Şimdi Ara

Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.059
Cevap
7
Favori
38.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    #?SezonveBirFilm
  • ayrılan karakterler neden ayrıldı. ara ara izliyorum konu bütününü takip edemedim. kısaca açıklayabilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: civilbugra

ayrılan karakterler neden ayrıldı. ara ara izliyorum konu bütününü takip edemedim. kısaca açıklayabilirmisiniz.

troy pierce in vasiyeti üzerine tekne ile dünya turuna çıktı. shirley ne oldu hatırlamıyorum .ama sezon arasında ayrıldı. o yüzden pek bir önemi yok.aslında olmasada olur. en gereksiz karakter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?)

oha süper ama kadro dağılmaz umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

ayrılan karakterler neden ayrıldı. ara ara izliyorum konu bütününü takip edemedim. kısaca açıklayabilirmisiniz.

troy pierce in vasiyeti üzerine tekne ile dünya turuna çıktı. shirley ne oldu hatırlamıyorum .ama sezon arasında ayrıldı. o yüzden pek bir önemi yok.aslında olmasada olur. en gereksiz karakter.

nasıldan ziyade bi kavga falan mı oldu. türkiyede ayrılıklar öyle olur ya genelde ondan sordum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

nasıldan ziyade bi kavga falan mı oldu. türkiyede ayrılıklar öyle olur ya genelde ondan sordum

hayır kavga yok. shirley sanırım yeni bir diziye transfer oldu ve troy ise müzik kariyerine odaklanmak istemiş

• Devam edeceğini biliyordum.
  • Az önce finali izledim. Bu sezon belki de en durgun sezonlardan biriydi, daha doğrusu önceki sezonların havasını alamadım. Bölümde de geçtiği üzere ayrılıklardan ötürü zaten bu, Pierce'ın ırkçı yorumlarını, Troy'un aptal aptal bakmasını özledim açıkçası.
    Ve bir dizinin bitmesi harbiden koyuyor. Oyunculara daha çok koyuyurdur, biz 30 dk izliyoruz adamlar onu çekmek için kaç gün emek harcıyorlar, beraber vakit geçiriyorlar.
    7. sezon olsa ne olur diye düşünüyorum ve olumlu bir şey göremiyorum, keşke güzel bir film çekseler, tüm karakterlerin döndüğü...
  • Alison Brie'nin yeni romantik komedi filminin trailerı gelmiş:

• WISDOM kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

Az önce finali izledim. Bu sezon belki de en durgun sezonlardan biriydi, daha doğrusu önceki sezonların havasını alamadım. Bölümde de geçtiği üzere ayrılıklardan ötürü zaten bu, Pierce'ın ırkçı yorumlarını, Troy'un aptal aptal bakmasını özledim açıkçası.
    Ve bir dizinin bitmesi harbiden koyuyor. Oyunculara daha çok koyuyurdur, biz 30 dk izliyoruz adamlar onu çekmek için kaç gün emek harcıyorlar, beraber vakit geçiriyorlar.
    7. sezon olsa ne olur diye düşünüyorum ve olumlu bir şey göremiyorum, keşke güzel bir film çekseler, tüm karakterlerin döndüğü...

Bu diziyi izlemeyi düşünüyorum da Pierce'nin ırkçı yorumları derken hocam? Ne demek istediğinizi anlatır mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Bryan

quote:

Az önce finali izledim. Bu sezon belki de en durgun sezonlardan biriydi, daha doğrusu önceki sezonların havasını alamadım. Bölümde de geçtiği üzere ayrılıklardan ötürü zaten bu, Pierce'ın ırkçı yorumlarını, Troy'un aptal aptal bakmasını özledim açıkçası.

Bu diziyi izlemeyi düşünüyorum da Pierce'nin ırkçı yorumları derken hocam? Ne demek istediğinizi anlatır mısınız?

https://www.youtube.com/watch?v=zJLgryn01uY

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Bryan

quote:

https://www.youtube.com/watch?v=zJLgryn01uY

İngilizcem pek iyi değil ama bir bakarım yinede.Saolun.

• Alison Bries Dave Franco ile nişanlanmış
  • hayırlı olsun .
  • 1.sezonu bitirmeye yakınım.Dizi aşırı muhteşem değil ama arada gülümseten sahneler var zaman geçsin diye izliyorum.Abed adlı karakter güzel ama o tiplerin özgüveni düşük olur bunun ise tam tersi zirvede.Dizi pek samimi değil gibi geldi bana ama sonuna kadar izleyeceğim yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 19 Eylül 2015; 16:01:39 >
  • 2.sezonu bitirdim baya zevk aldım çok sayıda eğlenceli bölüm vardı.Shirley çok gereksiz bir karakter olmasa da olur diyerek başlayayım

-Shirley hamileydi ama vücudu hiç hamile gibi gelmedi zaten önceden de şişmandı
    -Britta bi bölümde sanırım psikoloji okumaya karar verdim falan demişti ulan 2.senenin sonu şaka mısın okula gelirken bölümün bellidir zaten
    -Troy çok yumuşak lan ağlıyor sürekli zencisin sen güçlüsün bebek gibi olma
    -Annie'nin öpmediği sevmediği erkek kalmadı grupta kaşar
    -Greendale o kadar boktan bir okulsa niye gidiyorlar lan %100 işsiz kalacaklarını bilmiyorlar mı ?
    -Greendale'in içiyle kendi üniversitemi karşılaştırıyorum peh ben o kadar ders çalışmıştım çaba göstermiştim sevmiyorum ülkeyi hak ettiklerimizi alamıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 23 Eylül 2015; 20:36:07 >

• 6. Sezon Communitary, Dan Harmon'dan özel. VPN gerekiyor yahoo için.
    https://screen.yahoo.com/community/communitary-community-episode-1-ladders-154501237.html
    6. Sezon Behind the Scenes

Ass Crack Bandit Song bu da benden

• 3.sezon efsaneydi.Starburns çok güzel isim lan oyunlarda onu kullanıcam.Ayrıca şu resmi alıp t shirt yaptırcam tish o dan.
    http://i.hizliresim.com/7Pm455.jpg

Yastık savaşı bölümleri, Troy ve Abed'in Christmas rap şarkısı, chang ve ordusu, Starburns aklımda kalan efsaneler hepsi ayrı zevkli.

4.sene okulun son senesi, dizi nasıl 6 sezon devam ediyor merak ettim 4.sezon sonuna hızla geleyim bi
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.