Şimdi Ara

Commandos Serisi [ANA KONU] (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
18
Favori
129.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayarda oynadığım ilk oyun sanırım. ya mortal combat ya da commandos 1 oynadım 12-13 sene önce. 2yi bitirdim 3ü şu anda indiriyorum. çok zevkli bir oyun bunun kadar güzel strateji oyunu oynamadım
  • Beni de ekleyin listeye, 1. oyunu ve ek paketini bitirmiştim, niyeyse aklıma düştü, 2. oyunu oynuyorum bir haftadır şu an 3. görevdeyim. Artık böyle oyun yapmıyorlar. Bu arada commandos sevenlere desperados serisini de tavsiye ederim aynı tarz oyundur, onun da birincisini oynamıştım. Liste için favori komandom yok, hepsi benim bebeklerim, hepsini seviyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

bilgisayarda oynadığım ilk oyun sanırım. ya mortal combat ya da commandos 1 oynadım 12-13 sene önce. 2yi bitirdim 3ü şu anda indiriyorum. çok zevkli bir oyun bunun kadar güzel strateji oyunu oynamadım

Ah, eskiler başkadır başka...

gebba, ekliyorum hoş geldin.
  • Şapka çıkarılacak bir oyun, sadece ben oynuyorum bilirdim böyle eski bir oyunu yalnız değilmişim Ekleyin beni de ..

Bu arada anlatımlar harika olmuş, emeğiniz tartışılmaz tşkkrler. Bu win 7de çalışması için gereken dosyalar yenilenebilir mi ****deki? /support.eidosinteractive.com'daki dosyada yok bunu nasıl edineceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.J. Pacino

Şapka çıkarılacak bir oyun, sadece ben oynuyorum bilirdim böyle eski bir oyunu yalnız değilmişim Ekleyin beni de ..

Bu arada anlatımlar harika olmuş, emeğiniz tartışılmaz tşkkrler. Bu win 7de çalışması için gereken dosyalar yenilenebilir mi ****deki? /support.eidosinteractive.com'daki dosyada yok bunu nasıl edineceğiz?

Ekliyorum hoş geldin.

Teşekkür ederiz. Valla o dosyalar eskidi malesef, evet. Dosya isimlerini google'da aratmakla bulunabilir belki.

• Arkadaşlar ben commandos behind enemy lines'i steam'den satın almayı düşünüyorum.
    Ama bilgisayarım windows 8. win8'de çalışır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FFFaust -- 26 Şubat 2013; 22:39:02 >
  • evet desperados da iyi oyundu commandos kadar olmasa da

oyun gerçekten çok iyi yıllar sonra bir deneyeyim tekrar dedim ve hala aynı tadı veriyor oyun, commandos 2 yi oynuyorum beni tek sıkan kısım oyunu açınca çoğu zaman direk normal tıklama seçeneği yerine kamera ikonuyla başlıyorum ben oyundan çıkıp tekrar tekrar denemedikçe düzelmiyor keşke yeni bir oyun çıksa diablo 3 çıktı eskilerin oyunlarından, strike force gibi değil yine eski tarz bir commandos çıkmalı artık
  • Hakikaten yahu! Ama bakalım; belki bir gün çıkar; belli mi olur?

Edit (02.04.2013): Yeni imzalarımız eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 2 Nisan 2013; 21:19:59 >
  • Daha yeni Commandos gelmez beyler. İsim hakları Square Enix/Eidos'ta değil diye biliyorum, Pyro Studios'da. Onlarda ismini değiştirip Pyro Mobile oldular. Full mobil oyun yapımına gittiler.
  • beni de eklermisin?
  • bende mi bir sorun var yoksa bu oyun 1 2 den sonra harbi çok mu zor hiçbişey yapılmıyor yahu...
  • vay be en sevdiğim oyunun fan grubunu açmışlar benide yazın
  • Kürk Mantolu ve zeo3090; ekliyorum hoş geldiniz.

Kürk Mantolu, evet, bu oyun zorluğuyla meşhurdur; insanı delirtebilir. Kendine kısa süreli hedefler yapıp onları tamamla. Mesela "haritanın doğusundaki varillerin arkasına geçme", oradan "tren raylarının üstünden geçip kocaman topun oraya gelme", vs. Öyle öyle görevi yapacağın yere kadar gelmeye çalış. Öldürebildiğin kadar asker öldür ama ne yaparsan yap, sakın ha sakın alarmı çaldırma; işte o zaman imkansız oluyor bölümü geçmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 12 Nisan 2013; 16:28:06 >
  • Commandos Collection indiriyorum. 7.5GB umarım finaller başlayana kadar hepsini tekrardan bitiririm. Yoksa hayatım kayacak. Nostalji olacak, heyecan yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Full#Throttle

Commandos Collection indiriyorum. 7.5GB umarım finaller başlayana kadar hepsini tekrardan bitiririm. Yoksa hayatım kayacak. Nostalji olacak, heyecan yaptım.

Haydi bakalım; kolay gelsin. Ara sıra buraya neler yapıp bölümleri geçtiğini SS destekli anlatırsan hoş olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jansay

quote:

Orijinalden alıntı: Full#Throttle

Commandos Collection indiriyorum. 7.5GB umarım finaller başlayana kadar hepsini tekrardan bitiririm. Yoksa hayatım kayacak. Nostalji olacak, heyecan yaptım.

Haydi bakalım; kolay gelsin. Ara sıra buraya neler yapıp bölümleri geçtiğini SS destekli anlatırsan hoş olur.

Eski performansımı koruyorum. Ama Das Boot, Silent Killers bölümünde prisonun anahtarını bulamadım. Sinirden haritadaki her askeri temizledim ama yok anahtar.

Edit: Sırayla bütün askerlerin üzerlerine baktım ve buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Full#Throttle -- 27 Nisan 2013; 14:09:12 >

• kolay gelsin. bu oyunun hastası olarak bir tek kendimi görürdüm. kaderdaşları görek ne güzel. birisi commandos behind enemy lines'ı bulabilir mi bana acaba?(üyelere ekleyin.)
  • Çok meşhur olmayan ama böyle efsane oyunların kendinden başka diğer hayranlarıyla tanışıp dertleşmek iyi oluyor gerçekten. İnsan kendini seçkin bir toplumun üyesiymiş gibi hissediyor: "Commandos diye bir oyun vardır; siz bilmezsiniz" falan...

quote:

Orijinalden alıntı: calibrane
    birisi commandos behind enemy lines'ı bulabilir mi bana acaba?

Google bulabilir sana mesela. Herhangi teknik bir problem olursa da yardımcı olabilir aynı zamanda. Ayrıca ilk sayfamızda da bazı yaygın sorunların çözümleri mevcut.

Ekliyorum hoş geldin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 29 Nisan 2013; 22:19:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jansay

Çok meşhur olmayan ama böyle efsane oyunların kendinden başka diğer hayranlarıyla tanışıp dertleşmek iyi oluyor gerçekten. İnsan kendini seçkin bir toplumun üyesiymiş gibi hissediyor: "Commandos diye bir oyun vardır; siz bilmezsiniz" falan...

quote:

Orijinalden alıntı: calibrane
    birisi commandos behind enemy lines'ı bulabilir mi bana acaba?

Google bulabilir sana mesela. Herhangi teknik bir problem olursa da yardımcı olabilir aynı zamanda. Ayrıca ilk sayfamızda da bazı yaygın sorunların çözümleri mevcut.

Ekliyorum hoş geldin.

bu arada oyunu buldum. tamam da hız sorununu nasıl halledicem?(Win7 32Bit).

• Arkadaşlar bilgisayarımı acil formatladığımdan dolayı save dosyamı alamadım. En son Target Burma'yı geçmiştim. Oradan itibaren bir save dosyası olan var mıdır ya da bütün bölümler açık şekilde?
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.