Şimdi Ara

Comnet çöktü mü ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

alternatif sağlayıcıların çoğunun ataköy ttni seçmesinin nedeni trafiği yurtdışına doğrudan çıkaran ve aynı zamanda ücretinin diğer ttnlere göre uygun olmasıdır yoksa firmalar gayrettepeyi de tercih edebilirler. son kesintinin nedenini bilmiyorum ama bir önceki kesinti upslerden dolayı olmuştu tt kaynaklıydı. superonlineda neden sorun olmayışına gelirsek superonlinenın ataköyde bulundurduğu bir sistem yok trafiği kendi veri merkezine aktarıyor.

• Şuan İnternet Gitti Gibi Türk Telokom

2 Günden Beri İnternet Çökmüş Gibi Sizde Nasıl Samsunda Böyle Akşamları Özellikle

• billy brown kullanıcısına yanıt
    evet evin de türk telekom altyapısında bir sorun yoksa firma dan firmaya çok farketmiyor gibi . En azından benim için öyleydi. Mesela zamanında hürnet, fixnet vs kullanmıştım şimdi de comnet kullanıyorum.

Bu arada comnetin yaptığı işte profesyonel olduğunu düşünüyorum. Yani imkansızlık veya yetersizlik yaşatabilirler hizmet anlamında ama adamların yaptıkları işi biliyorlar. Fixnet için de aynısını söyleyebilirim. Müşteri temsilcileri ttnet fibi falan değildi bu firmaların. Teknik bilgi verebiliyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.