Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (557. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.556
Cevap
277
Favori
638.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Comnetten iptal edenler icin gecerli degil sanirim. Gecis yapanlar icin gecerlidir bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dun 16:00 da basvurmustum turknete. 13.30 da sesli onay aldilar. Comnet uygulamasında abonelik gozukmuyor ama gecis tamamlanmadi henuz

• yaklaşık 89 gün önce adresime ilk defa internet bağlatıp Comnet 500mbit FTTH (eve kadar fiber) aldım, ONT+Modem kullanılıyordum

Şimdi 2 ay ücretsiz Türknet kampanyasıyla Türknet'e geçiş yapmayı denediğimde şu hatayı aldım:

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

500mbit fiber'den 100mbit fiber'e geçerken niye böyle bir hata alıyorum? Müşteri temsilcisi hizmet numaram 178 ile başladığı için hata aldığımı söyledi, telefondan bilgilerimi alıp yardımcı olacağını söyledi.

Beni yeni abonelik yapmaları gerekiyormuş. Comnet'e modem ve ont'yi iade edecekmişim, türknet 6 gün içinde bana yeni modem gönderip kurulum yapacakmış.. Ancak bana yeni abonelik yapmalarına rağmen kurulum ve aktivasyon ücreti almayacaklarını, 2 ay ücretsiz kampanyasından yararlandıracağını ve 3. ay başka firmaya geçiş yaparsam herhangi bir ceza ücreti ödemek zorunda kalmayacağımı söyledi. BTK onayı vermek için edevlete girdiğimde ise öncül ücret(kurulum ücreti) olarak 840tl görünüyor:

Ardından tekrar müşteri hizmetlerini aradım ve sözleşmede kurulum ücreti yazmasına rağmen benden alınmayacağını tekrar söylediler. Şimdi Türknet benden kurulum ücreti almayacağını söylüyor ama ben 3 ay sonra comnet gibi fiber 100mbit üstü veren başka bir firmaya geçiş yapmak istesem onlar benden kurulum ücreti isteyecek mi? Türknet benim altyapı türümü mü değiştirmeye çalışıyor, o yüzden mi yeni aboneliği şart koşuyorlar? Türknet 100mbit fiber müşterilerine eve kadar fiber veriyor mu? Aboneliğimi iptal ettirip bu kadar beklemek istemiyorum, hızlıca yeni bir firmaya geçiş yapmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalcaner2 -- 12 Aralık 2024; 15:43:46 >

• Sesli aramadan sonra internet geldi 2 saatir kullanıyorum. Kriz sürecinin ilk adımı atlatıldı ikinci adım da paraların geri ödenmesi. Bakalım bu adım ne zaman tamamlanır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yokluktagider Y kullanıcısına yanıt

sizi aramışlar en azından beni arayanda yok modem bilgilerini girdim ıp alıyor dns var ama internet yok

• fearless_X kullanıcısına yanıt
    Bana kullanici adi ve şifre girmenize gerek yok dedi aradiklarinda. Aboneliginiz baslandiginda sms gelir dedi. Modemi acip kapatmaniz yeterli dedi ama sms gelmedi henuz.

• böyle uyarı geldi ne olacak. ödemiyecekler mi

• sorumsuzadam kullanıcısına yanıt

modeme şifre girmeden nasıl olacak her zaman şifre girdim smste gelmedi .

• fearless_X kullanıcısına yanıt
    Modem tekekomun. Comnet acilirken de sifre girmemistim. Telekom kurup gittikten sonra otomatik almisti

• MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt
    Uygulamadan mi

• Ercannn_ E kullanıcısına yanıt

Bir gelişme var mı? Bende aynı sorun ile uğraşıyorum. Web sitesinde tarifelerim kısmını gelince comnet indirimi kullanılmıştır diyor ama e-imza ve yapılan kurulum ile pek comnet indirimi varmış gibi gözükmüyor.

• celalcaner2 kullanıcısına yanıt

Sizle aynı durumu yaşadım hocam. Kurulum ücretsiz, 2 ay da hediye dedi. Benim sözleşmemde de böyle bir tutar görünüyor almazlar umarım. Aslında geçişten daha hızlı oldu benim yeni aboneliğim. Dün akşam edevlet onay verdim bugün sabah 9 da kurulum yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevilMayCry07 -- 12 Aralık 2024; 15:58:19 >
  • gayet memnunum turknetden. comnete göre 10 ms falan farketti, daha hızlı gibi geldi bana.

bir de çocuk profili, aile profili gibi şeyler olması da avantaj bence. comnetde yoktu bunlar.

• Ankara'dan bugün aldığım King Ping menü sonrası, yaklaşık 2 saat sonra sms olarak kod iletildi. Kardeşimin internetini Comnet'ten Turknet'e geçiş başvurumuzu yaptık.

İlk 2 ay ücretsiz kullanım yerine bu kampanyayı seçme sebebim, Turknet'in yılbaşından sonra yapacağı zamdan dolayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komando57 kullanıcısına yanıt

aboneliği iptal ederim deyince, 2 ay ücretsiz tanımlamışlar. şimdi tekrar mesaj geldi, comnet kampanyası tanımlandı diye. Comnet mağduru olan herkese Allah yardım etsin. Abonelik, evraklar zaman alıyor.

abonelik yönlendirmelerinde sözleşmeleri kargo ile gönderin yazıyordu, mng kargoya gittim. kargo anlaşması yok dediler. MH yazdım, göndermenize gerek yok dediler.

Bu tür işlemlerden işleyiş hakkında güncel ve ayrıntılı bilgiler verilmesi gerekir.

hakkımızda hayırlısı olsun.

• TTHH ne başvuru yapıyorum faturalardan kaç günlük hizmet bedeli için o paraların alındığı yazmıyor yazması gerekiyor normalde 180 gün mü aldım hatırlamıyorum

• E-devlet onaylandıysa ve müşterileşme süreci başladıysa o saatten sonra başvurunuz iptali alınmıştır deme durumu nedir ??!

90 gün sınırı zaten kapanan bir servis sağlayıcı konusunda geçersiz sayılmıyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorumsuzadam kullanıcısına yanıt

Yok siteden iptal ettim uygulamasını kurmam ben

• MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt
    Bu metin daha onceden iptal edenler icin kalmış olabilir

• 
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.