Şimdi Ara

Commandos Serisi [ANA KONU] (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
18
Favori
129.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar biri Allah rızası için sava game sorununa care bulsun.
    streamdan oyunu satın aldım. comandos 2 yi. onda da save game sorunu var. save game yerine tıklayamıyorsn kapalı.. windows 7 kullanıyorum
  • galiba konunun ilk sayfasına bakmamışsın detaylı şekilde yazıyor ayrıca commandos 1 hariç xp ' de sorunsuz çalıyor diye hatırlıyorum. seri

commandos ( serisini ) yapanlar yazıp çizenler aynı ekipmi arkadaşlar bilen varmı ? eğer öyleyse bu adamların yaş ortalaması 40 - 45 yani çoğu ya öldü yada emekli oldu : )
  • Benide listeye eklermisiniz en kral oyunlarimdan biridir
  • JoradMace, valla bilemiyorum; hiç tecrübem yok o konuda. Yardımcı olamayacağım sana.

cilginyorumcu, aleykum esselam. İlk sayfada Commandos Behind Enemy Lines ve Commandos: Beyond the Call of Duty için save çözümü var. Commandos 2: Men of Courage'da save problemi olmaması lazım; varsa da google'dan araştırıp bulup ilk sayfaya koyayım bir ara.

tekcig, ekliyorum hoş geldin.
  • Ulan eskiden azmı oynadık be
  • Selamlar
    beni de ekleyin lütfen
    favori adamım Fins
    saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongasarock -- 23 Nisan 2012; 3:37:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strongasarock

Selamlar
    beni de ekleyin lütfen
    favori adamım Fins
    saygılar..

Ekliyorum hoş geldin.

Arkadaşlar Commandos: BTCOD'da 4. bölümde epey ilerleme kaydettim. Patlatılması gereken büyük silaha yaklaştım diyebilirim. Şimdi iş: silahın sol tarafında kalan, çatının üstündeki faşistleri tepelemek...

• Hocam 2008'de yazmışım bu konuya.Hala devam ettiriyosun.Şaşırdım doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazpiyon

Hocam 2008'de yazmışım bu konuya.Hala devam ettiriyosun.Şaşırdım doğrusu

Konunun bu denli uzun soluklu olması Jansayın başarılı yönetimine mı bağlı Commandos oyunun güzelliğine mi çözemedim.
  • Arkadaşlar küçük ekranlı bir netbook var 11^ ekranlı max çözünürlük 1024x600 bu bilgisayara steam den comandosun bütün hepsini set halinde almak istiyorum bu netbookta çalışırmı acaba bilgisi olan varmı işletim sistemi olarakda XP yüklü samsung N150
    Cevap için çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: war3z

Arkadaşlar küçük ekranlı bir netbook var 11^ ekranlı max çözünürlük 1024x600 bu bilgisayara steam den comandosun bütün hepsini set halinde almak istiyorum bu netbookta çalışırmı acaba bilgisi olan varmı işletim sistemi olarakda XP yüklü samsung N150

4 hariç diğerleri çalışır.

Bu arada cevabı buldum ikiside.
  • Bence benle bir alakası yok; sadece Commandos harika bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piskopatzencefil

quote:

Arkadaşlar küçük ekranlı bir netbook var 11^ ekranlı max çözünürlük 1024x600 bu bilgisayara steam den comandosun bütün hepsini set halinde almak istiyorum bu netbookta çalışırmı acaba bilgisi olan varmı işletim sistemi olarakda XP yüklü samsung N150

cevap için teşekkür ederim hocam 4 derken en son çıkan commandos strike force mu acaba

• Hitman ve Commandos, hayatımın oyunlarıdır ikisi de.

Serinin 3 oyunun hepsini bitirdim. 2 ve 3 bambaşka oyunlar, tadına doyulmuyor. 4ü pek sevmedim nedense, oynaması garip umarım 2-3 tadında bir Commandos 5 gelir. Siteye mail de attım az önce yapın lannn diye.

Ekle hocam beni de.

ZSARA --- Green Beret
  • bu oyunları tekrar görünce hüzünleniyorum çocukluğum geliyor aklıma :( ne oynardım bu oyunu beee saatlerce bıkmadan usanmadan

bazen geçemiyince şifresi vardı bunun 1982gonzo opera mı öyle bir şeydi sanki ölümsüz oluyorduk sanırım :) :) 1000 tane askerin içinden yürüyerek geçiyordum :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Piskopatzencefil

quote:

cevap için teşekkür ederim hocam 4 derken en son çıkan commandos strike force mu acaba

Dördüncü oyun Strike Force oluyor ve evet; serinin en son oyunu odur. Yalnız o FPS'dir, strateji değil. O yüzden Commandos hayranları (başta ben) pek sevmez onu.

ZSARA, Hitman de ne oyundu be! Sen de aklıma soktun şimdi oynayasım geldi ha; beğendin mi yaptığını? Neyse ekliyorum hoş geldin.

• Jansay

Sen de benim aklıma Commandosu soktun yeniden, Pazartesi başlayacağım seriye tekrardan onu ne yapıcaz.

Uykusuz geceler beni bekliyor.

* yes sir
    * affirmative sir
    * consider it done
    * alarm! alarm, ein verletzter
    * be smart be silent and be deadly

Hahaha kulaklarım çınlamaya başladı şimdiden. Gelin bakıyım benim bıdırık komandolarım.
  • Neyse yav ödeşmiş olduk. Haydi kolay gelsin sana.
  • behind enemy lines ı buldum yükledim pc ye abartısız 10 küsür senelik oyun ama daha ilk bölümü dahi geçemedim bırak geçmeyi ilk bölümde en başta bota binip karşıya bile geçemedim :( :( bu kadar mı zor olur arkadaş :) :)

2000 yılı gibi o zaman ben bu behind enemyi acayip şekilde oynadığımı hatırlıyorum ama şimdi 2 adam dahi öldüremedim :S :S

bu oyunu normal yollarla bitirmek imkansız gibi bir şey sanırım

ayrıca adamlar zamanın çok çok ötesinde bir oyun yapmışlar o kesinlikle tartışılmaz bundan 10 küsür yıl önce böyle bir oyun yapmak helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

behind enemy lines ı buldum yükledim pc ye abartısız 10 küsür senelik oyun ama daha ilk bölümü dahi geçemedim bırak geçmeyi ilk bölümde en başta bota binip karşıya bile geçemedim :( :( bu kadar mı zor olur arkadaş :) :)

2000 yılı gibi o zaman ben bu behind enemyi acayip şekilde oynadığımı hatırlıyorum ama şimdi 2 adam dahi öldüremedim :S :S

bu oyunu normal yollarla bitirmek imkansız gibi bir şey sanırım

ayrıca adamlar zamanın çok çok ötesinde bir oyun yapmışlar o kesinlikle tartışılmaz bundan 10 küsür yıl önce böyle bir oyun yapmak helal olsun

Aslında 10 seneden fazla oldu.Aslında her dönemin oyunları zordur.10sene yada 20 sene geçmesi önemli değil.Sadece grafikleri o döneme göredir ve kötüdür:).Biraz uğraşırsan kesin geçersin o bölümleri :).Behind enemy lines bende çok oynamıştım.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.