Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (555. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: dr0742 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.557
Cevap
277
Favori
638.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 553554555556557
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İadeler ne olur acaba bilgisi olan varmı ne kadar sürer yatması 401 günüm vardı Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

• Dün 7 gibi başvuruyu tamamladım ama hala ne arayan var ne soran (turknet)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt

dün 16 da hem türknet e hem de netgsm e başvurdum, bugün öğlen netgsm aradı ve geçiş işlemlerini yaptık. türknet ten ses yok.

• Arkadaşını Getir’den kalan günler ne olacak? Ölücülük lvl 99

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artieksicarpi A kullanıcısına yanıt
    Yazdıktan 3 dk sonra aradı turknet 😃

• elite_n1nja kullanıcısına yanıt

benim 100 günüm heba oldu işin garibi commete diyecek sözüm yok sadece 1 ay ilk girişte fatura ödedim ondan sonrası hep arkadaşını getirden sanırım ben batırdım adamları sıra TürknetteComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

2 ayda abone oldum o gün bugün fatura çıkmadıComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komando57 -- 12 Aralık 2024; 14:58:45 >

• djinn_inc D kullanıcısına yanıt

Mail gönderin hemen cevap veriyorlar

• komando57 kullanıcısına yanıt

Ahahahahaha başarılar 😄

• Turknetli T kullanıcısına yanıt

Bakırdan fibere comnetliyken geçiş yaptım ama hizmet numaram eski bakırlıykenki hizmet numarası olduğu için şu an geçiş olmuyormuş. Müşteri temsilcisi türk telekomun koyduğu bir engel dedi. Benim için daha hızlı oldu akşamdan sabaha internet bağlandı, geçiş daha uzun sürüyormuş.

Türknet de kurulum ücretini almazsa söylediği gibi, bir modem gönderme işi var dezavantajlı olarak.

Modem ve ONT cihazı adaptörleriyle birlikte içerisinde abone ad soyad yazarak gönderin diyor. Yurtiçi Gönderi Kodu sitelerinde mevcut.

• Dün akşam 20 de edevletten imzalamamı bitirdim. Arayan soran yok şu ana kadar.

• elite_n1nja kullanıcısına yanıt

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI ilk ve son oldu geçinip gidiyorduk ne güzel düne kadar

• DevilMayCry07 kullanıcısına yanıt

Bakir altyapi uyarisi adresi girip ileri deyincemi geliyodu son adimdami geliyodu dostum bende vdslden fibere gectigimde vdsl yaziyodu fiber yapin orayi demistim muhtemelen siz duzelttirmediniz vdsl olarak kaldiysa olabilir bu sorun tam bir isbilmezlik bende adresi girdigimde uyari gelmiyor denedim

• Lannnnn

bu da olmaz herhalde , turknet ezelden beri var.

• Beni şimdi aradılar dün 18:00 de başvurdum.Malesef ki İptal talebi yapmıştım.Geçiş işlemi için iptal talebini geri almanız lazım dediler.Şirket yok kapı baca.İptal bekliyor yazıyor uygulamada.Umarım onaylarlar hemen..

• replaa R kullanıcısına yanıt

geçiş yapmak yerine sıfırdan üyelik alabilirsiniz belki. tt'de oluyor sanıyorum.

• komando57 kullanıcısına yanıt

ben de sizden referans almıştım.

9-10 günü nasip oldu :D

• genki_forza kullanıcısına yanıt

4.aşamada görünüyor

• muratoztas06 M kullanıcısına yanıt

MErhaba hocam.

Daha önceki mesajlarda yazdım ama tekrar yazayım.

Geçtiğimiz ayın ortalarında comnet üzerinden sıfırdan 100mb fiber internet aboneliği başlattık tam 1 ay olmamıştır bile. Dün öğlen saatlerinde comnetin patladığını duyunca hemen alternatif firma araştırdım.

Daha uygun fiyat veren yerler var ama ben netspeed firmasını tercih ettim. 7/24 bir problem aradığında müşteri temsilcisi var enazından karşında muhattap bulabiliyorsun.

Dün saat 14:00 sıraları telefonla görüşüp başvuru başlattık akabinde e devletten onay verdik.

Akşam saat 20:00 sıraları aradılar telefonla sözlü onay aaldılar. Gecede saat 23:00 sıralarıda modeme internet geldi.

Yani 90 gün dolmamasına rağmen netspeede taşıma işlemini yaptık.

Adıma kayıt başka bir adrestede comnette 35mb vdsl aboneliği vardı. Onuda diğeriyle aynı saatte yani 14:00 te teelofnla abonelik başlattık. Akabinde e devlet onayı. Aksam 20:00 gibi aradılar sözlü onay aldılar. O internetimde bugün öğlene doğru saat 10:30 sıraları aktif oldu.

Diğer operatörler için birşey diyemem ama netspeede 90 günü dolmamış internet aboneliğini yeni abonelik değilde mevcut aboneliği taşıma yoluyla geçirdik. Bilginize.

Ayrıca netspeed e geçmeyi düşünürseniz aylık ücretinize indirim yansıması açısından referans kodumuda size özelden paylaşabilirim. Burayada yazardım ama sonra millet farklı anlıyor reklam yapıyor derler ama alakası yok.

Bende geçiş için başka arkadaşların referans kodlarını kullanarak geçiş yaptım.

• 
Sayfa: önceki 553554555556557
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.