Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (629. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mcgoktug , lextor Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.580
Cevap
276
Favori
640.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

Böyle bir bilgi istedi en para fakat comnet böyle bir bilgi yoktu hocam ne yapmaya çalışıyor bu enpara ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 12 Aralık 2024'te Comnet'ten Turknet'e geçmiştim. 2 ay ücretsiz Turknet kullandım. Dün Netgsm'e geçmek için firmayı aradım ve Comnet mağduru olduğumuzdan 90 günlük bekleme süresinin geçerli olmadığını öğrendim. Aynı gün başvurumu yapıp bugün internetimi aktif ettim. Başka servis sağlayıcıya geçmek isteyen arkadaşların bilgisi olsun.

• semender96 S kullanıcısına yanıt

bende netgsm e geçmeyi düşünüyorum eski modem den devam ediyorlar mı yoksa yeni modem mı takıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

3 ag bedaa degilmiydi bana bu ay fatura cikmis,

• Onurrunoooo O kullanıcısına yanıt

Hayır 3 ay değildi 2 aydı, ben de 2 ay ücretsiz kampanyası ile comnetten Türknete geçmiştim, 12 şubata kadar Türknette kalsaydım bana da 3. Ayım başladığı için fatura kesilecekti bu yüzden 8 Şubat cumartesi günü ön başvurumu yaptım pazartesi akşama doğru müşteri hizmetlerini arayıp başvurumu tamamladım 3 saat sonra modem bilgilerimi girip internet bağlantılı sağladım. Benim kullandığım VDSL internet olduğundan kendi modemimle devam ettim sizinki fiber ise ayrıca 60 TL modem kira ücreti alıyorlar. Comnete önce 1 yıllık peşin ön ödemeli olarak abone olmuştum sonrasında ağustos ayında 2 defa 6 şar ay uzatma yapmıştım 1 yıllık ödemeyi ing banka kartım ile, uzatmaları da ziraat bankası kartım ile yapmıştım, hizmeti kestikleri gün ziraate harcama itirazı yaptım 4 Şubat tarihinde anca iademin %30 unu alabildim, comnet ziraat bankasına daha 1 yılım dolmadan diğer satın aldığım uzatmaları sanki kullanmışım gibi ağustos ayından 11 aralığa kadar kesmişler 1314 TL X2 =2628 TL iade edeceklerine bana 913 TL iade ettiler, uzatma yapanların çoğunu bu şekilde kullanmış gibi gösterip dolandırdılar, benim de , ilk yıldan 55 gün sonraki uzatmalardan 360 gün toplamda hediye günler hariç 415 günden, 125 güne karşılık tutarı iade ettiler 290 günümü kullanmışım gibi gösterip 2000 TL paramın üstüne yattılar.

• meymenetli.bıçkın kullanıcısına yanıt
    Fiber kullanıyorsanız o modemlerin mülkiyeti türk telekomundur. İnterneti kestikleri tarihten itibaren 1 hafta içerisinde comnete yollamadıysanız size 1000 TL borç çıkarmış olabilirler, bu tutarı alacağınızdan düşerler. Netgsmin fiber internetine geçerseniz onlar fiber modemi veriyorlar yine mülkiyeti türk Telekom olarak fakat ayda 60 TL modem kira ücreti alıyorlar. Benim bilgim bu şekilde netgsm fiber internetine geçenler varsa size daha detaylı bilgi verebilirler

• rockerman21 R kullanıcısına yanıt

tskler cevap için. Bana üçüncü ay da 500 lira faturayı kesmiş turknet ben şimdi netgsm e geçersem bu faturayı iptal edip( benim başlangıç 13 aralik) 1 haftalık yeni faturamı duzenliyecekler sonuçta 13 şubat 20 şubat kullanmış olacağım

Kullandığınızı düşüp gerisini size vermeleri lazım dediğiniz gibi.Fiber değilde VDSL kullanıyorsanız modem kira ücreti de vermezsiniz, ben de netgsme geçeli 10 gün oldu memnunum şimdilik 60-70 megabit hıza 500 TL fazla. Netgsme geçerseniz 1 temmuza kadar ayda 40 TL indirimli olarak kullanabilirsiniz böylece ayda 299 TL yerine 259 TL ödersininiz.
    Forumda Netgsm arkadaşını getir kampanyası sayfasından ilgili kampanya hakkında bilgi alabilirsiniz iyi forumlar
    Maalesef özel mesaj gönderemiyorum sisteme kayıtlı olan telefon hattım iptal oldu yenisini de giremiyorum.

NTG4MW947X

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 20 Şubat 2025; 11:30:14 >
  • Arkadaşlar comnet uygulamasinda fatura iadeye döndükten kac gun sonra para hesaba geciyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isonery -- 20 Şubat 2025; 8:43:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki yaklaşık 45 gün sürdü ama iade olarak %30 tutarında iade alabildim maalesef. Bankadan bankaya değişebiliyor benimki ziraat bankasıydı

• hakem heyetinden gelen cevap ile 1 hafta önce kuveyttürke itiraz talebinde bulundum itirazım bugün para iadesi ile sonuçlandı çok şükür inşallah herkes parasını alabilir

• balomer kullanıcısına yanıt

Para geldimi benimde olumlu oldu kuveytte ama 1500 liraya 438 lira yatti 1200 lirayada 106 lira

• enparaya iade talep edenler hangi belgeleri iletti ? Durmadan saçma sapan belgeler istiyor bunlar

Karttan ne kadar çekildiği belli, kalan sürenin ekran görüntüsünü atmışım, adamların ne zaman iptal ettiği belli hâlâ yokuş yapıyorlar

• freeboyy kullanıcısına yanıt
    ne diyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    " itiraza konu işlem tutarlarının üye işyer(ler)i/uye işyerinin çalıştığı bankadan talep edilebilmesi için iade belgesi, işlem ile ilgili ürün/hizmetin içeriği ve daha sonraki bir tarihte alınacağını gösteren belge, nakit ödeme belgesi, sözleşme veya rezervasyon iptalini gösterir belge niteliğindeki belgelerin destekleyici doküman" ... vs

yani iade istiyorsanız süründüreceğiz diyorlar

edevletten türkiye bankalar birliğine kayıt oluştur

Ben bu adamlara en son sözleşmeyi de attım. Burdan bir arkadaş paylaşmıştı. Bakalım ne olacak 40 yılda bir işimiz düştü bunlara

Merhaba,

Turknetten Netgsm’e geçmeden önce Şubat ayının TurkNet faturasını ödemiştim. Geçiş işlemi tamamlandıktan sonra kullanmış olduğum birkaç günü düşüp geri kalan fatura tutarını kartıma iade ettiler. Bilginiz olsun.

Bende bekliyorum 90 gün dolsun diye. Yan binadaki adam 1000 mbps'ye 500 verirken benim 80'e vermem mantıksız. Fatura kesildi malesef.

• 
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.