Bu arada iyiki geçmemişim bayağı dandik bir hizmet veriyorlarmış çoğu kişi de aynen böyle yazmış. Şu an ki internet fiyatları 21 aralıkta yazdığım konuya göre inanılmaz arttığı için de herhangi bir internet servisine geçemiyorum göknet den devam .d bu arada konu ne hortlamış öyle ya 4500 tıklanma almış. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertcanJ -- 29 Haziran 2022; 20:45:12 > |
comnet'e geçilir mi (internet) (3. sayfa)
-
-
100 mbit zamlı fiyatı ne olacak,? -
Göknetin fiyatlarının Comnetten pahalı.
Şu fiyata bak 35 mbps 150 TL veriyor gider telekomdan hizmet alırım kafaları güzel herhalde
-
Covabilirler içeri girersen dikkat etmelisin. -
Ben başta 50 lira ödüyordum fiyatları arttı şu an 70 tl ödüyorum. Bu fiyatlarda oldugunu bilmiyordum ki.
-
Kendini geliştiremeyen AL-SAT yapan cebini düşünen firma piyasada kalmayacak port fiyatları buna itiyor.
Hepsi zam yapacak ucuza firma kalmayacak çürük çarık firmalar gidecek bu işten böylesi daha iyi olur herhalde
-
Çürük tanıdık geldi Cürüknet.
Aboneye tekme vuranlar yarın bir gün devranın döneceğini bilmeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 31 Temmuz 2022; 20:10:42 > -
Comneti şikayet edelim diye bir konu var az önce orada gördüm. Bunlar nedir hocam, port iptali nedir.
-
Bazı arkadaşların olumsuz deneyimleri olmuş, ama ben hiç sorun yaşamadım. -
Bu risk alınabilecek bir durum değil gibi gözüküyor. Turknete 2 kuruş daha veririm kafam rahat olur.
-
Görünenler ortada hocam rezillik tamamen bir de DH üyelerine yapmaları terbiyesizlikti.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X