Şimdi Ara

Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.059
Cevap
7
Favori
38.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi oldu iptal olduğu. son sezon -ki henüz bitirmedim- çok kötü olmuştu . fazla sıvamamak lazım tadında bırakılsın.
  • şimdi öğrendim iptal olduğunu çok güzel diziydi ama pierce'ın diziden gidişinden sonra eski havası kalmadı bence. ondan sonra da troy gitti grupta çok eksiklik oldu. yine de hoş olmadı
  • Ayrılan oyunculardan sonra bocalama olmuştu ama eski havasını son bölümlerde yakalamışlardı. Severek izlediğim bir diziydi, iptal olması bms den sonra en çok üzen dizi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?)

Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?)

Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?)

brittaya benzemiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 2 Haziran 2014; 20:46:21 >

• Death Note kullanıcısına yanıt
    gözler epey andırıyor.
  • yakında başlıyorum ben de.
    uzun zamandır bi arkadaşım ısrar edip duruyor izle izle diye
  • Ben de az önce gördüm haberi güzel haber
    13 bölüm olacakmış ve Yahoo üzerinden yayınlanacakmış
  • Kadro yine eksik mi olacak ?

• troy ayrıldığından beri izlemiyordum üzüldüm nbc yaptı yine yapacağını neyse en azından finali olacak izlesemmi ama bilemedim üşeniyor insan
  • İlk 10 bölüm itibariyle bana ortalama bir dizi gibi geldi. Pek fazla güldürmüyor ve çokça klişelere yer veriyor. Mesela Jeff, Britta'nın sevgilisinin yazdığı mektubu arkadaşlarına gösteriyor dalga geçiyor, tam o sırada Britta ve sevgilisi içeri giriyor gerisi klasik işte Britta ve sevgilisi ayrılıyor falan filan... Çerezlik bir dizi olarak devam ediyorum yine de dizide kusursuz güzellikte iki oyuncu var çünkü Troy ve Pierce karakterleri ise güldüremiyor beni. Dizinin diğer sezonları da böyle mi acaba izleyenlerden cevap bekliyorum.

Aynı şey Friends'de de var. Her bölüm Phoebe'nin aynı tepkiler ve Tribbiani'nin klasik anlamamazlıkları. Yine de iki diziyi de izliyorum. Can sıkıntısına iyi geliyor.
  • Troy en sevdiğim karakterdi. 3. Sezon çok iyiydi.

• Dizinin 1. sezonu ilk 15 bölüm itibariyle çok kötü. Bu kadar beğenilmesine şaşırdım. Diğer sezonlarda düzeliyor mu dizi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaysofHope -- 29 Temmuz 2014; 20:43:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UniJaa_61

Dizinin 1. sezonu ilk 15 bölüm itibariyle çok kötü. Bu kadar beğenilmesine şaşırdım. Diğer sezonlarda düzeliyor mu dizi?

1. Sezonu beğenmediyseniz kalanında da fikriniz değişmez hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sentez* kullanıcısına yanıt
    Sağolun hiç vakit kaybetmeyim o zaman. Acayip sıkıcı yahu, dizileri kolay kolay yarım bırakmam fakat Shirley karakteri, Jeff'in yakışıklılığı üzerinden yapılan espriler, Britta'nın yüz vermemeleri filan aynı Türk dizileri gibi. Ayrıca Abed'in neredeyse hiçbirini anlamadığım göndermeleri de ayrı mesele.
  • quote:

Sağolun hiç vakit kaybetmeyim o zaman. Acayip sıkıcı yahu, dizileri kolay kolay yarım bırakmam fakat Shirley karakteri, Jeff'in yakışıklılığı üzerinden yapılan espriler, Britta'nın yüz vermemeleri filan aynı Türk dizileri gibi. Ayrıca Abed'in neredeyse hiçbirini anlamadığım göndermeleri de ayrı mesele.

Raising Hope izleyin hocam izlemediyseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Raising Hope izleyin hocam izlemediyseniz.

Raising Hope izledim, çok hoşuma giden bir diziydi fakat iptal oldu. Curb Your Enthusiasm'a başlamayı düşünüyorum. HBO'da komedi dizileri pek tutmaz ama bu dizi 8 sezon devam etmiş.
  • Jonathan Banks oynadığından ilgimi çekti, lakin sık oynamıyor gibi galiba ? diziyi takip edenler cevaplarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobafett

Jonathan Banks oynadığından ilgimi çekti, lakin sık oynamıyor gibi galiba ? diziyi takip edenler cevaplarsa sevinirim.

O 5. sezonda diziye dahil oldu. 12-13 bölümde var toplam.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.