konyalı saat kampanyası ne zaman?
herkese merhaba 🙋♂️
uzun süredir Longines saat almayı planlıyordum ertele ertele sürekli zam geldi.
gecen sene world mobil uygulamasına ne zaman baksam konyalı saat de yüzde 10 indirim ve 8 taksit kampanyası vardı, kaç ay kaldı uygulamada kampanya. bu sene görünmüyor takip edenler var mı?
belli dönemler saatlerde kampanya oluyor mu yada su aylar indirim olur genelde dediğiniz zaman var mı ?
konyalı saat dışında daha uygun alabileceğim baska mağaza var mıdır ?
Sıfır macbook air ekranı hasarlı cıktı
arkadaslar merhaba
24 mayıs aksamı siparis verdigim macbook air m1 bugun elime ulastı biraz once kutuyu actım ama ne yazık ki ekranı bozuk cıktı sıfır urun simdi mail attım PT ye.yarın direk yerlerine gidip degisim talep edicem kargo fln ugrasmıcam.basına gelen var mı ?
videoya da cektim acarken ama dısını cektim sagını solunu sonra videoyu kapattım. ekrenı actım birde ne göreyim sanki kırık gibi tekrar videoya aldım.saskınım nasıl bir yol izlemeli?
adamların telefonlarına ulasılmıyor hicbir sekilde. ben tekrar kargo riskine girmem.simdi bize gonderin diyecekler ben nasıl kargo firmasına güvenicem tekrar is daha da uzayacak. bu tur durumlarda direk degisim olması gerek diye okudum.google da basına gelenlere de baktım .umarım degisimi hemen yaparlar:(
isin tuhaf kısmı ogrenci indirimi ile aldım ve fatura kuzenimin ustune o da sehir dısında. ne yapmak lazım ? yardımcı olursanız sevinirim..
|
iphone 5s Arabistan simfree
|
|
HTC AMAZE 4G ?? acil yardım..
|
FİLMİN DİLİNİ DEGİSTİRMEK(film almanca nasıl ingilizce yaparım)
|
ttnet ten smile adsl e
|
1 TB Harici disk onerisi
|
|
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.095
İkinci El Bölümü Mesajları: 50
Konularının görüntülenme sayısı: 5.750 (Bu ay: 203)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 134 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası