye sokamamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jansay

Behind Enemy Lines'ın son bölümünü bitiremedim hala; Doğu'daki komandoları bir türlü kaleye sokamamıştım.

Şu videoya baktın mı belki işine yarayabilir.
    http://www.youtube.com/watch?v=kQ_gIqWNmgo

Ayrıca 2:30 daki taktiği süper yapmış, 5-6 kişiyi ard arda bıçaklıyor

• Yok yahu, tam çözüme müracaat etmek istemiyorum; kendim bitireyim istiyorum. Tam çözümden oldum olası nefret etmişimdir. Çok nadir kullanırım.
  • mail attım dostum daha cevap gelmedi, beni de ekle. adamım lupin the thief
  • Ekleyeyim; hoş geldin.
  • Commandos Bel'in hız problemi için Mysoft fps programını indirdim.
    Oyun normal hızına kavuştu ama save ve load yapmak 6-7 saniye sürüyor.
    Bu kadar beklemek sıkıcı bir hal alıyor zamanla.

Bunun çözümü yok mudur?
  • Arkadaşlar seneler boyu uğraşın nihayetinde hele şükür Commandos: BEL'i bitirdim. Çok mutluyum!! Arkadaş ne zordu o son bölüm yahu... Diver'ı içeri sokana kadar anam ağladı. Ama sonrası çorap söküğü gibi geldi...

Şimdi sıradaki hedef: Commandos: Beyond the Call of Duty! Şu an üzere üçüncü bölümdeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 13 Nisan 2012; 18:27:41 >

• Ne oyundu zamanında
  • COMMANDOS 2 HAMACHI'SİZ MULTIPLAYER OYNAMA yönteminde
    WAN ve LAN
    TCP Portları ve UDP Portları bölümleri var - 2300-2400 UDB/TCP inbound/outbound ve 47624 inbound/outbound - kısmını nereye neyi eklicez yardımcı olabilirmisiniz

ve İstemcinin IPsi ne anlama geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoradMace -- 14 Nisan 2012; 21:23:45 >
  • s.a arkadaslar bu commandos 2yi yükledim bende fakat save game sorunu var nasıl halledebiliriz.lütfne biri yardım edebilir mi? konuyu bastan sona kadar okudum fakat yanıt alabilecek bir cevap bulamadım.ilgilenen arkadaslara tesekkürler
    bu arada masaüstü bilgisayarlar yeni yeni evlere girmeye baslamıs.amcamlarda bilgisayar almıslar abim ben ve kusen bu oyunu oynamaya giderdik ne zevkli gelirdi.hamleler stratejiler havada ucusurdu :) bence tartısmasız en iyi strateji oyunu.
    şu save game işini halledersem cok mutlu olacam
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.