Şimdi Ara

Commandos Serisi [ANA KONU] (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
18
Favori
129.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herşey tamam 1 gecede 5 bölüm bitirdik derken 5. bölümden sonra oyun hata veriyor ve 6. bölüme geçmiyor.

En son geçen sene netden indirdiğimde de aynı şey olmuştu..

Bir bilen varsa yazsın lütfen.. 2012 yılında Oyunun Orjinalini birr teknoloji marketten veya oyuncudan bulmak pek kolay değil :)
  • Aslında bütün seri Steam üzerinden cüzi bir fiyata satılıyor. Ben oradan aldım ve save problemi hariç hiçbir problemle karşılaşmadım; onun da çözümü çok basit. (Google sağolsun!)
  • Küçüklüğümüzün oyunu, sırf tekrar oynamak için oyunu Steam'dan aldım.
  • Öyle gözüküyor ki bende Steam dan alacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Herşey tamam 1 gecede 5 bölüm bitirdik derken 5. bölümden sonra oyun hata veriyor ve 6. bölüme geçmiyor.

Bir bilen varsa yazsın lütfen.. 2012 yılında Oyunun Orjinalini birr teknoloji marketten veya oyuncudan bulmak pek kolay değil :)

6. bölüm zaten demosunun bölümü değil mi ?
    oyunun demosunu indir resmi sitesinden 30-40 mb bir şeydir demoda orjinali ile aynı 6. bölümü oynatıyor
    onu bitirincede şifreyle 7. bölüme geçersin
    (emin değilim ama demosu belki 7. bölümü oynatıyordur bir dene derim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piskopatzencefil

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Herşey tamam 1 gecede 5 bölüm bitirdik derken 5. bölümden sonra oyun hata veriyor ve 6. bölüme geçmiyor.

6. bölüm zaten demosunun bölümü değil mi ?
    oyunun demosunu indir resmi sitesinden 30-40 mb bir şeydir demoda orjinali ile aynı 6. bölümü oynatıyor
    onu bitirincede şifreyle 7. bölüme geçersin
    (emin değilim ama demosu belki 7. bölümü oynatıyordur bir dene derim)

Hatırladığım kadarıyla bu oyun 8 bölüm ve 8 bölümün tamamı da orjinalinde mevcut..

O yüzden en temizi direk orjinalini edinmek , Demosunu indirdim 32 bit hatası veriyor zaten oda :)

• Commandoların seslerini özledim,ramazanda kurup oynayacağım.İnşallah beni delirtmez oyun.
  • yaw arıyorum tarıyorum ama eskı oyun olunca bulamadım galiba..beyler iso'sunun download linkini vercek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brodi

yaw arıyorum tarıyorum ama eskı oyun olunca bulamadım galiba..beyler iso'sunun download linkini vercek var mı?

mamunda dan edinebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

Orijinalden alıntı: Brodi

yaw arıyorum tarıyorum ama eskı oyun olunca bulamadım galiba..beyler iso'sunun download linkini vercek var mı?

mamunda dan edinebilirsin

üyelik almıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brodi -- 12 Eylül 2012; 23:33:42 >
  • Comandos'tan hiç haber yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackemre

Comandos'tan hiç haber yok...

Maalesef.

Worms_, ekliyorum hoş geldin.
  • arkadaş benide ekleyin. favori oyunum tiberium wars
  • quote:

Orijinalden alıntı: miroglu69

arkadaş benide ekleyin. favori oyunum tiberium wars

Kardeş karıştırdın sanırım; burası Commandos fan kulübü; Strateji tutkunları değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jansay

Valla bilemedim ki... Önceden program dosyalarından sildin sanırım, o yüzden ekle/kaldır'dan olmuyor, öyle mi? Eğer öyleyse geçmiş olsun; ancak formatla düzelir benim bildiğim. Ha bir de sistem geri yükleme diye bir olay var; Commandos'u program dosyalarından silmeden önceki hale getiriyorsun sistemi. Bu olayı nasıl yapacağın hakkında teferruatlı bilgi google'da mevcut değilse ben de burada büyük harflerle "EŞEĞİM" yazmazsam ne olayım!

Ha eğer program dosyalarına hiç dokunmadım ben diyorsan: o zaman durum daha karışık. Neden tekrar kuramıyorsun anlayamadım. Verdiği hatayı filan yazarsan belki yardımcı olabiliriz.

Selam Jansay. Sonuç olarak makineyi formatladım. Şimdi,Commandos 2: Man of Courage'i yüklemek istiyorum ancak windows 7 de problem oluyor galiba. Lütfen hangi yoldan yapacağımı tarif edermisin? Teşekkürler.

• Öncelikle oyunu yöneticide açmayı ve uyumluluk modunu Windows 98 veya XP yapmayı bir dene.

İkinci şık: oyunun Windows 7'de çalışması için bir patch var. Google'da "commandos 2 men of courage windows 7 patch" diye arat bir sürü link çıkıyor.

Not: kusura bakma cevap biraz geç oldu; forum serverlarında problem vardı birkaç gündür.
  • Teşekkür ederim bakacağım...
  • Yöneticiden çalıştırınca,''Please insert the correct CD-ROM, select O and restart application'' diye birşey çıktı. Oysa sırasıyla cd leri yükledim sonradan falanca cd yi koy dedi üçünü de denedim. Anlamadım yani.
  • Daemon tools kullanmayı dene. "İlacı" tam yaptığına emin ol.
  • Olmadı ya . ben deamon tool lite indirdim yanlışmı acaba? Nasıl kaydedeceksiniz diye aradığımda , indirdikten sonra sağ altta ikonu kırmızı çıkacak, sonra onun ayarlarına girerek yeşil renge getireceksiniz diyor. Benim indirdiğim ise mavi ikon olarak görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bollu -- 11 Kasım 2012; 18:37:58 >
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.