Ne neden? Hattınızı komple iptal ettiğinizde diyorum. Geçişlerde modem ve ont'yi iade etmeyeceksiniz. Yalnızca iptal ettiğinizde gönderiyorsunuz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (554. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
o combo iyi olmuş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
türknet ile konuştuğumda, " modemi ve gpon cihazını göndermenize gerek yok biz devralıyoruz" dediler.
-
GEÇİŞLERDE İADE YOK. Yazdığımı düzgün okuyun hocalarım. Hattınızı KOMPLE İPTAL ettiğinizde iade ediyorsunuz yalnızca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Comnet uygulamasına girmeyi denedim az önce, güncelleme yüklemeniz lazım diyor. Delilleri yok etmeye mi çalışıyor i*neler😃
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasansenturk2 -- 12 Aralık 2024; 14:30:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vdsl olarak geçin; daha sonra fibere dönüşüm talebi açarsınız.
Cimerden gelen cevap:
-
Bende oyle dusunmustum ama netinternet vdsl den baslatamiyorz diyor netgsm de durum ne bilmiyorum form doldurdum donmelerini bekliyorum.
Telefonla aradim fakat yogunluktan biz size donicez diyip hat kapaniyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok öyle bir durum
Tüketici hakem heyeti ile tahsil edilir
-
Yoğunluk vardır ondan olabilir.
Arkadaşlar 90 günü doldurmadan başka firmaya geçiş yapabilen oldu mu? Geçiş yapabilen olduysa firma ismini öğrenmek istiyorum.
Herkesi mağdur ettiler, özellikle 90 gün sorununa takılanları daha çok mağdur ettiler.
Dün 15:00 gibi gigaspeed'ê başvurdum e devlet onayını da dün 16:00 gibi verdim 21:00da 2 kere aramışlar duymadım, daha sonra tekrar aramadılar kaç kere aradım kayıt bıraktım mail attım dönüş yok gigaspeed'den, direkt müşteri temsilcisine ulaşamıyorsun çok saçma.
-
nereye hangi kargoyla göndeeceğiz verelim kurtulalım
ben comnet fiber kapanınca tt başvurdum dün hemen gelip yeni kurulum diye kurulum yaptılar.
-
Ahan da işte kadının bana dediği şey buydu, mektup yazıp kimlik fotokopisi ile birlikte pul yapıştırıp yollayın .. yıl 1998
Sana bu fikri kim verdi? Aklınız başınızda mı ya sizin? İptal geçiş vs. her türlü hak kaybı var. Umarım bu tür bilgili! kullanıcıları dikkate almıyordur kimse.
İPTAL VEYA GEÇİŞ fark etmeksizin ücret iadesi yapılmalıdır. Yapılmadığı takdirde, harcama itirazı, hakem heyeti, bunu takiben icra yolu açıktır. Datacenter ve metro internet hizmetini sürdüreceklerini söyledikleri için de bu süreci takip eden herkes iadesini alabilir.
Tekrar söylüyorum ben comnet'in herhangi bir kullanıcıya ücretini iade edeceğini düşünmüyorum. Söke söke alanlar alacaktır, inşallah bir gün diyenler de çok bekleyecektir. Son 10 günlük süreç bunu gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 12 Aralık 2024; 14:38:34 > -
Pekala, ben yanılmışım o halde.
Hamburger ne kadar?
benim internet geldi. başvurudan sonra tam 24 saat oldu. dün 15:00 gibi başvurmuştum.
hat aynı, sinyal aynı sadece turknet oldu hat. comnetteki hat değerleri ne ise aynısını tanımlamışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crawlers -- 12 Aralık 2024; 14:48:51 >
-
iyi de comnet nasıl vakti zamanında bakırdan fibere geçiş yapan aboneye hizmet vermiş???
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X