Şimdi Ara

Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.059
Cevap
7
Favori
38.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Divxplanet'te dün akşamdan beri devam eden, en son %90'da görmüş olduğum Türkçe altyazı bir anda ortadan kaybolmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

Divxplanet'te dün akşamdan beri devam eden, en son %90'da görmüş olduğum Türkçe altyazı bir anda ortadan kaybolmuş...

+1 sinir oldum bende ona şimdi altyazıyı bekle dur
  • Bence bölüm gayet sıkıcıydı, Abed ve Troy'un çocukluklarını daha fazla abartmasınlar bence
  • Belgesel bölümleri iyice sıkmaya başladı bence. Ne zaman darda kalsalar bu tarz bölümler yapıyorlar. Bir sezonda iki tane fazla açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

Belgesel bölümleri iyice sıkmaya başladı bence. Ne zaman darda kalsalar bu tarz bölümler yapıyorlar. Bir sezonda iki tane fazla açıkcası.

Bölümü tam izlemedim ama bence zevkli oluyor belgesel bölümleri hocam dizinin ilk 5 dakikasına baktım da 2-3 yerde kahkaha atmıştım yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Static-X

quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

Belgesel bölümleri iyice sıkmaya başladı bence. Ne zaman darda kalsalar bu tarz bölümler yapıyorlar. Bir sezonda iki tane fazla açıkcası.

Bölümü tam izlemedim ama bence zevkli oluyor belgesel bölümleri hocam dizinin ilk 5 dakikasına baktım da 2-3 yerde kahkaha atmıştım yani

bende guldumde. Konu hakkinda kolaya kacmislar gibi. Surekli belgesel tadinda sikar bir sure sonra.
  • Bölüm gayet güzeldi bence.
  • Son izlediğim bölüme ben yarıldım :-D Savaş belgeseli bölümünü acayip geyiğe sarmışlar ufak tefek detaylar vardı çok iyiydi. Piyasadaki diğer komediler ile karşılaştırma falan yapmayacağım fakat demek istediğim diğerleri kadar pek revaşta değil.
  • Evet bölümü bende izledim şimdi güzeldi baya Yalnız Abed'e iyice sinir olmaya başladım bu 3. sezondan beri
  • Son bölüm çok iyiydi ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

Son bölüm çok iyiydi ya.

Akıl küpü bir bölümdü

çok yaratıcılar ben bu kadar yaratıcı dizi görmedim
  • Dizi bu sezonda çok harika bölümler yaptı, kendini aştı resmen. Perşembe geceleri NBC'nin en çok rating alan dizisi oluyor birkaç haftadır, 4.sezon garanti sayılır.
  • Altyazı hâlâ gelmedi. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuu1x

Dizi bu sezonda çok harika bölümler yaptı, kendini aştı resmen. Perşembe geceleri NBC'nin en çok rating alan dizisi oluyor birkaç haftadır, 4.sezon garanti sayılır.

Aynen bu sezonki bölümler cidden çok iyiydi,ara almasına bile çok şaşırmıştım.
    Ayrıca son bölümün altyazısı gelmedi nedense hala,gerçi ingilizce altyazıyla izledim ama bir de normal izlesek fena olmazdı
  • Çok iyi dizi ya, özellikle abed kopartıyor beni. paintball savaşı, yastık savaşı falan süper bölümler oluyor.

16. bölümün altyazısını bekliyoruz
  • Peh, şimdi biri başlamış çeviriye, "yalan oldu çeviremeyeceğim" notu koymuş.
    Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım. Dizi zaten diyalogları açısından genelde ağır bir dizi. Özellikle Jeff'in konuşmaları.
    Daha önce altyazı/çevirmenlik tecrübesi olmayan arkadaşlar niye bulaşıyor anlamadım. Dizinin yeni bölümü çıkacak daha altyazı yok.
    Andy Dufrense miydi neydi, o reyiz iyi çeviriyordu aslında. Keşke devam etse.
  • en son 3*11 i izlemişim..ama 3*15 yayınlanmış..insan bir hatırlatır yahu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

en son 3*11 i izlemişim..ama 3*15 yayınlanmış..insan bir hatırlatır yahu...

16 bile yayınlandı ama altyazı problem oldu nedense
  • aslında community imzası olmalı...tanıtım adına...pek çok kimse bilmiyor..birazdan foto atıcam konuya...alison brie..
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.