Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (553. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.562
Cevap
275
Favori
639.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 551552553554555
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

Yaptım ama dün akşamdan beri cevap veren yok, aradığımdada otomatik mesaj aktivasyon süreciniz devam ediyor diye kapatıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Daha comnet salmadı ki işimize bakalım aktif yazıyor hala 24 saat geçti neredeyse..
    Alt tarafı sağ üstten "hepsini seç" tıklayacaklar "transfere izin ver" diyecekler oldu bitti işte...
    120bin kişiyi teker teker yaparsa 2 günü de geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Comnet üzerinden iptal talebi yaptığında eğer fiber kullanıyorsan router ve ont'yi comnet'in adresine göndermen gerekiyor. DSL kullanıyorsan modem sana ait ise modem sende kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WDMDC -- 12 Aralık 2024; 14:12:31 >
  • Comnetin kargo kodu var mıdır. Modeemle ont göndereceğim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gigaspeede başvurdum 24 saat olacak arayan soran olmadı e devletten onay verdim iptal edip başka issye başvuru yapılabilir mi deneyen oldu mu acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu modemi nereye nasıl göndereceğiz acaba ?

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI
  • Netgsm'e başvurdum, SMS ile link yolladılar oradan bilgileri girdim ama saatlerdir arayan soran yok. Netgsm'e hızlıca geçiş yapaiblen oldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunda arandım dün akşam 7 gibi başvuru yapmıştım. turknet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonySelim -- 12 Aralık 2024; 14:18:28 >
  • Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

Arkadaşlar şu 90 gün muhabbetini kafaya takmayan bildiğiniz firma var mı gigaspeed oluyor diye söylendi ama olmuyor ne yapmam lazım akıl verin.

• Benim de 450 gün sürem vardı, geçen ay da fibere geçmek içim modem kirası olarak yıllık 1000 lira gibi bir ücret ödemiştim. Dün türknete geçmek için COMNETOZEL2024 kodunu kullanmak istedim. Müşteri temsilcisi hizmet numaram 178 ile başladığı için yani önceden bakır altyapı olup sonradan fibere geçtiği için geçiş yapamayacağımı, tek yöntemin iptal edip yeni abonelik açmak olduğunu söyledi. Yeni abonelik kaydını kod ile aldı 2 ay ücretsiz ve kurulum ücretsiz olacağını söylemişti. Bu sabah 9 da da interneti kurup aktiflediler, süreç baya hızlı ilerledi. Sözleşmeye baktığımda kurulum ücreti belirtmişler ama inş almazlar.

• Beni de aradılar 19.00'da başvuruyu tamamlamıştım. Sözlü onaydan sonra ne kadar daha beklemek gerekiyor?

• Özel msj atamıyorum. 6 ay indirim sonrası SMS geldi. Combo olacak gibi. Yapmazlarsa turknetten söke söke alırım ikisini de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Comnet mesaj atmış 7 gün içinde modemi göndermezseniz cezai işlem uygulayacağız diye, açıkçası iadem yatmadan çok da göndermeyi düşünmüyorum. Ben de onlara 7 gün içinde paramı yatırmazsanız modemi göndermeyeceğim yazmak isterdim.

• Sabah başvuru yaptım. Şuanda comnetin onayı bekleniyor. Neden hemen onaylamıyorlar acaba?

• neden?

• glory34 kullanıcısına yanıt
    Bende yeni doldurdum netgsm de formu vdsl kullaniuoeum transfer yapiuorlar mi vdsl den vdsl e ?
    Bulundugum bolgeye fiber gelmis netinternet fiber alabilirsinoz diyor onu da yeni uyelik olarak baslatabilirsiniz diyor

• Turknet de kaos ortamı olabilir.

Sabah 11 civarı arayıp onay aldılar gelişme olmadı. (48 saat içinde olur dedi gerçi)

Dün 18:00 civarı başvuru yapmıştım.

Bunu hızlandıracak bir yol bulmaları lazım,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 12 Aralık 2024; 14:25:18 >
  • DevilMayCry07 kullanıcısına yanıt

Bunlarla uğraşılmaz bence hocam gönderin gitsin. 1000 TL para çıkarırlar sonra, uğraşıp durursunuz olanlar yetmiyormuş gibi.

• 
Sayfa: önceki 551552553554555
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.