Şimdi Ara

Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.059
Cevap
7
Favori
38.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diziye 2 gün önce başladım en son paintball savaşının olduğu bölümü izledim belkide şuana kadar izlediğim tüm dizilerin arasında en eğlenceli en sıradışı bölümdü şuan üniversiteye giden biri olarak adamların hayatına özendim ya belki gerçek hayatta bu kadarı olmaz ama insan yinede üniversiteyi keşke orada okusaydım diyor
  • 1.sezonu bitirdim.Bu dizinin popüler olmaması şaşırtıcı.Çoğu bilinen amerikan komediler çok daha iyi.Gerek Retro gerek güncel esprileri ile şaheser.Karakterler ise ayrı şaheser.Kendine has bir sürü karakter barındırıyor.İnek tiplisinden tut Hip Hop'cısına...
  • son sezon hala duruyor
  • Community izleyicileri konuyu diriltin.
  • arkadaşlar 6. sezon 3 mart 2015te başlıyormuş. diziye shirley de veda etmiş sanırım, 6. sezonda olmayacak yani.
  • 4. sezon 1. bölümdü galiba abed kafasında hayal kuruyordu abed tv de bir dizi şeklinde o bölümü izledikten sonra başka komedi dizisi izliyemedim orada da dalga geçiyorlardı (gülme efektleri , espriler) Community komedinin ayrı bir dalında en tepede bu açıdan. Başka dizilerle karşılaştırılmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

arkadaşlar 6. sezon 3 mart 2015te başlıyormuş. diziye shirley de veda etmiş sanırım, 6. sezonda olmayacak yani.

ingiliz dizileri gibi komple kadro değişecek bu gidişle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 10 Şubat 2015; 0:36:59 >
  • Peter Tägtgren kullanıcısına yanıt
    kimler yok şimdi daha doğrusu kimler kaldı? ikinci sorunun cevabı daha kısa herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victoria Secret

kimler yok şimdi daha doğrusu kimler kaldı? ikinci sorunun cevabı daha kısa herhalde

jeff,britta,abed,annie. yeni kişiler de gelicekmiş sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

quote:

Orijinalden alıntı: Victoria Secret

jeff,britta,abed,annie. yeni kişiler de gelicekmiş sanırım

varda iyi yukarlarda bi yerde abed de yok yazmışlardı sanki. abedsiz bu dizi iyiye gitmez. abed varsa da her türlü izlenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7. sezon yada sinema filmi ile ilgili herhangi bir açıklama var mı şu ana kadar? Benim tercihim sinema filminden çok tam sezon onaylı 22-23 bölümlü 7. sezonu görmekten yana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeqqqqq

7. sezon yada sinema filmi ile ilgili herhangi bir açıklama var mı şu ana kadar? Benim tercihim sinema filminden çok tam sezon onaylı 22-23 bölümlü 7. sezonu görmekten yana.

7. sezonu varmı diye düşünmenin sebebi dizinin 6 sezona ulaşma hayalınden dolayımı?

----------------

Dan'in belgesel filmini izledim 2-3 ay geçti üzerinden 2014 yılından, adam reyis, bu diziyi dizi yapan odur zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan955

quote:

7. sezon yada sinema filmi ile ilgili herhangi bir açıklama var mı şu ana kadar? Benim tercihim sinema filminden çok tam sezon onaylı 22-23 bölümlü 7. sezonu görmekten yana.

7. sezonu varmı diye düşünmenin sebebi dizinin 6 sezona ulaşma hayalınden dolayımı?

----------------

Dan'in belgesel filmini izledim 2-3 ay geçti üzerinden 2014 yılından, adam reyis, bu diziyi dizi yapan odur zaten.

Evet?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

----------------

Evet?

Farklı bir bilgi mi duydunuz acaba diye şey etmiştim.

Benim şahsi fikrim, Dan Harmon bu kadar kolay pes etmez. Güzel bir sezon geçirir ve diğer sezon gelir diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

----------------

Evet?

Farklı bir bilgi mi duydunuz acaba diye şey etmiştim.

Benim şahsi fikrim, Dan Harmon bu kadar kolay pes etmez. Güzel bir sezon geçirir ve diğer sezon gelir diye düşünüyorum.

Farklı bir bilgi duymadım hocam maalesef

Dediklerinize aynen katılıyorum 6. sezon izleyiciyi tatmin ederse -ki 5. sezon pek tatmin etmedi açıkcası- devamının geleceğini düşünüyorum ve gelmesini umuyorum

• Yeni sezon 17 mart'ta başlayıp 13 bölümden oluşacak.

Cast tanıtımına aşağıdan bakabilirsiniz. Jeff'in espritüelliği üzerinde yine.
    https://screen.yahoo.com/community-cast-announces-season-6-162500604.html

Ayrıca iki yeni yüz göreceğiz.
     Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?)

Yeni sezon için bir poster yayınlandı.
     Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 19 Şubat 2015; 2:05:58 >

• En son 2x8'i izlemiştim.En komik amerikan dizisi.
  • #CommunityIsBackOnMarch17
  • Gelsin artık özledik, sınavdan sonra iyi gider.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.