Şimdi Ara

Commandos Serisi [ANA KONU] (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.499
Cevap
18
Favori
129.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her bölümün şifresi vardır, o şifreleri girerek direk o bölüme geçebilirsin. "Target Burma"'dan bir sonraki bölümün (5. bölüm) şifreleri bunlar:

Normal: 3GHSL
    Zor: NMWQ9
    Çok Zor: KJWJK

Bütün bölümlerin şifrelerini buradan bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 4 Mayıs 2013; 20:07:22 >
  • beni de ekleyin :)

quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Daha yeni Commandos gelmez beyler. İsim hakları Square Enix/Eidos'ta değil diye biliyorum, Pyro Studios'da. Onlarda ismini değiştirip Pyro Mobile oldular. Full mobil oyun yapımına gittiler.

vay be, sen git commandos gibi oyun yap, ondan sonra da mobil işine dön....
  • quote:

Orijinalden alıntı: etkinus

beni de ekleyin :)

quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Daha yeni Commandos gelmez beyler. İsim hakları Square Enix/Eidos'ta değil diye biliyorum, Pyro Studios'da. Onlarda ismini değiştirip Pyro Mobile oldular. Full mobil oyun yapımına gittiler.

vay be, sen git commandos gibi oyun yap, ondan sonra da mobil işine dön....

Hoş geldin.

Eidos'un yaptığına yorumunu beğendim.

• elinize sağlık uğraşmışsınız bir sürü.

şimdi bende win8 var, steamcommunity deki speedfix i denediğimde cd yok hatası veriyor daha sonra da esc ye basınca oyunun demosundaki görev açılıyor (baptism of fire) ve düzgün görüntülenmiyor.

buraya koyduğunuz commandos bel loader ı denemek istiyorum fakat linkler ölü.

yeniler misiniz rica etsem? bir de öyle deneyeyim.
  • Pyro oyununu yapmayacak anlaşılan.O kadar mail atıldı ,şirketten hiç net bir cevap gelmedi.o zaman filmini yapsalar da izlesek.Çok güzel olur gerçekten.2.Dünya savaşında komandolarımızı beyaz perde de görmek hoş olacaktır.
  • zibilyon, maalesef birçok kişiden linkin kırık olduğu şikayetini alıyoruz ama benim yapabileceğim bir şey yok bu konuda; çünkü KarettaKerata arkadaşın kendi hazırladığı bir program sayesinde problem çözümleniyordu. Bu tip şikayetler çoğaldığı için an itibariyle arkadaşa pm atmış durumdayım; linkleri yenileyeceğiz inşallah. Ayrıca programı ben bilgisayarımda tutacağım ki böyle bir şey tekrar olursa hemen yenileyebileyim.

Bu zaman zarfında internetten başka çözümler de arayabilirsin...

Edit: KarettaKerata'dan linkler geldi; burada ve ilk sayfada paylaşıyorum (taze taze!):

http://www34.zippyshare.com/v/90622497/file.html
    http://www.fileconvoy.c...92848943cdbc3ec7bfff082

Umarım çalıştırabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 12 Mayıs 2013; 4:04:23 >

• Arkadaşlar uzun zaman aradan sonra yeniden yükleyeyim commandos behind enemy lines ı dedim. Steam hesabımdan yükledim ama save load secenekleri etkileşimsiz ve çalışmıyor ne yapmam gerekir? teşekkürler.
  • Arkadaşlar commandos 3 ü widescren nasıl oynayabiliriz laptop 1920-1080 hangi çözünürlüğe ayarlasam yanlar boş (siyah ekran) kalıyor
  • Lütfen bir Allah'ın kulu yardım etsin kafayı yiyicem. Bu gerizekalı oyunun nesini eksik yaptık bilmiyorum. Bir aydır denemediğimiz yol kalmadı, genede bir türlü multiplayer oynayamadık. Neyse ayarları biriniz söylesin lütfen arkadaşlar.
  • Eski oyunlarda bırak multi-playerı, single-playerı doğru çalışıyorsa öpüp başınıza koyun bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasdelen

Arkadaşlar uzun zaman aradan sonra yeniden yükleyeyim commandos behind enemy lines ı dedim. Steam hesabımdan yükledim ama save load secenekleri etkileşimsiz ve çalışmıyor ne yapmam gerekir? teşekkürler.

Sorunu çözdün mü acaba şuanda Stemade indirim var

Commandos Pack 4 oyun dahil 4 $ kaçırmak istemiyorum.
  • Steamde'de Commandos Collection Satın Alın 3.24$ Dolar

kapışın x)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 12 Temmuz 2013; 0:37:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Orijinalden alıntı: tasdelen

Arkadaşlar uzun zaman aradan sonra yeniden yükleyeyim commandos behind enemy lines ı dedim. Steam hesabımdan yükledim ama save load secenekleri etkileşimsiz ve çalışmıyor ne yapmam gerekir? teşekkürler.

Sorunu çözdün mü acaba şuanda Stemade indirim var

Commandos Pack 4 oyun dahil 4 $ kaçırmak istemiyorum.

Evet; ilk sayfada yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 18 Temmuz 2013; 4:47:20 >
  • Arkadaşlar oyuna girmeye çalışırken steam update yapmıyor ve şu hatayı alıyorum çözümünü bilen var mı?
  • Steam update yaparken sanırım oyunu açmayı denemişsin. Acelen nedir arkadaşım?

Steam'in update yapması lazım... Uzun çeker bazen ama yapar yine de. Olmadı Steam'i bir daha indirip kurmayı dene.
  • Arkadaşlar yardım!!!, Bu oyunu ilk çıktığı yılında almıştım ancak sonra cd yi kaybettim. İnternetten 4 rar dosyası olarak oplamda 680 MB gibi bir boyutta tekrar indirdirm. Win 7 kullanıyorum. Win 7 de oynamak için gerekli düzenlemeleri yaptım oyun açıldı ve oynamaya başladım. İlk günkü hevesle hemde. Ancak oyun 4. levelden sonra çalışmıyor. 4 Bölüm oynadıktan sonra tekrar 1. bölüme geçiyor. Bu oyunu Full olarak nerden bulabilirim. Nasıl yapabilirim? Oyunun tamamını oynamak için neler yapmak gerekiyor? İlgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • Başka bir yerden oyunu temin edip öyle dene.

Edit: Arkadaşlar, sizle geçenlerde Commandos: Beyond the Call of Duty'yi bitirmenin vermiş olduğu zevki paylaşmak isterim. Zordu, ama biraz şansla bitirdim hele şükür. Şimdi bir tek Commandos 3 kalmadı bitirmediğim. ("Commandos: Strike Force" adlı faciayı seriden saymıyorum. Ama fantezi olsun diye bir gün onu da bitirebilirim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 28 Ağustos 2013; 21:43:53 >

• Arkadaşlar ben steamden commandos behind enemy lines aldım, ana menüdeki save ve load kısımları koyu renkli yani tıklanmıyor.
    Save load yapamadıktan sonra ne anlamı kaldı
    Bu sorunu nasıl çözebilirim? (bilgisayarım windows 8 64 bit ondan olabilir mi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FFFaust

Arkadaşlar ben steamden commandos behind enemy lines aldım, ana menüdeki save ve load kısımları koyu renkli yani tıklanmıyor.
    Save load yapamadıktan sonra ne anlamı kaldı
    Bu sorunu nasıl çözebilirim? (bilgisayarım windows 8 64 bit ondan olabilir mi)

İlk sayfada Save & Load probleminin çözümü mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 3 Eylül 2013; 23:38:05 >
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.