Şimdi Ara

Commandos Serisi [ANA KONU] (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
18
Favori
129.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu program sanal sürücü oluşturuyor galiba. Masa üzerindeki ikonda sürücü boş diyor...
  • Evet, aynen öyle; sanal sürücü oluşturuyor. Yeşil mavi filan bilmiyorum da; sağ alttaki ikona sağ tıklayıp boş bir aygıta "kalıp dosyası yerleştir" diyorsun; oyunun CD'sinin isosunu/image'ini koyuyorsun. Bir CD'nin image'ini almak için de alcohol 120% veya Nero programını kullanabilirsin.
  • Bu arada başka bir Commandos oyununun kurulu olması engel olabilirmi?
  • Hayır; hiç sanmıyorum. CD görmeme hatasının tam metnini google'da aratmayı dene.
  • Sevgili jansay sürücüyü yükledim ancak o masaüstü resmini sana göstermek isterim ama nasıl buraya aktarabilirim bilmiyorum, yani bir yere kadar geldim fakat o kadar. İlgilendiğin için teşekkür ederim...

Tabi yardımlarını her daim bekliyorum kardeşim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bollu -- 12 Kasım 2012; 18:09:15 >
  • Estağfirullah, rica ederim.

Masaüstü resmini print screen yapıp paint'te kaydet; sonra imageshack (veya başka bir image upload sitesine) upload edip linkini buraya koy.
  • İnşallah yararlı olur.
  • Böyle bir şeyin açılmaması lazım. Sadece sağ alttaki icona sağ tıklayıp (yeni bir pencere filan açmadan) "kalıp dosyası yerleştir"e tıklayacaksın. Şu şekil:http://img201.imageshack.us/img201/1301/123be.png
  • konum kullanılamıyor diyor. Acaba yanlış versiyonmu indirdim? ''deamon tools lite'' benim indirdiğim
  • Benimki de ondan; niye olmuyor anlamadım. Ben normalde bilgisayarı formatladığım zaman daemon tools'u tekrar kurduktan sonra kısayoluna iki kez tıkladığım vakit hiçbir şey açılmaz; program direk sağ alttaki yerine gider. Oradan sağ tıklayarak sana gösterdiğim resimdeki sırayı takip ederekten bütün işimi görürüm. Sende niye olmuyor çözebilmiş değilim.

Neyse; son çare olarak başka bir versiyonunu dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 18 Kasım 2012; 19:07:33 >
  • setup yaparken tercih kullanılıyor ya o tercihte bir hata yapıyor olabilirmi acaba?
  • Bilmiyorum valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 21 Kasım 2012; 18:28:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jansay

quote:

Orijinalden alıntı: tasdelen

Arkadaşlar tekrar merhaba. Pc mde windows 7 yüklü. Önceden steamden commandosa girebiliyordum ancak şu an giremiyorum. Yükledim ançak windows commandos 2 yi durdurdu diyor. Ne yapmam lazım. Şimdiden teşekkür ederim bu comaandos sever arkadaşınıza yardımlarınızdan dolayı.

"\Steam\steamapps\common\commandos 2 men of courage\" adresine gidip "comm2.exe"'nin uyumluluk ayarını windows XP SP3'e getirip yöneticide açmayı dene.

Kaynak: Google Amca

Bu tarifteki STEAM dediğin adres nerede acaba? Bu şekilde çözmeye çalışayım birde...Selamlar...

• O tarif, oyunu Steam üzerinden orijinal almış olanlar için geçerli. Sende program files'ta veya oyunu nerede yüklediysen oradadır oyunun exe'si. Onu bulup aynı şekilde uyumluluk ayarını değiştirmeyi deneyebilirsin; ama işe yarayacağını pek sanmam.
  • Belkide Commandos 4 e haksızlık yapmışızdır...
  • Ya arkadaşlar ben Commandos oynayamıyacakmıyım? Bir el atın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: bollu

Ya arkadaşlar ben Commandos oynayamıyacakmıyım? Bir el atın lütfen

Buyrun efendim;

Aklıma gelenler:

Oyununuzun orijinal olmama ve kullandığınız crackin windows 7 ile uyumsuz olma olasılığı var:
    -Başka bir crack deniyelim oyunumuz güncel değil ise aşağıdaki linkten güncelliyelim
    http://www.tafn.info/phpscripts/filesdb/details.php?file=6

Not:Oyununuzun internetten cd imajı değilde çeşitli oynamalardan geçirilmiş bir sürümü olmasıda sorun yaratabilir eğer böyleyse temiz bir cd imajı bulmanızı tavsiye ederim

"DirectXimiz güncel mi ?" diye bir kontrol edelim
    Aşağıdaki link sizi Microsoftun resmi DirectX internet yüklücüsüne götürecektir
    http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35

Ardından oyuna girmek için kullandığımız kısayola sağ tuş özellikler>uyumluluk>windows xp sp 2 seçelim ki dx ile ilgili olabilecek problemlerden iyice uzaklaşalım

Başka bir şey aklıma gelmedi yardımcı olabildiysem ne mutlu
    Crack bulmakta sorun yaşıyorsanız bana pm atın iyi günler

• Selam arkadaşım. İlk önce, Oyunum orijinal baskılı ama sanırım korsan kopya olabilir bundan emin değilim.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.