Şimdi Ara

comnet'e geçilir mi (internet) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
8
Favori
53.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, comnet’te statik ip gibi ip adresi hiç değişmiyormuş böyle bir bilgi gördüm forumlarda. Kullananlar teyit edebilir mi var mı böyle birşey gerçekten de?

• Millenicom'dan Comnet'e geçmek istiyorum. 35Mbps VDSL aylık 239 TL diyor. Modem almayacağım.

Geçiş, aktivasyon vs. bana yansıyacak gerçek rakam nedir?

• jinduw J kullanıcısına yanıt

Telekom altyapı ise geçiş ücretsiz.

Superonline ise yeni abonelik yapmanız lazım; akt. 399- kur. 599.

• Telekom altyapısı da akt. kurulum çokmuş. Zaten mevcutta kullandığım internet parasına geliyor toplayınca.

Millenicom'dan 20 gündür hizmet alamıyorum ve değiştirmek istiyorum. Comnet'ten başka firma bakacağım o halde.

Teşekkür ederim.

Geçiş ücretsiz; karışıklık olmasın. Yeni abonelikte kur+akt. var.

• Şimdi geçiş yaptığımda modem falan almazsam sadece aylık ücretin ön ödemesini yapıp geçiyorum öyleyse değil mi?

239 TL'den başka bir ücret yok.

Teşekkürler.

Evet; vdsl de modem teimini size ait zaten. Başvururken kodda kullan bedava gün kazanırsın.

Türk telekom altyapısında geçişler ücretsiz. Aktivasyon ve kurulum ücreti ödemeden geçiş yapabilirsiniz mevcut internet sağlayıcınızdan. Modem tahsisi bulunmuyor VDSL de. Kendinize ait modemi kullanmaya devam edeceksiniz.

Aylık 239 tl, senelik peşin ödemede 179 tl tarife ücreti. +30 gün ücretsiz hediye internet kazanmak isterseniz başvuru esnasında herhangi bir comnet abonesinin kodunu kullanarak başvuru yapabilirsiniz. Forumda referans paylaşım konusu mevcut.

• RElS kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim. Ufak bir sorun devam ediyor. Hallolsun direk geçiş yapacağım.

• Fiyat olarak uygun derim. Ama teknik destek kısmı sınıfta kalır
  • Arkadaşlar şu an fiyat performans olarak geçilebilir hangi ISSler var? Millenicomdan memnundum ama ücreti 170 liradan 370 liraya bilgim dahilinde olmadan çıkartınca iptal ederek farklı bir ISS'ye geçmek istiyorum. Şu an 35 Mbps VDSL kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi healthypatient -- 23 Mayıs 2024; 15:15:19 >
  • Superonline fiberdenn comnete gecmek istiyorum yillik 100 mbit 199₺ olan paketi almayi dusunuyorum. Modem ve gecis ucreti aliniyormu nasil oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthbsbg -- 22 Mayıs 2024; 15:43:59 >
  • fthbsbg F kullanıcısına yanıt

Sp altyapıdan geçiş yapamazsınız; Comnet Telekom altyapıdan hizmet veriyor. Yeni abonelik yapmanız lazım; yıllık alırsanız kur. ve akt. %50 indirimli. Fiber de modem ücretsiz. Güldürennet altyapı sorgudan bakın fiber var mı diye.

• son günler de durum iyi değil bir işlem yapıyorum banka işi yarım kaldı. daha sonra geldi internet elektrik ödemesi yapacaktım tam onay bölümünde takılı kaldı 15 dk gibi sonra geldi hat değerlerim çok iyi hiç kesinti olmuyor sadece internet gönderilmiyor alt katımda da comnet var köyde evimde kameralr içinde almıştım kızımda fiber olarak ve gittimi hepsi gidiyor. son günler çekilmez oldu dün de aynı şeyleri yaşadık geçen hafta yurtdışından misafirlerim vardı rezil olduk. düzeltmeleri gerekiyor yoksa az gün kaldı hepsini değiştireceğiz. hiç açıklamada gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kipir -- 27 Mayıs 2024; 13:7:15 >
  • şu anda hala sayfalarda açmada sıkıntı var açsa da teker hala dönüyor problem var hala akış net değil.

• şimdilik iyi fakat yine aynı şeyleri yaşarsak bir abonem 2 ay sonra bitecek diğer abonem 3 ay sonra. biraz pahalı gibi olsa da 12 ay sabit fiyata bulunduğum yerde ki ciddi firmaya geçeceğim. çünkü normal kullanıcılar için iyi fakat evden çalışan, sık banka işlemi gibi işler yapanlar için sıkıntı. özellikle mesai günleri devamlılık esas.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.