Şimdi Ara

Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.059
Cevap
7
Favori
38.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Diğer paintball bölümlerine göre kötüydü, sezon geneline göreyse efsaneydi. Todd ve Starburns'le açılış sahnesi mükemmeldi. Asansör sahnesi Hademe çocuk Silicon Valley'de oynuyor o da çok iyi dizidir. Jeff ve Frankie arasında bir şey olabilir gibi. Chang yine çok az göründü hatta hiç görünmedi:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6x11

Sezonun en iyi bölümü olabilir.

Ünlü paintball konsepti yine güzeldi. Öncekileri arasında şu iyidir felan diyemem ama sahneler çok iyiydi. Önce Star'ın sonra Ri ve Dean'in ard arda gelişen olayları.
    Annie geçen seferde böyleydi bayılıyorum bu haline. Britta reyizin saçları çok hoştu, Frankie iyicene Shirley havasına büründü. Cidden bölüm sonu shirley'in yerini aldın lafı verdiler.

• Diğer Paintball bölümlerine göre berbattı.Sezona göre iyiydi.Yine Dekan güldürdü.
  •  Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?)
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Aklıma direk Lily ve Robin geldi

Dizinin ilk sezonunu az önce bitirdim. Paintball bölümü gibi sağlam bölümler vardı. Sanırım her sezon oluyormuş. Finaller olmasa haftaya 2.sezonu da izlerdim o kadar sardı.
    Diziyi izlerken Russo kardeşlerin yapımcısı olduğunu görünce şaşırdım. Adamlar el attığı herşey güzel oluyor. Diziyle, Winter Soldier arasında göndermeler de varmış.
  • dizinin 7.sezonu çıkacak mı acaba troy ve pierce gittikten sonra sanki bi sönüklük var dizide 6.sezon 2.bölümdeyim
  • seinfeld den sonra zevk aldığım ender dizilerden hoşuma gidiyor nedense bi yandan bana futurama ı hatırlatıyor
  • 6x12 altyazısı gelmedi hala Bu arada güzel bir haber var 6x13'de Shirley geliyor, bir bölümlük galiba zaten son bölüm. Yedinci sezon hala belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 29 Mayıs 2015; 15:13:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla 6 sezondur Jeff Britta ilişkisini bekliyorum ama olmayacak heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jax T.

Valla 6 sezondur Jeff Britta ilişkisini bekliyorum ama olmayacak heralde

ana karakterler arasında aşk diziyi olumsuz etkiliyor bence böyle daha güzel. ama olursa jeff-frankie olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

quote:

Orijinalden alıntı: Jax T.

Valla 6 sezondur Jeff Britta ilişkisini bekliyorum ama olmayacak heralde

ana karakterler arasında aşk diziyi olumsuz etkiliyor bence böyle daha güzel. ama olursa jeff-frankie olabilir

Sonuçta Annie ile Jeff ilişki yaşayacak ben Annie'yi sevmediğimden Britta'yı tercih ederim illa bir ilişki olacaksa ama hiç olmasın daha iyi tabi

• 6x12

Chang'i bölümün kahramanı yaptılar sonunda, bu sezon o kadar geri planda kaldı ki çok şaşırdım. Ama bu iyi Chang hiç güzel olmuyor okulu ele geçiren Chang'i istiyorum ben sevenleri birleştiren değil NOW THIS IS A MAN WHO KNOWS HOW TO MARRY HIS COUSIN! Elroy şu muhabbetle iyi güldürdü beni. Mesaj verme ayağına da Garrett'i evlendirdiler ilginç oldu. Bölümün güzel tarafı gruptaki herkese ayrı ayrı zaman ayırmalarıydı, keşke Abed'in gözünden değil de normal olsaydı onu da görseydik. Britta'nın New York'ta yaşayışını söylemesi de her seferinde güldürüyor beniÇok çok beğendim bölümü bakalım yedinci sezon için hala umut var inşallah bitmez ya

• Espirileri ve grubun ilginçligi dolayısıyla izledim. Başarılı ve guzel. Bir grup var ve müslüman, yehova şahidi, Hrıstiyan, ve adını unuttuğum bir inanç daha vardı. Olaylar çok garip gelişiyor hep, ve aşırı komik bazı yerlerde gözümden yaş gelicek kadar güldüruyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

• 6x12

Uzun zamandır bu kadar güldürmemişti. :D Konsept çok iyiydi. Chang'in öyle birşey yapmasını beklemiyordum.
    Düğünde en iyi davetliler olma fikri çok iyiydi, sonda batırmaları olayları kuzene bağlamarı en sonda Chang'in böyle birşey yapması bölümü iyi yapan etkenlerdi.

12 bölümdür sürekli özgün şeyleri işliyorlar fakat Community tadını alamıyorum 1. sezonu özledim arkadaşlar.

• Hem iyi hem kötü haber:
    In the Season 6 #CommunityFinale, some will leave. But some will return.
    https://twitter.com/CommunityTV/status/605071264189960192

• quote:

Hem iyi hem kötü haber:

ne anlatıyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAE11

quote:

Hem iyi hem kötü haber:

ne anlatıyor hocam

Altıncı sezon finali yani önümüzdeki bölümde bazıları gidecek, bazıları ise geri dönecekmiş. Geri dönen Shirley o kesin gidenleri bilmiyoruz henüz. Some kelimesi orada başka anlamda da kullanılmış olabilir ama

• quote:

quote:

quote:

Hem iyi hem kötü haber:

ne anlatıyor hocam

Altıncı sezon finali yani önümüzdeki bölümde bazıları gidecek, bazıları ise geri dönecekmiş. Geri dönen Shirley o kesin gidenleri bilmiyoruz henüz. Some kelimesi orada başka anlamda da kullanılmış olabilir ama

hocam peki 7.sezona dair bişeyler var mı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hem iyi hem kötü haber:

ne anlatıyor hocam

hocam peki 7.sezona dair bişeyler var mı

Belli değil, 7. sezon olmayacaksa da #sixseasonsandamovie

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.