Şimdi Ara

Sıfır macbook air ekranı hasarlı cıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

24 mayıs aksamı siparis verdigim macbook air m1 bugun elime ulastı biraz once kutuyu actım ama ne yazık ki ekranı bozuk cıktı sıfır urun simdi mail attım PT ye.yarın direk yerlerine gidip degisim talep edicem kargo fln ugrasmıcam.basına gelen var mı ?

videoya da cektim acarken ama dısını cektim sagını solunu sonra videoyu kapattım. ekrenı actım birde ne göreyim sanki kırık gibi tekrar videoya aldım.saskınım nasıl bir yol izlemeli?

adamların telefonlarına ulasılmıyor hicbir sekilde. ben tekrar kargo riskine girmem.simdi bize gonderin diyecekler ben nasıl kargo firmasına güvenicem tekrar is daha da uzayacak. bu tur durumlarda direk degisim olması gerek diye okudum.google da basına gelenlere de baktım .umarım degisimi hemen yaparlar:(

isin tuhaf kısmı ogrenci indirimi ile aldım ve fatura kuzenimin ustune o da sehir dısında. ne yapmak lazım ? yardımcı olursanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 26 Mayıs 2021; 21:29:8 >

• Sıfır macbook air ekranı hasarlı cıktı

Sıfır macbook air ekranı hasarlı cıktı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hocam pt den aldığım iPad 8 ekranına toz girmişti adamlar direk 0 ile değiştiler 1 ay geçmesine rağmen. Sıkma canını 0 cihaz verirler. Faturanın kimin üstüne olduğu önemli değil bana sormadılar bile. Bu arada bende air m1 aldım güzel cihaz👍🏽

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macorono34 -- 30 Mayıs 2021; 21:45:20 >
  • macorono34 kullanıcısına yanıt
    Cozuldu hocam.
    Apple kidemli danismanlara da bir kez daha tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: icecube_fb

Cozuldu hocam.
    Apple kidemli danismanlara da bir kez daha tesekkurler.

hayırlı olsun hocam nasıl çözdünüz? apple mı devreye girdi?

• LuqueTr kullanıcısına yanıt
    Evet hocam biraz cetrefilli oldu.ama apple in kidemli danismanlari cok ilgilendiler.
    Ilk defa boyle bisey basima geldi hani kullanirsiniz bi zaman sonra olur goturursun servise neyse yapilir.sifir urunde olunca sasirdim tabi.
    yeni urun vericekler ama korkmuyor degilim yine sagini soluni kontrol et filan.

• quote:

Evet hocam biraz cetrefilli oldu.ama apple in kidemli danismanlari cok ilgilendiler.
    Ilk defa boyle bisey basima geldi hani kullanirsiniz bi zaman sonra olur goturursun servise neyse yapilir.sifir urunde olunca sasirdim tabi.
    yeni urun vericekler ama korkmuyor degilim yine sagini soluni kontrol et filan.

anladım hocam geçmiş olsun, pt'den mi teslim alacaksınız?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPad Air 2 Ekran Renk Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuqueTr

anladım hocam geçmiş olsun, pt'den mi teslim alacaksınız?

Alıntıları Göster

evet hocam.tesekkurler var mı öneriniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 31 Mayıs 2021; 0:54:54 >
  • quote:

evet hocam.tesekkurler var mı öneriniz?

Alıntıları Göster

yok hocam bencede nereye teslim ettiyseniz oradan almak mantıklı

• icecube_fb kullanıcısına yanıt
    Hocam durumun çözülmesine sevindim, hayırlı olsun. Umarım yeni cihaz sağlam gelirde gönül rahatlığıyla kullanırsınız.

• LuqueTr kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bakalim orada acmak istiyorum cihazi ins
    Umarim problem olmaz

• Ardamax kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam cumlemize insallah

• icecube_fb kullanıcısına yanıt
    Valla içine nasıl siniyorsa öyle yap hocam sonra sıkıntı olmasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.