Merhabalar hocam. Özelden davet linkinizi alabilir miyim? @samet_5877 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuanM -- 27 Mayıs 2022; 11:5:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Merhabalar hocam. Özelden davet linkinizi alabilir miyim? @samet_5877 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuanM -- 27 Mayıs 2022; 11:5:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MİLLENCOM TURKNET GIBIRNET kullandım. Şu anda da COMNET 100 mbps paket kullanıyorum. Ortalama 98 mbps hız alıyorum gayet memnunum. Öğrenciyim kodumu kullanırsanız sevinirim. Sormak istediğiniz bir soru olursa da yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım. Arkadaşını getir davet kodum: CMT942QJB |
Kodunuzu kullandım hayırlı olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam kodunuzu kullanıp üye oldum. üyeliğim aktif olunca nasıl göndereceksiniz ödemeyi? teşekkürler bu arada |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Pm ile iban bilgisi gönderin aboneliginiz aktif olunca da yazın göndereyim hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
35 mbps kullanıyorum aboneliğimi 12 ay uzattım ve Kayseri'deyim. 1 ay ücretsiz kullanmak için davet kodu : CMT528PUB Ben de forumdan bir arkadaşın kodunu kullanarak abone oldum. 1 ay ücretsiz süre hemen aktif oluyor, hesabınıza ekleniyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_ercik -- 28 Mayıs 2022; 13:10:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkph0bia -- 28 Mayıs 2022; 22:51:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 2 Haziran 2022; 11:26:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |