Şimdi Ara

comnet'e geçilir mi (internet) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
286
Cevap
8
Favori
54.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• MertcanJ kullanıcısına yanıt

Hocam merhavalar, bu kampyanlar mevcut poyraznet ve birçok iss için işte şubata kadar 6 ay boyunca vs 270 tl 300 tl gibi gibi bazıları yazmamış ama poyraznet için konuşursak, 300 tl şubata kadar olan kampanya ile abone oldum diyeyim bilgi yok sitede, mesela 6 ay sonrasında sabit fiyat garantisi bitince nasıl bir ücretlendirme olacak?

Sİz ne ödüyorsunuz mesela?

• İstanbul üsküdar'dayım. Yaklaşık 3 aydır discordda konuşurken özellikle akşam 10'dan sonra 3 kişi bile konuşurken ciddi derecede sorun yaşıyorum. Sesim karşıya gitmiyor. Onların sesi bana gelmiyor. Bu sırada oyun oynuyor oluyoruz. Oyun içindeki sesliye geçtiğimizde hiçbir gecikme yok mesela. Oyunlarda ping sorunum da olmuyor. Bu saatlerde bu sorun sadece discordda oluyor. Akşam 10 ' dan önce de genelde böyle bir sorunum olmuyor. Fikri olan var mı ?

• 2 aydır kullanıyorum

dün sabaha kadar hiç sorun yaşamadım. dün sabah 9 da kesilen internet bugun öğlen 2de geldi.. yani 30 saat evde internet yoktu... Bölgedeki telekom sahaçalışanı arkadaşı aradımsağolsun halletti. comnet biz birşey yapamayız mudahele edemiyoruz felan dedi. durum bu.

ucuz diye kullanıyoruz işte.

• Parayı peşin ödedik yeni baglanti. Ne gelen var ne giden 9 gün oldu. Telefonu da acmitorlar. Dolandırıcı ciktilar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Comnet için modem öneriniz var mı arkadaşlar? Memnun kaldığınız

• MUTAF kullanıcısına yanıt

Hangi numarayı aradınız. Tt sitesine arıza bölümüne baktım bulunduğum bölgede genel arıza göstermiyor. 4441444 ü aradım kullanıcı değilseniz buradan yardımcı olamayız deniyor

comnet'e geçilir mi (internet)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memole -- 22 Ekim 2024; 10:28:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Comnet iyice havalandı. İlk önce desteği bozdu. Doğru dürüst birşey soramıyoruz artık. Seçenekler çıkıyor yoksa sordurmuyor. SMS onayı istiyor vs sanki banka girişi.. Sorulan soruya copy/paste cevap verip konuyu kapatıyor.. üstelik 1000MBPS kullanıyorum. Bana başta 1000MBPS o modemle olmaz şu modemi alın dediler. Aldık kullanıyoruz. Şimdi de başımıza kullanmadığımız modemin kirasını çıkardılar. İade edeyim alın modeminizi diyorum onuda kabul etmiyorlar. Artık sonu geldi gibi. 40 gün sonra bitiyor aboneliğim. Önerebileceğiniz başka bir Türk Telekom Altyapılı sistem varmıdır?

• anl_clk A kullanıcısına yanıt

xDSL ile kendi verdiklerini kullan. Zaten 100MBPS geçmediği için hepsi aynı..

Fiber ise

Keenetic Hopper KN-3810-01 AX1800 Mesh 4 Port 1800 Mbps Router

Kendi işletim sistemi olan. Evine kendi özel VPN ini bile kurabildiğin müthiş bir Router. (Modem değil)

Telekom un ONT cihazından Router a giriyorsun.

Mobil uygulamasından kim bağlanmış kaç cihaz bağlı vs hepsini görüyor kısıtlayabiliyor veya öncelik verebiliyorsun.

AMA bu sana Türk Telekomun verdiği dandik ZTE modem için aylık 50 TL ödemeyeceğin anlamıne gelmiyor :)

O modem kutuda boş boş dursa bile aylık 50TL kirası ödeniyor

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.